Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Afslapning og velvære nær Frankfurt

 • Wellness
 • Bad Orb
Pris fra kr. 759,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tyskland: 3 eller 5 dage med wellness på det 4-stjernede Hotel an der Therme Bad Orb med morgenmad, 1 eller 2 middage og fri adgang til wellnessområde

Vækker tanken om afslapning, boblende bade og beroligende atmosfære længslen efter ferie i jer? Så tag med til wellness og velvære i Tyskland, hvor I overnatter på 4-stjernet hotel i landsbyen Bad Orb med morgenmad. Derudover får I, afhængigt af om I vælger 2 eller 4 overnatninger, en eller to 4-retters middage eller buffet. Mærk den bløde badekåbe svøbe sig om jer, mens I lader batterierne op i wellnessområdet Toskana Thermes beroligende bade eller i den varme sauna. Tysklands idylliske naturomgivelser og timevis af kropsforkælelse venter på jer!

Inklusive
 • Hotel an der Therme Bad Orb: 2 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
Oplev Bad Orb og de naturskønne omgivelser

Den hyggelige landsby Bad Orb ligger midt i Tyskland, ikke langt fra den pulsende storby Frankfurt. Bad Orb er en ægte tysk wellnessperle, hvor I finder masser af muligheder for velvære og ro til sjælen. Byen er omgivet af fredelige skovområder og bjergkæden Spessart, som indbyder til vandre- eller cykelture med udsigter til det smukke område. Omkring Spessart løber floden Main, som er en biflod til Rhinen, og på en gåtur langs floden støder I på idylliske landsbyer, gamle klostre og eventyrlige slotte. På vandreruten Spessart Weg 1 kan I endda besøge slottet, hvor Snehvide ifølge eventyret boede, inden hun flygtede fra sin onde stedmor. Grunden til, at det er lige præcis her, I finder Snehvides slot er, at eventyrforfatterne Brødrene Grimm voksede op i området, nærmere bestemt i Hanau. Bindingværkshuset, hvor deres spændende liv startede, finder I endnu i byen.

Hotel an der Therme Bad Orb

 • Hotel
 • Bad Orb, Tyskland
Toskana Therme

Det elegante Hotel an der Therme Bad Orb ligger i grønne omgivelser i den tyske landsby Bad Orb og er direkte forbundet med wellnessområdet Toskana Therme. På det 4-stjernede hotel får I daglig morgenmad, og om aftenen serverer restauranten Kurpark veltilberedte retter fra det lokale og internationale køkken. I lobbybaren er der åbent hver dag til midnat, og her kan I smage på den regionale klassiker, Keller-øllen, eller drinks med eller uden alkohol. I de varme måneder kan I også nyde den idylliske atmosfære på hotellets terrasse.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Læs mere
Standard room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er indrettet med moderne møbler og en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge. På værelserne finder I også et skrivebord, et siddeområde og en møbleret altan samt eget badeværelse med badekar og hårtørrer.

Vores tips
 • Kloster med verdensarv

  Det smukke kloster, som også er kaldet Torhalle eller Königshalle, er nogle af de væsentligste rester af den tidlige romanske arkitektur i Tyskland. Den dag i dag er det stadig uvist, hvad det egentlige formål med bygningen var, men ikke desto mindre er klosteret i dag optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

  Kirke Kloster Lorsch Kirke
 • Historisk museumsbesøg

  Det historiske museum ligger i det gamle slot Philippsruhe og er et af Hesse-regionens vigtigste monumenter. Beundr den smukke arkitektur og den rige kulturarv, mens I begiver jer gennem Hanaus og områdets regionale kunst, kultur og historie. I kommer heller ikke udenom særudstillingen med Brødrene Grimm, som er byens helt store stolthed.

  Museum Historische Museum Hanau Schloss Philippsruhe Museum
Wellnessområdet Toskana Therme

Se frem til ren afslapning i wellnessområdet Toskana Therme, som ligger i Spessarts grønne bjerglandskab. Pakket varmt og blødt ind i badekåben kan I nyde det i alt 800 m² store indendørs og udendørs badeområde sammen med den 200 m² store ferskvandspool. I kan også benytte jer af afslapningsområdet med en enestående udsigt over omgivelserne. Afprøv også Liquid Sound®-poolen, hvor I under badningen lytter til skvulpende lyde inspireret af hvalsang. I saunaområdet finder I en saltgrotte, et dampbad og adskillelige saunaer med forskellige dufte, lyde og farver, som har en skøn, afstressende virkning på kroppen.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Parkering ved hotellet: ca. 115 DKK per dag (betales på hotellet)
 • Drikkevarer under de inkluderede 4-retters middage
 • Turistskat: ca. 19 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel an der Therme Bad Orb GmbH. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel an der Therme Bad Orb GmbH. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 13 år per værelse

Børnerabat

ugyldig

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 115 DKK per dag (betales på hotellet). Alternativt er der offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Wellnessområdet Toskana Therme

Wellnessområdets åbningstider:
Søndag til torsdag: kl. 10.00-22.00
Fredag og lørdag: kl. 10.00-24.00
Ved fuldmåne er spaen åben til kl. 01.00

I har adgang til wellnessområdet fra kl. 14.00 på ankomstdagen til og med dagen før hjemrejse

Forplejning

Opholdet omfatter daglig morgenmad og 1x 4-retters middag eller buffet (ved 2 overnatninger) eller 2x 4-retters middag eller buffet (ved 4 overnatninger)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotel an der Therme Bad Orb ligger i landsbyen Bad Orb i Midttyskland ca. 60 km fra Frankfurt. Fra København er der ca. 800 km til hotellet, og kører I fra Aalborg, er der ca. 910 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice