Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Ferie i Italien for hele familien

 • Miniferie
Pris fra kr. 1.379,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Sæt kurs mod Village Golfo degli Etruschi i Italien, og tilbring 3 eller 7 nætter med helpension, adgang til privat strand og sjov for alle i familien

Vi ved allesammen godt, at hunden er mennesket bedste ven, og nu har I også mulighed for også at tage på ferie sammen! Village Golfo degli Etruschi i Italien ved nemlig godt, at det lille ekstra medlem i familien også kan trænge til ferie, så her bliver der sørget godt for de kære kæledyr. Hotellet har en privat hundepark, hvor de kan boltre sig på masser af plads, og drikke frisk vand fra parkens springvand. Og ved ankomst kan de se frem til en lille velkomstgave med blandt andet et italiensk kødben. Der bliver naturligvis også sørget godt for jer! I kan se frem til, at nyde både morgenmad, frokost og aftensmad i hotellets restaurant, og blot 50 meter væk finder I hotellets private strand. Om aftenen er der masser af underholdning på hotellet for både store og små. Så fyld bilen op, og kom afsted — her er der plads til alle!

Inklusive
 • Village Golfo degli Etruschi: 7 overnatninger
 • Med helpension + drikkevarer
Maremma i Toscana

I den sydvestlige del af Toscana ligger det skønne område Maremma, som er kendt for sit varierede og smukke landskab. Lange kyster med blåt hav, bølgende bakker med billedskønne landsbyer, vinmarker og olivenplantager så langt øjet rækker, sorte vulkanklipper og grønne skove. Her kan I hvile kroppen i de termiske kilder i San Patriolo eller tage en smuttur til smukke kulturhistoriske byer som Siena og Firenze. I kan også vandre igennem landskabet, og se om I kan spotte vilde dyr som vildsvin, ræve og grævlinger. Nyd et glas vin fra de lokale vinmarker, mens I ser solnedgangen.

Villaggio Golfo degli Etruschi

 • Hotel
 • Province of Grosseto, Italien
Village Golfo degli Etruschi - outside

Hotellet Villaggio Golfo degli Etruschi ligger i grønne omgivelser med kun 50 meter til stranden. Hotellet er særlig dyrevenligt, og har en indhegnet hundepark med et springvand, hvorfra hundene kan drikke frisk vand. Hundene er ikke tilladt på stranden nærmest hotellet, men ca. 3 km væk, er der en strand, hvor hunde er velkomne. Hotellet tilbyder derudover underholdning for både store og små. I kan glæde jer til aftenunderholdning hver aften, og de mindste i familien har mulighed for at deltage i børneklub i løbet af dagen. I hotellets restaurant skal I nyde både morgenmad, frokost og aftensmad, og her kan I se frem til at afprøve lokale specialiteter fra det italienske køkken. Ønsker I at udforske nærområdet yderligere, står personalet klar til at hjælpe jer med gode tips og ideer til udflugter.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Læs mere
Village Golfo degli Etruschi - appartment

Feriebolig for 4 personer

De ca. 25 m² store ferieboliger er renoveret i 2017. Boligerne er indrettet med et stueområde med dobbelt sovesofa, et seperat soveværelse med dobbeltseng og TV, tekøkken med køleskab og badeværelse med bruser. Alle ferieboligerne har aircondition og en privat terrasse.

Vores tips
 • Wellness som i romersk tid

  Prøv en af de populære, varme kilder i Italien. Petriolo-kilden i Toscana udmærker sig ved et højt indhold af svovl, salt og sulfat, og holder en temperatur på 43° C.

  Spa & Wellness Bagni di Petriolo Spa & Wellness
 • Vin skal der til

  Montalcino er en lille og charmerende landsby, der ikke har ændret sig meget siden 1500 tallet. Det helt særlige ved den lille italienske perle, er byens mange vinmarker og lokale vinproduktion.

  Landsby Montalcino Landsby
 • Hjemsted for vandguden Neptun

  Besøg Neptuns hule, der er ca. 650 meter dyb. Ifølge legenden var grotten hjemsted for flere mytologiske profiler, og selve stedet er omgivet af det klareste vand.

  Attraktion Grotta di Nettuno Attraktion
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 2 børn op til 17 år per Feriebolig for 4 personer
Maks. 3 voksne og 2 børn op til 17 år per Feriebolig for 5 personer

Børnerabat

ugyldig

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 20 € per uge (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellets fællesområder

Parkering

Parkering ved hotellet (afhængigt af tilgængelighed)

Flere ferieboliger

I bookingprocessen er det muligt at booke flere ferieboliger ad gangen, såfremt det er samme type af feriebolig (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Opholdet omfatter:
Morgenbuffet hver morgen
Frokost bestående af en valgfri 3-retters menu
Middag bestående af en valgfri 3-retters menu
Drikkevarer til frokost og middag (herunder huset rød- og hvidvin, vand, juice og varme drikke)

Sted

Villaggio Golfo degli Etruschi ligger i Ortebello i Toscana regionen i Italien. Fra Rom er der ca. 161 km til hotellet. Kører I fra Danmark, er der fra København ca. 1800 km og fra Aalborg ca. 2047 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice