Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

4-stjernet ferie på Mallorcas østkyst

 • Solferie
 • Cales de Mallorca
Pris fra kr. 4.019,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag med til det 4-stjernede Hotel Vistamar by Pierre Vacances på Mallorcas østkyst inkl. halvpension, fly tur-retur & transfer

Tag med kæresten eller vennerne til solrige Mallorca, hvor den står på dage med solbriller, klipklappere og lutter afslapning langs Mallorcas lækre sandstrande. Her tilbringer I jeres dage på et 4-stjernet hotel i den hyggelige fiskerby Portocolom, hvor I forkæles med halvpension, en flot swimmingpool med udsigt ud over den idylliske lystbådehavn og Middelhavet. Der er lagt op til nogle skønne dage med lækre tapas, et glas kølig vin ved solnedgang og lyden af bølgernes sagte skvulpen i godt selskab — med andre ord, en forrygende solferie!

Inklusive
 • Hotel Vistamar by Pierre & Vacances: 5, 7 eller 10 overnatninger
 • Med halvpension
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra København, Hamborg til Palma de Mallorca tur-retur
Portocolom og Mallorca

I bor i den hyggelige fiskerby Portocolom, som ligger på øens østkyst. Byens naturhavn er en af de eneste af slagsen på øen, og her ligger små fiskerbåde og luksuriøse yachter side om side og vugger i takt. Mallorca er kendt for sine skønne strande og azurblåt vand, og fra Portocolom kan I både slænge jer på stranden, dykke i det klare vand og tage på bådtur. Området omkring Portocolom byder desuden på flere vingårde, hvor I kan prøvesmage de lokale vine. Trænger I til at forbrænde de mange spanske lækkerier, kan I tage på vandretur i naturparken Mondragó, der fortryller med sine stejle klipper, farverige vandfugle og smukke strande.

Hotel Vistamar by Pierre & Vacances

 • Hotel
 • Cales de Mallorca, Spanien
Hotel Vistamar by Pierre & Vacances - View

På det 4-stjernede Hotel Vistamar by Pierre & Vacances kan I slappe af ved den flotte udendørs pool med tilhørende poolbar eller i hotellets wellnessområde (mod gebyr). Hver dag serveres der i hotelrestauranten spanske og internationale retter til morgen- og aften. Hotellet har både tennisbaner, minigolfbaner og bordtennisborde, hvis I trænger til at røre jer lidt. Samtidig står personalet klar til at hjælpe med anbefalinger af spisesteder og aktiviteter i området, og det er desuden muligt at leje cykler, hvis I vil udforske området på to hjul. Hotellet ligger kun 50 meter fra den charmerende lystbådehavn i Portocolom. Ca. 800 fra hotellet finder I den større strand, Cala Marçal.

 • +3
Læs mere
standard room

Dobbeltværelse

Hotellets dobbeltværelser er moderne indrettet med to enkeltsenge, aircondition, fladskærms-TV, telefon, værdiboks (mod gebyr), minibar (mod gebyr), gratis WiFi, altan eller terrasse samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Hotel Vistamar by Pierre & Vacances - Bedroom 1

Dobbeltværelse med delvis havudsigt

Dobbeltværelse med delvis havudsigt er indrettet med to enkeltsenge eller en dobbeltseng, aircondition, fladskærms-TV, telefon, værdiboks (mod gebyr), minibar (mod gebyr), gratis WiFi, altan eller terrasse og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Hotel Vistamar by Pierre & Vacances - Bedroom 2

Dobbeltværelse med ekstra opredning

Dobbeltværelserne med ekstra opredning har plads til to voksne og et barn. Værelserne er udstyret med aircondition, fladskærms-TV, telefon, værdiboks (mod gebyr), minibar (mod gebyr), gratis WiFi, altan eller terrasse og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Vores tips
 • En af Mallorcas skjulte skatte

  Denne idylliske bugt, der næsten virker kunstig, ligger skjult mellem høje bjerge. Her er vandet tyrkisblåt og sandstranden kridhvid. Det er næsten som at være i Caribien — og så er Caló des Moro det perfekte sted til svømning og snorkling!

  Strand Caló des Moro Strand
 • Væk fra de andre turister

  Et godt sted at nyde naturen er ved Cala Torta, som er en lidt større bugt nær byen Artà. Sandet her er lidt groft og stenet, men inviterer jer til en skøn svømmetur. Fordi strømmen kan være lidt kraftigere her end andre steder, er stranden ikke så populær blandt turister. Så tag hertil, og nyd roen.

  Strand Cala Torta Strand
Vejret på Mallorca

Laveste og højeste temperaturer på Mallorca:
Januar: 6°C - 14°C
Februar: 6°C - 15°C
Marts: 7°C - 16°C
April: 9°C - 18°C
Maj: 12°C - 21°C
Juni: 16°C - 25°C
Juli: 19°C - 29°C
August: 20°C - 29°C
September: 18°C - 26°C
Oktober: 14°C - 22°C
November: 10°C - 18°C
December: 8°C - 15°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Turistskat: Ca. 16 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Maks. 2 personer per Dobbeltværelse med delvis havudsigt
Maks. 2 voksne og 1 barn op til 11 år per Dobbeltværelse med ekstra opredning

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpension består af morgenmad og aftensmad serveret som buffet eller menu alt afhængigt af sæson

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I vil modtage mere information om transporten mellem lufthavnen og hotellet sammen med jeres rejsedokumenter. Bemærk venligst, at i forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til hotellet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Det 4-stjernede Hotel Vistamar by Pierre & Vacances ligger kun 50 meter fra byens marina og lystbådehavn. Hotellet ligger ca. 62 km fra Palma de Mallorca Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice