• Med indkvartering

Adeligt ophold i smukke Nordtyskland

 • Miniferie
 • 2 eller 3 overnatninger
 • Bad Doberan
5 Anmeldelser
Pris fra kr. 819,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 18 gange

Tag på et elegant ophold i Bad Doberan i Tyskland: 3 el. 4 dage på det 4* Hotel Prinzenpalais inkl. morgenmad, 2x 3-retters middag og adgang til sauna

Trænger I til lidt royal forkælelse? Så tag med til den tyske østersøkyst, hvor I kan tilbringe 3 eller 4 dage på et 4-stjernet hotel, der tidligere var sommerresidens for Mecklenburgs adelige. Her får I serveret både morgenmad og to 3-retters middage, og I kan frit benytte hotellets sauna. Kom ned i gear og nyd hinandens selskab i disse storslåede omgivelser!

Inklusive
 • Hotel Prinzenpalais: 2 eller 3 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fri adgang til hotellets sauna
 • 20% i Prinzenbar
 • 2x 3-retters middag
Bad Doberan

Den charmerende by Bad Doberan ligger i naturskønne omgivelser nær Rostock og Østersøen. Byens historie går helt tilbage til 1186, hvor en gruppe cisterciensermunke grundlagde et kloster her. Dette blev senere ombygget til den imponerende Doberan Klosterkirke, som er et af de vigtigste eksempler på den såkaldte teglstensgotiske arkitektur. En anden vigtig epoke i byens udvikling begyndte, da Storhertug Frederik Frans 1. af Mecklenburg-Schwerin i slutningen af det 18. århundrede valgte Bad Doberan som stedet for sin sommerresidens. Den luksuriøse bydel Heiligendamm, blev således Tysklands ældste resortområde, hvor skinnende neoklassiske bygninger den dag idag stadig står side om side. I dag kan I ligeledes tage en tur med damplokomotivet Molli, som forbinder Bad Doberan med de nærliggende kystbyer.

Hotel Prinzenpalais****

 • Hotel
 • Bad Doberan, Tyskland
hotel night

Efter en omfattende renovering blev dette slot genåbnet som et 4-stjernet hotel i juli 2009. Hotel Prinzenpalais er beliggende i det historiske centrum af Bad Doberan, i delstaten Mecklenburg-Vorpommern. Bygningen, der stammer fra 1821, fungerede i mange år som privat sommerresidens for fyrster og hertuger af Mecklenburg, men består i dag af 30 stilfuldt indrettede værelser og juniorsuiter. Derudover har hotellet egen restaurant og bar, en mindre lounge med bibliotek samt et spa-område med boblebad og sauna.

 • +3
Læs mere
room 2

Dobbeltværelse

De rummelige dobbeltværelser er indrettet i tro stil mod hotellets historie, men samtidig med moderne hotelkomfort. Værelserne har en dobbeltseng, TV, radio, telefon, minibar (mod gebyr), lydisolerede vinduer og badeværelse med bruser. Derudover er der gratis WiFi på alle værelser. Har I børn med på turen, kan der bestilles ekstrasenge.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: Ca. 15 DKK per person per nat (betales på hotellet)
 • Drikkevarer til de inkluderede middage
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotelbetriebsgesellschaft Prinzenpalais mbH & Co. KG. Du indgår derfor direkte aftale med Hotelbetriebsgesellschaft Prinzenpalais mbH & Co. KG. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 14 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00 - 21:00

Check-ud

Indtil 08:00 - 11:30

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 17 år og 1 baby op til 5 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed) eller at medbringe sin egen. Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 15 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 5 € per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Denne unikke ferieresidens ligger i Bad Doberans historiske centrum, kun ca. 15 km fra Rostock. I bil fra den dansk-tyske grænse er der ca. 285 km til Bad Doberan og fra København ca. 225 km med færgen over Gedser-Rostock.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice