Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Den græske feriefavorit Kreta

 • Solferie
 • 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Adelianos Kampos
Pris fra kr. 5.549,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Hold ferie på den charmerende græske ø Kreta i 4, 7,10, 14 eller 21 nætter på det 4-stjernet Hotel Orion med halvpension, transfer og fly tur-retur

Midt i Middelhavet ligger den græske ø Kreta. En populær feriedestination, og med god grund! Øen er kendt for sit solrige klima, lange sandstrande og klare vand. Så find en plads i solen, og lad jer forføre af den græske charme med en dampende moussaka, sprød græsk salat og et glas kølig retsina. I skal bo på Hotel Orion med halvpension og kun 600 meter til stranden. I bliver hentet i lufthavnen og kørt direkte til hotellet. God ferie!

Inklusive
 • Med halvpension
 • Fly fra København til Chania tur-retur
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Kreta

Brede, hvide sandstrande, blåt hav og flot natur. Kreta er et ideelt sted både at — nyde livet og det smukke landskab. Gå lange ture på stranden, og tag på vandretur i bjergene. Dyk ned i den spændende græske mytologi, og se om I kan huske alle de græske guder. Gå i Zeus' fodspor, og besøg Diktaio Andro hulen, hvor han eftersigende skulle have været født.

Hotel Orion****

 • Hotel
 • Adelianos Kampos, Grækenland
Pool

Det 4-stjernede Hotel Orion ligger ca. 600 meter fra stranden og ca. 6 km fra den hyggelige græske by Rethymno. Hotellet har en hyggelig og græsk atmosfære. Hotellet har en udendørs og indendørs restaurant, snackbar, stor swimmingpool samt en legeplads. På restauranten spiser I både morgenmadsbuffet og aftenbuffet med både lokale og internationale retter, og 3 x ugentligt kan I efter middagen lade jer underholde med græsk aften, disko-aften eller karaoke.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
Læs mere
room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Dobbeltværelserne består af to enkeltsenge og en sovesofa. Værelserne er udstyret med en værdiboks (mod betaling), TV, køleskab og aircondition. Værelserne har en altan og badeværelse med hårtørrer.

Bedroom

Dobbeltværelse med bjergudsigt

3 voksne per værelse

Dobbeltværelserne har udsigt over de græske bjerge og er indrettet med to enkeltsenge og en sovesofa. Værelserne har TV, værdiboks (mod betaling), køleskab og aircondition samt altan og badeværelse med hårtørrer.

Superior Room

Superior dobbeltværelse

4 voksne per værelse

Superior dobbeltværelserne er større end dobbeltværelserne og er udstyret med to enkeltsenge og en sovesofa. Værelserne har TV, værdiboks (mod betaling), køleskab og aircondition. Superior dobbeltværelserne har en altan og et badeværelse med hårtørrer.

Vores tips
 • Slentretur på den gamle havn i Rethymno

  I må ikke gå glip af en slentretur på havnen i Rethymno — særligt den ældre del af havnen er meget hyggelig. Her kan I spotte gamle fiskerbåde, og der er også et væld af restauranter.

  Skib Marina of Rethymno Skib
 • Oplev den græske natur

  Mili Gorge er en stor kløft, hvor I kan vandre og opleve den græske natur. På ruten kan I spotte forladte landsbyer og tælle omkring 30 vindmøller langs flodbredden.

  Park Mili Gorge Park
 • En dag på stranden

  Pak et håndklæde og en god bog, og slå et smut forbi stranden Adelianos Kampos. En smuk og nærmest gylden sandstrand, som er ca. 7 km lang.

  Strand Beach Adelianos Kampos Strand
Opgradering til all-inclusive

I forbindelse med bookingprocessen har I mulighed for at opgradere til all-inclusive i stedet for halvpension.

All-inclusive omfatter følgende:
Morgenmadsbuffet fra kl. 7.30-10.00
Frokostbuffet fra kl. 12.30-14.30
Snacks i løbet af dagen (pizza, kage og is) fra kl. 10.00-18.00
Te og kaffe med bagværk fra kl. 16.30-17.30
Aftenbuffet fra 19.00-21.00

Drikkevarer fra kl. 10-23.00 (lokal vin og øl, cocktails, spiritus, læskedrikke, vand og varme drikke)

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 22 DKK per person per nat (betales på hotellet)
 • Drikkevarer til måltider (ikke ved all-inclusive)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per Dobbeltværelse
Maks. 3 personer per Dobbeltværelse med bjergudsigt
Maks. 4 personer per Superior dobbeltværelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parking

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpension omfatter morgenmadsbuffet og aftenbuffet

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavn og hotel

I vil modtage mere information om transporten mellem lufthavnen og hotellet sammen med jeres rejsedokumenter.

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til hotellet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Orion ligger ca. 74 km fra Chania lufthavn. Den nærmeste by fra hotellet er Rethymnon, og den ligger ca. 6 km væk.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice