Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Centralt i Valencia med pool på taget

 • Storbyferie
 • Spanien
Pris fra kr. 1.609,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på storbyferie i Spaniens tredjestørste by, Valencia: 2-4 nætter på det centralt beliggende Expo Hotel Valencia inkl. morgenmad og fly tur-retur

Kom med på storbyferie i Spaniens tredjestørste by, der endda er større end København. Valencia er en by fuld af historie, charme, frodighed og moderne tænkning! Vidste I for eksempel, at Valencia blev grundlagt af romerne 138 år f.Kr., og derved er en af Spaniens ældste byer? Eller at parken Jardín del Turia tidligere var byens flod, men nu er en af Spaniens længste parker med sine 9 km? Oplev alt dette med 2, 3 eller 4 overnatninger på Expo Hotel Valencia, der hver morgen har jeres morgenmad klar, så en oplevelsesrig dag kan begynde. På Expo Hotel Valencia bor I centralt — kun 450 m fra byens enorme park Jardín del Turia og blot 1 km fra byens gamle bydel... og så er der en swimmingpool på taget! Hvad venter I på? Valencia er storbyferien 2018, som I skal med på!

Inklusive
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg til Valencia tur-retur
 • Håndbagage
Valencia

Valencia er en storby, der overrasker! Udforsk den spanske charmørs historiske gader, som overalt omkranses af prægtig art nouveau arkitektur. Oplev de storslåede renæssancemonumenter, og drøm jer væk på et af byens spændende museer. Valencia er en enestående sammensætning af kunst, kultur og arkitektur fra fortiden kombineret med topmoderne butikker og trendy caféliv — tilsat en god portion sydspansk hjertevarme. Valencia er unik, fordi I får alt, hvad I kunne ønske jer af en storbyferie. Se den majestætiske katedral, inden I besøger det futuristiske museum Ciudad de las Artes y las Ciencias (også kendt som Kunstens og Videnskabens by), oser i byens mange butikker eller snupper en omgang paella på en traditionel spansk restaurant. Tag et hvil i La Glorieta-parken, og indtag byens livlige natteliv, når mørket falder på.

Vores tips
 • Kunstens og Videnskabens by

  Ciudad de las Artes y las Ciencias kaldes Kunstens og Videnskabens by og omtales som en by pga. sin størrelse (beliggende i 7 forskellige bygninger), selvom bygningsværket mest af alt ligner et hvalskelet! Inde i skelettet finder I museet, der kombinerer lærerig viden med sjov og aktiviter. Her er oplevelser for legebørn og Kloge Åger i alle aldre!

  Museum Ciudad de las Artes y las Ciencias Museum
 • Det Centrale Marked i Valencia

  Tag en tur ind på det Centrale Marked i Valencia, og gør en god handel. Fyld indkøbsposerne med lækre, friske produkter fra de lokale producenter, for inde i den smukke, historiske markedshal kan I købe alt fra kød, fisk og frugt til krydderier og friskpresset juice. Markedet er åbent fra kl. 7.00-15.00, men lukket på søndage.

  Marked Mercado Central, Valencia Marked
 • Valencia Katedral

  Det meste af katedralen blev bygget mellem det 13. og 15. århundrede i en stil, der hovedsageligt er gotisk. Men grundet bygningens lange konstruktionsperiode er katedralen en blanding af flere kunstneriske stilarter, der spænder fra tidlig romansk, valenciansk gotisk, renæssance og barok til neoklassisk stil.

  Kirke En smuk oplevelse Kirke

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 2 babyer op til 1 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra Valencia Lufthavn til hotellet er der ca. 10 km. Med offentlig transport kan I tage metro nr. 5 mod Marítim - Serrería til metrostationen Àngel Guimerà, hvorfra I tager metro nr. 1 mod Seminari - CEU til metrostationen Túria. Fra Túria har I ca. 650 m til hotellet. Turen afgår ca. hvert 10. min. og tager ca. 45 min.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Expo Hotel Valencia er beliggende 450 m fra parken Jardín del Turia, ca. 1 km fra den gamle bydel i Valencia og 7 km fra havnen og stranden. Fra lufthavnen er der ca. 10 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice