Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Taxa inkluderet
 • Med oplevelse

Ferielejlighed på Malta med bådudflugt

 • Solferie
 • 5, 7 eller 10 overnatninger
 • Gzira
Pris fra kr. 3.649,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

5, 7 eller 10 nætter i ferielejlighed på Blubay Apartments på Maltas naturskønne østkyst med udflugt til Gozo og Comino, transfer og fly tur-retur

Vil I også have en vellykket ferie? Så sørg for, at den indeholder den rette balance mellem afslapning i solen og unikke oplevelser med familie eller venner. Malta giver jer muligheden for netop dette, og alt sammen blandt ekstraordinære, naturskønne landskaber, postkortsmukke landsbyer og historiske monumenter. I bliver indlogeret i jeres egen ferielejlighed, hvor I har mulighed for at tilkøbe morgenmad, og der er planlagt en bådudflugt for jer, som sejler til øerne Gozo og Comino. Malta har opskriften til en succesfuld ferie!

Inklusive
 • Blubay Apartments: 5, 7 eller 10 overnatninger
 • Uden forplejning
 • Fly fra Billund, København, Hamborg til Malta tur-retur
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Bådtur til Gozo og Comino
 • Slutrengøring og udskiftning af håndklæder 2 gange om ugen
 • Udskiftning af linned hver 3. dag
 • Gratis WiFi
Malta

Malta er en vidunderlig, lille ø, der tilbyder milde temperaturer og mange solskinsdage, beliggende umiddelbart syd for Sicilien. Her vil I finde smuk natur, mange badestrande og en fascinerende historie, som går tilbage flere tusinder år før vores tidsregning. Besøg de forhistoriske Megalithic-templer, som blev bygget mere end 3000 år f.v.t. og som i dag er på UNESCOs Verdensarvsliste. Desuden anbefales det at tage ind og se Maltas hovedstad Valletta, som ligger en kort sejltur eller ca. 6 kilometers kørsel fra Gzira. Her kan I beundre Skt. Johns katedral, spise på en hyggelige restaurant, gå i teatret, besøge et marked eller et af de mange museer. Når I har fået nok kultur, kan I tage hen på en af de mange lækre badestrande. Dyk ned i det krystalklare hav, solbad ved strandbredden, og nyd den smukke udsigt over Middelhavet!

Blubay Apartments

 • Apartment
 • Gzira, Malta
Blubay Hotel and Apartments - Pool

Det hyggelige lejlighedshotel Blubay Apartments ligger i kystbyen Gzira på den østlige del af Malta. Fra hotellet har I ca. 1 km til nabobyen Sliemas centrum og ca. 6 km til Valletta, som er Maltas hovedstad. Ved hotellets hovedbygning er der en udendørs swimmingpool, en reception og en restaurant, hvor I har mulighed for at få serveret morgenmadsbuffet fra kl. 7.00 til 10.00. Hovedbygningen ligger ca. 350 m fra lejlighederne.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Læs mere
Blubay Hotel and Apartments - Studio

Studiolejlighed

4 voksne per studio

Studiolejlighederne ligger ca. 350 meter fra hovedbygningen, hvor swimmingpoolen er placeret. Lejlighederne har egen indgang og er udstyret med to enkeltsenge, et tekøkken, aircondition og eget badeværelse med bruser.

Blubay Hotel and Apartments - 1/2 Bedroom Apartment

1-værelses lejlighed

4 voksne per lejlighed

1-værelses lejlighederne ligger ca. 350 meter fra hovedbygningen, hvor swimmingpoolen er placeret. Lejlighederne har egen indgang og er udstyret med to enkeltsenge, et tekøkken, aircondition og eget badeværelse med bruser. I har også en altan eller terrasse med udsigt resten af lejlighedshotellet.

Blubay Hotel and Apartments - OneBedroom Sea Vie

1-værelses lejlighed med havudsigt

4 voksne per lejlighed

1-værelses lejlighederne med havudsigt ligger ca. 350 meter fra hovedbygningen, hvor swimmingpoolen er placeret. Lejlighederne har egen indgang og er udstyret med to enkeltsenge, et tekøkken, aircondition og eget badeværelse med bruser. I har også en altan eller terrasse med havudsigt.

Vores tips
 • Den eventyrlige hule

  Den blå grotte er et populært dykkersted på Malta, men tilbyder også en smuk udsigt over vandet. Fra havnen kan I tage med en af de traditionelle maltesiske luzzu-både, som tager jer til den eventyrlignede grotte, hvor I kan beundre klipperne i alle nuancer af blå.

  Attraktion Blue Grotto Attraktion
 • Få sand mellem tæerne

  Slæng jer i det gyldne sand, lad solens stråler varme kinderne, og køl af i det krystalklare havvand. Rambla-stranden er det rene paradis!

  Strand Ramla Beach Strand
 • Mæng jer blandt lokale

  På tirsdage fyldes gademarkedet i byen Birgu med alt fra husholdningsartikler, tøj og sko til grøntsager, fisk, slik og antikke varer. Markedet er enormt populært blandt de lokale, og her er der god mulighed for at mænge sig med lokalbefolkningen... og selvfølgelig at gøre et godt køb!

  Marked Birgu Market Marked
Bådudflugt til Gozo og Comino inkl. transport

Fra Sliemas havn sejler I til Comino-øen, hvor en speedbåd, som vil sejle jer til Gozo, venter på jer. I lægger til i Mgarrs havn, hvor guiden venter på jer. I vil opleve øens herligheder, herunder Xewkija, Xlendi, Rabat og dens gamle bydel, Gharb og Dewjra med nogle korte stop undervejs. Når I igen er tilbage på havnen i Mgarr, sejler I ud til den blå lagune, hvor I vil have mellem 30 minutter og 1 time til at svømme rundt og snorkle i vandoverfladen. Herefter er udflugten slut, og I vil være tilbage på Sliemas havn mellem 16.30 og 17.30. Bemærk venligst, at I selv skal sørge for transporten mellem hotellet og Sliemas havn tur-retur, og at mad og drikke ikke er inkluderet under udflugten.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: ca. 4 DKK per person per nat (betales på hotellet)
 • Lejlighedsdepositum: 100 € per lejlighed (betales kontant på hotellet og betales tilbage på rejsens sidste dag)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00 - 00:00

Check-ud

Indtil 00:00 - 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 4 personer per Studiolejlighed
Maks. 4 personer per 1-værelses lejlighed
Maks. 4 personer per 1-værelses lejlighed med havudsigt

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er ikke muligt at låne en babyseng på hotellet, men I kan medbringe jeres egen

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Internet

Gratis WiFi i hotellets lobbyområde. I lejlighederne er WiFi mod betaling

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen, såfremt det er samme lejlighedstype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur

I vil modtage mere information om transporten mellem lufthavnen og hotellet sammen med jeres rejsedokumenter. I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til hotellet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Blubay Apartments ligger i kystbyen Gzira på den østlige del af Malta. Fra hotellet er der ca. 6 km til Valletta, og der er ca. 10 km til lufthavnen på Malta.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice