Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Tysk familieferie i egen lejlighed

 • Miniferie
 • Göhren-Lebbin
kr. 745,-
Pris fra kr. 519,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

3, 4 eller 5 dage i egen ferielejlighed i tyske Mecklenburg-Vorpommern inkl. energiomkostninger, linned og børnepasning 6 dage om ugen

Er I på jagt efter det helt rigtige sted at tage hele familien med på ferie? Tæt på naturen og ikke alt for langt at køre? Ja, så kan I tage 3, 4 eller 5 dage til Mecklenburg-Vorpommern i det nordøstlige Tyskland, nærmere betegnet, til den lille by Göhren-Lebbin. I bor på Dorfhotel Fleesensee, som er idyllisk beliggende midt i det største fritidscenter i det nordlige Europa. Her venter jer alle former for fritidsaktiviteter, såsom badeland med rutsjebaner og vandfald, indendørs klatrevæg og golfbaner. Udforsk også de gamle og smukke bøgeskove i Müritz National Park eller tag en sejltur, og nyd den storslåede natur. Efter en lang dag kan I glæde jer til at komme hjem til jeres egen rummelige lejlighed og smække benene op!

Inklusive
 • Uden forplejning
 • Slutrengøring og energiomkostninger
 • Håndklæder og sengebetræk
 • Børnepasning 6 dage om ugen (fra 8 måneder og op)
 • Gratis adgang til SPAworld Fleesensee
 • Gratis parkering og WiFi
Mecklenburg-Vorpommern

Den idylliske region Mecklenburg-Vorpommern er en grøn oase, der tiltrækker både familier, naturelskere og livsnydere. Tag på lange vandreture i det smukke landskab eller omkring de mange flotte søer, som området er særligt kendt for. Det unikke landskab er hjemsted for et utal af spændende dyre- og plantearter, og et besøg i nationalparken Müritz er derfor bestemt en god idé. Mecklenburg-Vorpommern er desuden spækket med spændende kulturskatte såsom gamle herregårde og slotte. Der er samtidig rig mulighed for at besøge lokale kunstnere og håndværkere, for eksempel glaspusterier og bryghuse, ligesom det klart kan anbefales at prøve regionens lækre delikatesser, hvor blandt andet 'Tüften' (eller blot 'Kartoffeln') er svært at komme udenom. Det er ikke uden grund, at Mecklenburg-Vorpommern kaldes "Landet af søer og fritidaktiviteter"!

Dorfhotel Fleesensee

 • Hotel
 • Göhren-Lebbin, Tyskland
outside hotel

Dorfhotel Fleesensee er beliggende i Mecklenburg-Vorbpommern og er en del af et af de største feriecentre i Nordeuropa, Hotels & Sport Resort Fleesensee. Navnet 'Fleesensee' er taget fra den smukke sø, som ligger blot 2,5 kilometer fra resortet, hvor I kan bade, fiske og gå tur langs bredden. Til resortet hører et område på 500 hektar med et utal af sports- og fritidsfaciliteter. Rundt på området finder I blandt andet badelandet SpaWorld Fleesense, legepladser, en klatrevæg, golfbane og meget mere. I kan endvidere benytte jer af gratis børnepasning 6 dage om ugen for børn over 8 måneder. Børneklubben arrangerer også kreative aktiviteter og lege. Derudover finder I tre restauranter, men lejlighederne er fuldt udstyret og møbleret til, at I sagtens selv kan stå for madlavningen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Læs mere
living rom appartment typ 2

Ferielejlighed til 2-4 personer

2 voksne per lejlighed

Lejligheden ligger i stueetagen og har en dobbeltseng i soveværelset og en sovesofa (1,60 m x 1,90 m) i opholdsstuen. Lejligheden er udstyret med fladskærms-TV, telefon, værdiboks og en hyggelig pejs. Køkkenet er fuldt udstyret med komfur, ovn, kaffemaskine, elkedel, brødrister, køleskab og opvaskemaskine. Lejligheden har også et badeværelse og separat toilet. I godt vejr kan I nyde solen på den tilhørende terrasse.

bedroom appartment typ 5

Ferielejlighed til 2-6 personer

2 voksne per lejlighed

Denne lejlighed ligger på første sal og har egen altan. Lejligheden har to soveværelser med dobbeltsenge, og i opholdsstuen finder I en sovesofa (1,60 m x 1,90 m). Derudover er lejligheden er udstyret med fladskærms-TV, telefon, værdiboks og en hyggelig pejs. Der findes også et fuldt udstyret køkken med komfur, ovn, kaffemaskine, elkedel, brødrister, køleskab og opvaskemaskine. I lejligheden har også et badeværelse og separat toilet.

Vores tips
 • Slå et slag golf

  Skal I ud og svinge golfkøllerne, så er I kommet til den rigtige adresse. Denne golfklub ligger i et bakket og naturligt miljø.

  Golf Golfclub Fleesensee Golf
 • Solnedgang ved søen

  Spis en let frokost, snup en is eller en god grillmiddag med verdens bedste solnedgang som lærred. Eller hvad med en cocktail eller et glas vin ved bålet mens børnene leger i sandet? Velkommen til strandbaren — lige ved bredden af Fleesensee på den lille bådehavn.

  Bar SBS Yachthafenresort Fleesensee (Restaurant + Yachthafen) Bar
 • Væk fra stress og jag

  I wellness-oasen SPAworld Fleesensee med venter der jer fem forskellige spa-verdener. Her findes alt for det bankende wellness-hjerte — både swimmingpools, vandrutsjebaner, saunaer, dampbade, sport og fitness.

  Spa & Wellness SPAworld Fleesensee Spa & Wellness
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: Ca. 15 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 2 børn op til 14 år per Ferielejlighed til 2-4 personer
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 4 børn op til 14 år per Ferielejlighed til 2-6 personer

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-14 år: får 100% rabat per overnatning

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Lejlighederne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er muligt at medbringe maks. 2 kæledyr for 19 € per kæledyr per nat (betales på resortet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi i lejligheden

Parkering

Gratis parkering

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke flere lejlighder ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotellet ligger midt i søområdet Mecklenburgische Seenplatte, ca. 2,5 km fra søen Fleesensee. I bil har I ca. 360 km til hotellet fra den dansk-tyske grænse og ca. 310 fra København med færgen over Gedser - Rostock.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice