Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Italiensk idyl ved Gardasøen

 • Solferie
 • Bassanega
kr. 1.364,-
Pris fra kr. 1.119,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag til Brescia-provinsen i Italien på Hotel Bazzanega inkl. halvpension, udendørs pool med liggestole og parasoller på terrassen samt parkering

Betagende udsigter og nogle varierede dage med aktiviteter, solbadning og god mad — alt det og meget mere kan I se frem til på jeres ferie til den altid dejlige Gardasø. I bor på Hotel Bazzanega, der ligger ned til Gardasøen og er omgivet af en 10.000 m² stor naturpark og byder på halvpension. Tag rundt til de mange hyggelige landsbyer, slå jeres indre vandhund løs i den berømte sø, hop op på cyklen, og udforsk de omkringliggende bjerge. Eller hvad med bare at slappe af ved poolen? Her venter et skønt middelhavsklima venter på jer — en ferie ved den berømte Gardasø skuffer aldrig!

Inklusive
 • Med halvpension (inkl. husets rød- og hvidvin, vand og sodavand til aftensmaden)
Gardasøen

Ved foden af de imponerende bjerge, mellem Milano og Venedig, ligger Italiens største sø, Gardasøen. Her kan I gå på opdagelse blandt grønne oliventræer, citronplantager og vinmarker, og i de omkringliggende byer kan I smage på udsøgte specialiteter fra regionen. Er I til det aktive liv, findes der masser af vandsportsaktiviteter langs søbredden, men det er også helt, helt i orden bare at solbade og slappe af. I kan også besøge byen Verona, som siges at være en af Italiens mest romantiske byer, for det var nemlig her, at Shakespeare lod Romeo og Julies kærlighedshistorie udspille sig. Desuden byder byen på en smuk by-kerne med historiske seværdigheder og moderne butikker — og når benene bliver trætte, kan I finde skygge på en fortovscafé og smage på regionens dejlige specialiteter.

Hotel Bazzanega

 • Hotel
 • Bassanega, Italien
Hotel

Det 3-stjernede Hotel Bazzanegga har alle komponenterne til en vellykket ferie. Hotellet ligger i et stille område ud til Gardasøen og er omgivet af en 10.000 m² stor naturpark. Rundt i hotellets idylliske have og ved terrassem finder I 2 udendørs swimmingpools, hvor I kan slappe af eller solbade. Sportsentusiaster kan bruge hotellets fitnessrum, I kan udfordre hinanden i et slag minigolf (mod betaling), se hvem, der er bedst til bordtennis eller svinge ketcheren på en af de 5 tennisbaner (mod betaling). Derudover er hotellet det ideelle udgangspunkt for vandre- eller cykelture. Hotellets buffetrestaurant byder på retter, som fremhæver italiensk gastronomi, og en snack kan nydes i pizzariaet. Baren er det perfekte sted til en aperitif eller en forfriskende drink under dagen eller inden aftensmaden. Børn har også adgang til en egen børnepool og legeplads.

 • +5
Læs mere
Bazzanega, Tremosine double

Standard dobbeltværelse med altan

Standard dobbeltværelserne er 20 m² store, er placeret i hovedbygningen og har egen altan med udsigt over søen. Værelserne er udstyret med en dobbeltseng, værdiboks (mod gebyr), TV, telefon, ventilator og et badeværelse med bruser. Bemærk venligst, at der ikke er aircondition på dette værelse.

Bazzanega, Tremosine family

Dobbeltværelse ud til poolen

De 19 m² store dobbeltværelser ligger med udkig til poolen og er udstyret med en dobbeltseng, værdiboks (mod gebyr), TV, telefon, aircondition (fra midt maj til september) og et badeværelse med bruser.

Bazzanega, Tremosine Superior room

Superior dobbeltværelse med altan

Superior dobbeltværelserne er 22 m² store og er har egen altan eller terrasse med udsigt ud til søen. Værelserne ligger i hotellets hovedbygning og er udstyret med en dobbeltseng, værdiboks (mod gebyr), TV, telefon, aircondition (fra midt maj til september) og et badeværelse med bruser og hårtørrer.

Bazzanega, Tremosine - new - family room

4-personersværelse

De 22 m² store familieværelser ligger i hotellets hovedbygning, og fra værelsernes altan har I udsigt til søen. På værelserne finder I to dobbeltsenge eller en dobbeltseng og en køjeseng, værdiboks (mod gebyr), TV, telefon, ventilator og et badeværelse med bruser og hårtørrer. Bemærk venligst, at der ikke er aircondition på dette værelse.

Vores tips
 • Søen over alle søer

  Oplev den eftertragtede badedestination, Gardasøen. Det azurblå vand omgivet af tårnhøje og frodige bjerge, strande og charmerende landsbyer lokker mange danskere til Norditalien — og med god grund! Gardasøen er den største og mest berømte sø i det nordlige Italien. Søen forfører sine besøgende til en frisk dukkert under den italienske sol.

  Attraktion Largo di Garda Attraktion
 • Grøn, grønnere, grønnest

  Gardone Riviera er kendt som 'Gardasøens Botaniske Have'. Mellem de luksuriøse villaer og hoteller vokser der langs søen blandt andet palmer, oleander-buske samt citron-, oliven-, figen- og magnolietræer. For elskere af flora og fauna er et besøg i Hruska's botaniske have et absolut must. Her findes mere end 500 plantearter fra alle kontinenter!

  Park Gardone Riviera Park
 • Europas caribiske strand

  Stien til stranden ligger lidt skjult, men bare følg stien til venstre for indgangen til hulerne Catullus. Jamaica Beach sammenlignes ofte med strande i Caribien på grund af sit turkisblå vand. Husk strandhåndklæder, og nyd en kølige drink i Beach Baren, mens I nyder solens lune stråler.

  Strand Jamaica Beach Strand
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: Ca. 8 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 3 personer per Dobbeltværelse ud til poolen
Min. 2 personer og maks. 3 personer per Standard dobbeltværelse med altan
Min. 4 personer og maks. 4 personer per 4-personersværelse
Min. 2 personer og maks. 3 personer per Superior dobbeltværelse med altan

Børnerabat

ugyldig

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 5 € per nat (betales på hotellet) eller medbringe sin egen. Kontakt venligst vores kundeservice

Almindelig rabat

ugyldig

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (1 parkeringsplads per værelse)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpension omfatter morgen- og aftenbuffet. Til aften buffeten er der inkluderet husets rød- og hvidvin, vand og sodavand

Sted

Hotel Bazzanega ligger i Lombardiet, i Brescia-provinsen, 3 km fra Gardasøen. Kører I fra København, har I 1320 km med færgen over Gedser-Rostock. Fra den dansk-tyske grænse i Flensborg er der ca. 1215 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice