Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Ferie i de schweiziske alper

 • Miniferie
 • Hasliberg
7 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.639,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

4, 5 eller 8 dage i det natursmukke Schweiz på Das Hotel Panorama med halvpension, tur i svævebane i 2250 meters højde og fri adgang til sauna

Schweiz er en naturperle. Uanset hvor I kigger hen, bliver I beriget med en blændende udsigt og storslåede bjergformationer — og denne tur er ingen undtagelse. I skal bo på Das Hotel Panorama med halvpension og en tur i hotellets svævebane, hvor I når op i 2250 meters højde. Hotellet ligger i ferieområdet Haslital, hvor mulighederne for aktiviteter og udforskning af den rå natur er mange. Hotellets omgivelser indbyder til ren afslapning i f.eks. saunaen eller på den store udendørsterrasse, hvorfra udsigten er fremragende. Under alle omstændigheder er en ting sikkert — Schweiz er balsam for sjælen!

Inklusive
 • Med halvpension
Haslital

Ferieregionen Haslital ligger i hjertet af Schweiz og byder på skiløb om vinteren og friluftsliv om sommeren. I kan tage på tur ud i gletcherlandskabet, prøve kræfter på mountainbikes eller med klatring. Skinner solen, kan I bade i de klare bjergsøer, og naturligvis har området de mest fantastiske vandreruter til rådighed, hvoraf nogle af dem byder på ro og velvære og andre på lidt flere fysiske udfordringer.

Das Hotel Panorama

 • Hotel
 • Hasliberg, Schweiz
PANORAMA_HASLIBERG1E-16.JPG

Er I på udkig efter afslapning i rolige omgivelser, fantastisk udsigt og natur-aktiviteter, så er I kommet til det rette sted! Hotel Panorama har en unik beliggenhed i mere end 1000 meters højde og med udsigt til den smukke sø Brienz og det storslåede Eiger bjerg i Jungfrau-regionen. Hotellet har sin egen svævebanestation, der på få minutter kan transportere jer helt op til alpintoppene i ca. 2250 meters højde. Hotellets restaurant har også en blændende udsigt over hele området, og herfra vil I nyde både morgenmad og aftensmad.

 • +4
Læs mere
Vierpersoonskamer in Das Hotel Panorama

4-personersværelse (Z4DWT)

De 35 m² store 4-personersværelse er indrettet med dobbeltsenge. Badeværelset har bruser eller badekar og hårtørrer. Nogle af værelserne har en privat terrasse med udsigt.

Eenpersoonskamer Das Hotel Panorama

Enkeltværelse (E1DWT)

De 18 m² store enkeltværelser er indrettet med en enkeltseng og et læsehjørne med skrivebord. Badeværelset har brusebad eller badekar og en hårtørrer.

Familiekamer in Das Hotel Panorama

Familieværelse (FU4DWT)

De 45 m² store familieværelser er indrettet med et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med enkeltsenge eller køjesenge. Badeværelset har brusebad eller badekar og hårtørrer. Familieværelserne har en altan med udsigt.

Hasliberg Panorama room

Dobbeltværelse (Z3DWT)

De 24 m² store dobbeltværelser har en dobbeltseng eller to enkeltsenge, et læsehjørne med skrivebord og en privat altan med udsigt. Badeværelset er med brusebad eller badekar og hårtørrer.

Vores tips
 • Et smukt syn venter jer

  Besøg Rosenlaui-gletscheren, hvor I kan opleve en 600 meter lang tur over broer, gennem tunneller og på forskellige vandrestier gennem slugter.

  Bjerg Gletscherschlucht Rosenlaui Bjerg
 • En juvel midt i Hasliberg

  Den stenede vej fører jer fra bunden, op gennem slugten og hele vejen til tops. Stigningen bliver stejl undervejs, men udsigten fra toppen er det hele værd.

  Museum Alpbachschlucht Museum
 • Mærk bruset

  Vandfaldet Rheinfall er 23 meter højt og er et af de tre største vandfald i Europa! En seværdighed værdig for alle naturelskere.

  Attraktion Rheinfallquai Attraktion
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 4 personer per 4-personersværelse (Z4DWT)
Maks. 1 person per Enkeltværelse (E1DWT)
Min. 2 personer og maks. 4 personer per Familieværelse (FU4DWT)
Min. 2 personer og maks. 3 personer per Dobbeltværelse (Z3DWT)

Børnerabat

ugyldig

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 8,50 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering ved hotellet. Ønsker I at parkere i hotellets parkeringskælder koster det 5 € per nat

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpension starter på ankomstdagen kl. 16.00 og slutter på afrejsedagen efter morgenmaden.
Halvpension inkluderer:
Daglig morgenbuffet
Kaffe, te og bagværk fra kl. 15.30-16.30
Middag med et valg af 4 forskellige hovedretter

Saunaområde

Saunaen på hotellet er åben dagligt mellem kl. 16.00 -20.00

Sted

Hotel Panorama ligger i det smukke og storslåede schweiziske bjerglandskab og er helt sikkert en køretur værdig. Hotellet ligger nær byen Hasliberg. Fra København er der ca. 1281 km til hotellet, og fra Aalborg er der ca. 1402 km. Storbyen Zürich ligger ca. 100 km derfra.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice