Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Bo centralt i smukke Sevilla

 • Storbyferie
 • Spanien
Pris fra kr. 1.379,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev det pompøse Sevilla i 2, 3, 4 eller 5 nætter på det centralt beliggende H10 Corregidor Boutique Hotel med morgenmad og fly tur-retur

Hovedstaden i Andalusien er en helt særlig en af slagsen! Og hvordan får I det bedste ud af denne by? Det er nemt! Bevæg jer i Sevillas rytme: Drik en aperitif med lokalbefolkningen på et af de mange, livlige torve, lad jer svæve til lyden af den lidenskabelige flamenco, og nyd en smuk aften langs bredden af den storslåede Guadalquivir. I skal bo på første række til alle byens herligheder på hotel H10 Corregidor Boutique Hotel, som sørger for charmerende, spansk stemning og morgenmad. Sevilla er altid en god ide!

Inklusive
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg til Sevilla tur-retur
 • Håndbagage
Sevilla

Dans til lyden af ​​spanske guitarer! Sevilla er musik, lidenskab og levende kultur koncentreret i en labyrint af brosten på begge sider af Guadalquivir-floden. Byen er hjemsted for næsten 700.000 indbyggere, flamenco-dansere og Christopher Columbus' formodede gravsten. Sevillas gamle bydel byder på hyggelige sangria- og tapasbarer, og det historiske torv huser en af ​​verdens største katedraler og det fantastiske gotiske klokketårn i Giralda. Arkitektoniske skatte findes overalt i hele byen, og I spotter dem hurtigt — for Sevilla er uden sammenligning en af Spaniens mest storslået byer!

H10 Corregidor Boutique Hotel

 • Hotel
 • Sevilla, Spanien
Fachada

H10 Corregidor Boutique Hotel ligger i Sevillas centrum, og er med sin placering det ideelle sted at udforske byen fra. Hotellet charmerer alle sine gæster med sin klassiske, spanske indretning, og er ligesom de fleste andalusiske bygninger bygget op omkring en smuk gårdhave. Hver morgen kan I starte dagen med morgenmad på hotellet. Ønsker I at udforske Sevilla på cykler, så tilbyder hotellet cykeludlejning (mod betaling).

 • +5
Læs mere
double room

Dobbeltværelse

De 15 m² store dobbeltværelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelserne har aircondition, TV, Nespresso-maskine, værdiboks, skrivebord og minibar (mod betaling) samt badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

double room twin

Dobbeltværelse med udsigt

De 15 m² store dobbeltværelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Fra værelset har I udsigt over en typisk og særlig charmerende andalusisk terrasse. Værelserne har aircondition, TV, Nespresso-maskine, værdiboks, skrivebord og minibar (mod betaling) samt badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

Vores tips
Se kort
 • Et smukt syn!

  Denne imponerende katedral er afspejler en blanding af de forskellige kulturer, der kendetegner Sevillas rige kulturarv — absolut et besøg værd!

  Kirke Kathedrale von Sevilla Kirke
 • Arabiske vibrationer

  Her er der lidt for både de arkitekturinteresserede og Game of Thrones- fans. Slottet er bygget i Mudéjar-stilen, som imponerer med adskillige farverige mosaikker og finurlige mønstre. Fans af Game of Thrones vil med det samme kunne genkende stemningen fra serien — det er nemlig her, at visse scener fra serien blev filmet.

  Attraktion Den Kongelige Alcázar i Sevilla Attraktion
 • Middag med udsigt

  En restaurant i et gammelt fyr med udsigt over Puente de Triana. Tag plads på trappen, og nyd en middag med udsigt over Sevilla.

  Restaurant Mariatrifulca Restaurant

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavn og hotellet

Når I ankommer til Sevilla Lufthavn kan I tage bus EA mod Torneo Plz. Armas. I skal stå af ved Auxiliar Kansas City. Derfra skal I med bus 32 fra Plaza del Duque, hvor I skal stå af ved Ponce de León. Herfra ligger jeres hotel ca. 750 meter væk.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres hotel ligger centralt placeret i Sevilla, og ligger ca. 4 km væk fra Alcázar of Seville, som er et af byen helt store vartegn. Fra Sevilla Lufthavn til H10 Corregidor Boutique Hotel er der ca. 12 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice