Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Caribisk stemning i Tyskland

 • Wellness
 • 1 eller 2 overnatninger
 • Bonn
Pris fra kr. 499,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2-3 dage på det 4-stjernede Hotel Mercure Bonn Hardtberg i Bonn med morgenmad og 1 dagsadgang til spa- og vandlandet Thermen & Badewelt Euskirchen

Pak badetøjet, og tag på en velfortjent wellness-pause i tyske Bonn. Her kan I tilbringe en hel dag i spa- og vandlandet Thermen & Badewelt Euskirchen, hvor I kan forvente en stor portion caribisk atmosfære under vandlandets store panorama-glastag og under de mere end 500 grønne palmer. I overnatter på det 4-stjernede Hotel Mercure Bonn Hardtberg, som ligger ca. 10 km fra centrum af Bonn, ca. 55 km fra Thermen & Badewelt Euskirchen, og som også sørger for morgenmad. Her får I ren afslapning og caribisk stemning under palmerne uden at skulle tage halvvejs rundt om jorden!

Inklusive
 • Mercure Hotel Bonn Hardtberg: 1 eller 2 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Sen check-ud (efter aftale, afhængigt af tilgængelighed)
 • Billet til Thermen & Badewelt Euskirchen
Thermen & Badewelt Euskirchen

Slap af under palmerne i det store spa- og vandland Thermen & Badewelt Euskirchen, som dækker et areal på mere end 18.000 m². Fordelt på de mange kvadratmeter finder I forskellige områder, der indbyder til en dag med caribisk stemning og wellness. I området Palmenparadies finder I en stor tyrkisblå, opvarmet pool under det store glaskuppeltag. Slap af i det 33 grader varme vand, nyd en cocktail ved poolbaren, eller mærk boblebadets masserende stråler. Fra den indendørs lagune i Palmenparadies kan I lade strømmen føre jer udendørs til den store kunstige sø. I saunaområdet Vitaltherme & Sauna kan I opleve hele 10 forskellige tema-saunaer, dampbade og saunagus-oplevelser (adgang til Vitaltherme & Sauna kan tilkøbes ved ankomst til Thermen & Badewelt Euskirchen). Hele området er udstyret med afslappende møbler, liggestole og infrarøde lamper — med andre ord, det bedste grundlag for, at I kan nyde den eksotiske atmosfære!

Bemærk venligst, at det kun er tilladt for børn under 16 år at komme ind i Thermen & Badewelt Euskirchen på lørdage fra kl. 9.00 - 18.00. Børn under 4 år har gratis adgang (kun på lørdage) til Thermen & Badewelt Euskirchen og modtager derfor ikke et værdibevis.

Mercure Hotel Bonn Hardtberg****

 • Hotel
 • Bonn, Tyskland
front

Det 4 stjernede hotel er roligt beliggende i Hardtberg-distriktet, ca. 10 km fra det centrale Bonn. Hotellet råder over 142 værelser, en restaurant, der serverer internationale retter, gratis parkering samt en bar. I sommermånederne er der fri afbenyttelse af den udendørs swimmingpool.

 • +2
Læs mere
Double Room 2

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne er moderne indrettet med en dobbeltseng, fladskærms-TV, radio, telefon og værdiboks samt komfortable siddepladser og skrivebord med stol. Badeværelset har badekar og/eller bruser samt hårtørrer.

Tripple Room

3-personersværelse

De moderne 3-personersværelser er indrettet med en dobbeltseng og en ekstra opredning i en sovesofa. Derudover finder I et fladskærms-TV, radio, telefon og værdiboks samt et skrivebord med stol. Badeværelset har badekar og/eller bruser samt hårtørrer.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Adgang til saunaområdet Vitaltherme & Sauna inde i Thermen & Badewelt Euskirchen (kan tilkøbes for 6 € på Thermen & Badewelt Euskirchen)
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Mercure Hotel Bonn Hardtberg. Du indgår derfor direkte aftale med Mercure Hotel Bonn Hardtberg. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 11 år per Dobbeltværelse
Min. 3 personer og maks. 3 voksne og 1 barn op til 11 år per 3-personersværelse

Børnerabat

3-personersværelse: Børnerabat gælder kun ved min. 3 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-11 år: får 100% rabat per overnatning
Dobbeltværelse: Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-11 år: får 100% rabat per overnatning

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Thermen & Badewelt Euskirchen har brede passager og rummelige omklædningsrum egnet til kørestolsbrugere. Bemærk venligst, at der i øjeblikket kun er en pool-lift til rådighed. Kontakt venligst Thermen & Badewelt Euskirchen for yderligere informationer

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 15 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr i Thermen & Badewelt Euskirchen

Parkering

Parkering ved hotellet koster 8 € per dag (betales på hotellet)

Der er gratis parkering ved Thermen & Badewelt Euskirchen

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Palmenparadies - Thermen & Badewelt Euskirchen

Bemærk venligst, at det kun er tilladt for børn under 16 år at komme ind i Thermen & Badewelt Euskirchen på lørdage fra kl. 9.00 - 18.00. Børn under 4 år har gratis adgang (kun på lørdage) til Thermen & Badewelt Euskirchen og modtager derfor ikke et værdibevis

Vær venligst opmærksom på, at det den første fredag i hver måned efter kl. 18.00 og frem til midnat ikke er tilladt at bære badetøj i hele Thermen & Badewelt Euskirchen

I Thermen & Badewelt Euskirchen er det muligt at leje badehåndklæder og/eller badekåber mod gebyr (betales ved ankomst på Thermen & Badewelt Euskirchen). Det er ligeledes muligt at leje et skab til værdigenstande (husk en 1 € mønt til dette)

Åbningstider og information om særarrangementer kan findes på Thermen & Badewelt Euskirchens hjemmeside

Saunaområdet Vitaltherme & Sauna

Værdibeviset inkluderer ikke adgang til området Vitaltherme & Sauna. Adgang til dette kan tilkøbes for 6 € per person (betales på Thermen & Badewelt Euskirchen).

Bemærk venligst, at saunaområdet kun er tilladt for personer over 16 år, og at det ikke er tilladt at have badetøj på. Yderligere information om særarrangementer i Vitaltherme & Sauna kan findes på Thermen & Badewelt Euskirchens hjemmeside

Det er ligeledes muligt at tilkøbe massage og skønhedsbehandlinger i Vitaltherme & Sauna. Vi anbefaler, at I booker dette inden ankomst. Behandlinger kan bestilles direkte hos Thermen & Badewelt Euskirchen

Sted

Mercure Hotel Bonn Hardtberg er beliggende ca. 20 km syd for Köln i den vestlige del af Tyskland. Kører I fra Jylland, har I ca. 620 km fra den dansk-tyske grænse i Flensborg og fra København ca. 780 km med færgen over Rødby-Puttgarden.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice