Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Ferie på Costa del Sol med lejebil

 • Solferie
 • Fuengirola
Pris fra kr. 4.849,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Solferie på Costa del sol: 5, 7 el. 10 nætter i kystbyen Fuengirola med egen lejlighed i Apartamentos Nuria Sol, lejebil og fly tur-retur

Fuengirola ligger i det sydlige Spanien, midt i mellem Málaga og Marbella, og er velsignet med de smukkeste sandstrande, der gør byen til et vidunderligt rejsemål! I skal bo i egen lejlighed i lejlighedskomplekset Apartamentos Nuria Sol med kun 600 meter til stranden og adgang til swimmingpool — og lejebilen vil give jer den ultimative frihed til at udforske det solrige Costa del Sol, lige som I ønsker! Rul vinduerne ned, tænd for musikken og I er klar til Spaniens sydkyst. Olé!

Inklusive
 • Apartamentos Nuriasol: 5 overnatninger
 • Uden forplejning
 • Fly fra Billund, København, Hamborg til Málaga tur-retur
 • Håndbagage
Fuengirola og Malaga

Kystbyen Fuengirola er kendt for sin i alt otte kilometer lange kystlinje med hele syv af Spaniens allerbedste strande — og ikke mindst for sine tusindvis af solskinstimer hvert år samt det største loppemarked på hele Costa del Sol (åbent hver tirsdag). Fuengirola er den helt perfekte destination, hvis I er på udkig efter en daseferie i solen! Gå dog ikke glip af en tur til Malaga, en af det sydlige Spaniens mest populære byer. Malaga oser af sydlig charme og vrimler med hyggelige steder at sætte tænderne i nogle af de andalusiske speciailiteter som paella, serrano-skinke og lækker vin.

Apartamentos Nuriasol

 • Apartment
 • Fuengirola, Spanien
Apartamentos Nuria Sol - Pool Terrace

Lejlighedskomplekset Apartamentos Nuriasol ligger i centrum af Fuengirola med kun 600 m til stranden. Om morgenen kan I nyde morgenmaden på jeres altan, og dagligvarererne finder I lige rundt om hjørnet i det lokale supermarked. Der er flere barer og restauranter i området, men I har også mulighed for at forberede et dejligt, spansk måltid i det fuldt udstyret køkken i jeres lejlighed. I løbet af dagen kan I slappe af ved swimmingpoolen, hvor der også er en snackbar og legeplads.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Læs mere
Apartamentos Nuria Sol - Apartment

2-personerslejlighed

2 voksne per lejlighed

De store 48 m² 2-personerslejligheder er indrettet med et soveværelse med dobbeltseng, veludstyret køkken og stue. Lejlighederne har aircondition, mikroovn, opvaskemaskine, TV og altan samt badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

Apartamentos Nuria Sol - Apartment

2-personerslejlighed

3 voksne per lejlighed

De store 48 m² 2-personerslejligheder er med et soveværelse med dobbeltseng, veludstyret køkken og stue. Lejlighederne har aircondition, mikroovn, opvaskemaskine, TV og altan samt badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

Apartamentos Nuria Sol - Apartment

2-personerslejlighed

4 voksne per lejlighed

De store 48 m² 2-personerslejligheder består af et soveværelse med dobbeltseng, veludstyret tekøkken og en stue med sovesofa. Lejlighederne har mikroovn, opvaskemaskine, brødrister, aircondition, TV og altan samt badeværelse bruser eller badekar og hårtørrer.

Vores tips
 • 800 meter over havets overflade

  Hvem elsker ikke en smuk panoramaudsigt? Tag svævebanen op ad det næsten 800 meter høje bjerg Calamorro, hvor I fra toppen af bjerget (på en god dag) har udsigt hele vejen til Gibraltar og Afrikas kyst. Det er også på Calamorro, at I finder Cuevas del Toro-hulen, som er kendt for sine arkæologiske fund og hulemalerier.

  Bjerg Calamorro Bjerg
 • Byens stilhed

  Lad jer charmere af ​​denne botaniske have og af farverne i dette grønne paradis. Her er både eksotiske planter, vandfald, små søer og sommerfugle. En lille oase midt i byen.

  Park Jardin Botanico-Historico La Concepcion Park
 • Solrige loppefund

  Gør et loppefund eller to på det kæmpe marked i Fuengirola. Markedet har over 534 stande, og der er med garanti noget for enhver smag — antikke møbler, pynteartikler, vintagetøj, vinyler, gammelt legetøj med mere. Hvis I skal have en lille snack med hjem på hotellet, finder I også alverdens frugt og grønt.

  Marked Mercadillo Fuengirola Marked

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Ford Focus, Honda Jazz eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Den primære chauffør skal være indehaver af et KREDITKORT i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække et depositum på maks. 2500 €. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort/MasterCard Debit IKKE kan benyttes til at betale depositummet. Medbring i stedet et kreditkort. Er du i tvivl om, hvorvidt dit kort er et kreditkort eller ej, anbefaler vi, at du tager kontakt til din bank.
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Brændstof til lejebil (tilbud med lejebil)
 • Eventuelle vej- og broafgifter (tilbud med lejebil)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per 2-personerslejlighed
Min. 3 personer og maks. 3 personer per 2-personerslejlighed
Min. 4 personer og maks. 4 personer per 2-personerslejlighed

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt selv at medbringe en babyseng

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Tilgængelighed

Lejlighedskomplekset er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi i lejlighedskomplekset

Parkering

Der er offentlig parkering nær lejlighedskomplekset (mod gebyr)

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen, såfremt det er samme lejlighedstype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Apartamentos Nuriasol ligger centralt i byen Fuengirola i Malaga. Fra Malagas lufthavn er der ca. 25 km til jeres lejlighed.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice