• Med fly
 • Med indkvartering

Opdag Litauens skønhed: farverige Kaunas

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Kaunas
4 Anmeldelser
Pris fra kr. 529,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 33 gange

Besøg Litauens næststørste by: 2, 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjernede Amberton Cozy Hotel i Kaunas inkl. morgenmad og fly tur-retur

Tag med til Vilnius’ hyggelige lillesøster, Kaunas, som byder på farverige bygninger, et væld af museer og et livligt caféliv. I starter dagen med morgenmad på jeres 4-stjernede hotel, før I går på opdagelse i Kaunas' gamle bymidte. Her kan I besøge det spændende krigsmuseum, beundre udsigten fra tårnet i byens rådhus og spise jer igennem Litauens delikatesser. Og fik vi nævnt, at spise ude i Litauen ikke koster kassen? Velkommen til den baltiske skønhed Kaunas!!

Inklusive
 • Amberton Cozy hotel Kaunas: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra København til Kaunas tur-retur
 • Håndbagage
Kaunas

Litauens næststørste by, Kaunas, er ofte lidt overset i forhold til hovedstaden Vilnius, men er bestemt et besøg værd. Også her mærker I landets hæsblæsende historie, og som mange af de andre tidligere Sovjetlande, har også Litauen oplevet en økonomisk og kulturel opblomstring de sidste 25 år. Gå en tur på de brostensbelagte gader i den gamle bymidte med de fineste farverige huse. Besøg et af byens 40 museer, og slå jer ned på en café, hvor I kan smage på en af de lækre litauiske kager. I må endelig huske at smage en Sarkotis — en traditionel litauisk kage, som nærmest er et lille kunstværk i sig selv.

Amberton Cozy hotel Kaunas

 • Hotel
 • Kaunas, Litauen
Restaurant

Det 4-stjernede hotel Amberton Cozy er centralt beliggende i Kaunas' gamle bydel kun 150 meter fra byens historiske rådhus. Hotellets restaurant byder på europæiske retter, og i baren kan I afslutte dagen med en drink efter en spændende dag med nye indtryk. Der er mange restauranter, barer og caféer i området omkring hotellet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

I bor på et dobbeltværelse, som er indrettet med elegante møbler i mørkt træ. Værelserne er udstyret med dobbeltseng, minibar (mod betaling), værdiboks, TV, elkedel, aircondition og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Amberton Cozy hotel Kaunas

 • Hotel
 • Kaunas, Litauen
Restaurant

Det 4-stjernede hotel Amberton Cozy er centralt beliggende i Kaunas' gamle bydel kun 150 meter fra byens historiske rådhus. Hotellets restaurant byder på europæiske retter, og i baren kan I afslutte dagen med en drink efter en spændende dag med nye indtryk. Der er mange restauranter, barer og caféer i området omkring hotellet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

I bor på et dobbeltværelse, som er indrettet med elegante møbler i mørkt træ. Værelserne er udstyret med dobbeltseng, minibar (mod betaling), værdiboks, TV, elkedel, aircondition og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Vores tips
 • Gåtur i hyggelige omgivelser

  I Kaunas finder I fredelige, grønne områder, som eksempelvis Santakos-parken. Parken er omgivet af de to floder Némunas og Néris, som mødes ved parkens yderligste punkt. Slentr en tur langs vandet med hinanden i hånden, mens I nyder de rolige omgivelser.

  Park Santakos parkas Park
 • Middelalderligt eventyr

  Besøg en af ​​byens største monumenter, Kauno pilis. Det middelalderlige slot er bygget i 1400-tallet og er byens ældste bygning, der oprindeligt blev brugt som forsvarsfæstning. Her kan I drømme jer tilbage til den svundne tid med tapre riddere og yndige skønjomfruer!

  Slot Kauno pilis Slot
 • Shopping i smukke omgivelser

  Tag på shoppingtur i gågaden Laisvės alėja, også kaldet Liberty Boulevard, som er fyldt med elegante butikker, hyggelige caféer og meget mere. For enden af den smukke allé med de grønne træer kan I ane Skt. Michaels katedral, som er et af Kaunas vartegn.

  Butik Laisvės alėja Butik
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Kunne disse tilbud friste i stedet?
Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 611,- på opholdet

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 30 € per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra lufthavnen kan I tage bus 29 mod Geležinkelio stotis. I står af ved stoppestedet Murava, hvor I skifter til bus 51 mod Tirkiliškiai. I står af på stoppestedet King Mindaugas pr., hvorfra der er ca. 300 m til hotellet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Amberton Cozy Hotel har en helt perfekt og central beliggenhed omgivet af caféer og restauranter og tæt ved floden, Neman, som deler byen. Fra lufthavnen i Kaunas til hotellet er der ca. 20 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice