• Med fly
 • Med indkvartering

Med familien på 4-stjernet hotel i Paris

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Paris
Pris fra kr. 1.569,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 19 gange

Skøn familieferie i fantastiske Paris på 4-stjernet hotel i 2, 3 eller 4 nætter inkl. morgenmad, velkomstdrink, adgang til fitnessrum & fly tur-retur

Pak familie og kufferter, og sus afsted mod fantastiske Paris, for her venter storbystemning, baguettes og kvalitetstid med dem, I holder allermest af. Besøg Eiffeltårnet og Triumfbuen, spis croissanter på en fortovscafé, og gå på opdagelse blandt alle byens muligheder. I bor på det 4-stjernede Hotel Novotel Paris 17 i 2, 3 eller 4 overnatninger, hvorfra den franske hovedstad ligger for jeres fødder og bare venter på at blive udforsket.

Inklusive
 • Hotel Novotel Paris 17: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra København til Paris-Orly tur-retur
 • Fly fra Billund, København, Hamborg til Paris-Charles de Gaulle tur-retur
 • Håndbagage
 • Gratis parkering
 • WiFi
 • Adgang til hotellets fitnessrum
Paris

Kærlighedens by, modeverdenens højborg og byen med de mange kunstskatte. Paris har det hele, og så er der også masser af oplevelser for børnefamilien! Tag for eksempel børnene med på en hyggelig kanalrundfart, hvor I ser nogle af de berømte seværdigheder som Louvre og Notre Dame, eller lad ungerne more sig over at få tegnet deres portrætter af de lokale kunstnere i Montmartre. Gå også en tur langs Seinen ved solnedgang, tag trinene op til Sacre Coeur, og betragt Eiffeltårnet fra alle afkroge af byen. Uanset om I besøger Paris for første eller 10. gang, er her altid noget nyt at se.

Hotel Novotel Paris 17

 • Hotel
 • Paris, Frankrig
Entrance

Det 4-stjernede Hotel Novotel Paris 17 ligger i det eksklusive kvarter i det 17. arrondissement og blev fuldstændigt nyrenoveret i 2014. I kan forvente komfort og alt, hvad der skal til for at få et par skønne dage i denne pragtfulde by. Hotellets restaurant tilbyder desuden lækre retter med årstidens råvarer.

 • +8
Læs mere
room2

Dobbeltværelse

Det nyrenoverede dobbeltværelse er rummeligt og moderne indrettet. Værelset er indrettet med aircondition, WiFi, fladskærms-TV, minibar (mod gebyr) samt kaffe- og te-faciliteter. Badeværelset har bad med regnbruser.

executive

Deluxe dobbeltværelse

Fra det eksklusive deluxe dobbeltværelse har I udsigt til Eiffeltårnet. Værelset er nyrenoveret, rummeligt og moderne indrettet med mange faciliteter, såsom Nespresso maskine, WiFi, minibar, 40" TV og højtalere. Badeværelset har badekar samt badekåbe og tøfler til jeres rådighed.

family room

Familieværelse

Det nyrenoverede familieværelse er rummeligt og moderne indrettet. Værelset er indrettet med aircondition, WiFi, fladskærms-TV, minibar (mod gebyr) samt kaffe- og te-faciliteter. Badeværelset har bad med regnbruser.

Vores tips
Se kort
 • Under Paris' gader

  En labyrint 200 meter under jorden med kunst opbygget af menneskeknogler. Ikke for de sarte sjæle!

  Attraktion Katakomberne Attraktion
 • En kæmpe luftballon

  Vil I se Paris fra skyerne, skal I besøge André Citroen park. Hop ombord i en luftballon, og flyv op til 150 meter over byen.

  Udsigtspost Ballon de Paris Udsigtspost
 • Gratis udsigt over Notre Dame

  Besøg den øverste etage på Institut du Monde Arabe, og nyd udsigten fra terrassen. På vejen ned kan I lægge vejen forbi det fine museum.

  Museum Institut du Monde Arabe Museum
 • En legende oplevelse

  Skal I have nyt legetøj med hjem, så slå et smut forbi legetøjsbutikken Au Nain Bleu, der er et besøg værd og en oplevelse i sig selv!

  Butik 252 Boulevard Saint-Germain Butik

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 20 DKK per person per nat (betales på hotellet)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse
Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Deluxe dobbeltværelse
Maks. 2 voksne og 2 børn op til 16 år per Familieværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 3-15 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 813,- - kr. 887,- på opholdet

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Gratis parkering

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra Orly Lufthavn kan I med offentlig transport komme til hotellet med tram T7 mod Villejuif - Louis Aragon til La Fraternelle. Fra Rungis-la-Fraternelle tager I RER C mod GARE DE PONTOISEGare de Pontoise til Station Pereire Levallois, hvorfra I har 1 km til hotellet. Rejsetiden er ca. 1 time og 10 min., og ruten afgår ca. hver halve time.

Fra Charles de Gaulle Lufthavn kan I med offentlig transport komme til hotellet fra Roissypole - Gare tage tog RER B mod GARE DE ST REMY LES CHEVREUSEGare de St Remy les Chevreuse til Châtelet - Les Halles, hvorfra I tager RER A mod GARE DE POISSYGare de Poissy til Charles de Gaulle – Étoile. Herfra tager I bus 341 mod Porte de Clignancourt til Porte d'Asnieres, hvorfra I har 160 m til hotellet. Rejsetiden er ca. 1 time og 10 min., og ruten afgår ca. hvert kvarter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Novotel Paris 17 ligger i det 17. arondissement i udkanten af Paris. Fra hotellet har I ca. 140 m til busstoppested og 1 km til forskellive metrostationer, hvorfra metroen kører ind til centrum. Hotellet ligger ca. 30 km fra lufthavnene Orly og Charles de Gaulle.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice