Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Oplev den italienske drøm Pisa

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Pisa
Pris fra kr. 3.779,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Lev det søde liv, og nyd hinanden i Pisa på Hotel Terminus Plaza i 2, 3, 4 eller 5 overnatninger inkl. morgenmad og fly tur-retur

Pak taskerne og appetitten på livet, for nu er det tid til et par dejlige storbydage i italienske Pisa! Se de spektakulære seværdigheder, charmerende gader, autentiske caféer og historiske bygninger samt storslåede gotiske kirker — alt sammen mens I nyder den tilbagelænede stemning og det fantastiske italienske køkken. I indlogeres på Hotel Terminus Plaza i hjertet af Pisa, hvor I bliver forkælet med morgenmad og en flaske vin på værelset ved ankomst. Velkommen til Pisa!

Inklusive
 • Hotel Terminus & Plaza: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Billund, København til Pisa tur-retur
 • Håndbagage
 • En flaske vin på værelset
Tilvalg
 • En middag inkl. forret, hovedretter, tilbehør og dessert (ekskl. drikkevarer)
Pisa

Pisa ligger i en af Italiens allerbedste regioner, Toscana, hvor olivenlunde og vinranker danner rammerne for den bølgende grønne natur. Pisa er allermest kendt for sit skæve tårn, som I besøger på Mirakelpladsen, der også byder på seværdigheder såsom domkirken Santa Maria Assunta, San Giovannis dåbskapel og kirkegården Camposanto. Pisa kan dog mere end det. Her er nemlig fyldt med hyggelige caféer og fine modebutikker, som ligger side om side på små gader og stræder, der snor sig omkring floden Arno. Gå på opdagelse, og find nye autentiske italienske oplevelser lige rundt om det næste gadehjørne. Når nu I er i verdens bedste madland, skal I naturligvis sætte tænderne i sprøde pizzaer, smage på solmodne oliven og skylle det ned med delikat, dybrød Chianti.

Hotel Terminus & Plaza

 • Hotel
 • Pisa, Italien
Hôtel Terminus Plaza

På Hotel Terminus & Plaza bor I i en tilbagelænet atmosfære kun et par minutters gang fra busstoppestedet Pisa Stazione F, og hotellet ligger kun 1,9 km fra både det ikoniske skæve tårn på pladsen Piazza dei Miracoli og Cattedrale di Pisa. Hotellet ligger tæt på livlige shoppinggader, hyggelige restauranter og caféer samt andre seværdigheder. Hotellet tilbyder en daglig morgenbuffet, og af andre faciliteter finder I en bar samt et hyggeligt fællesrum med sofaer.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Læs mere
Chambre

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er farverigt indrettet og har TV, aircondition, telefon og eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Vores tips
 • Den betagende Mirakelplads

  Piazza dei Miracoli, også kaldet Mirakelpladsen, byder på nogle af Pisas mest besøgte seværdigheder. Her kan I se det berømte skæve tårn sammen med domkirken Santa Maria Assunta, San Giovannis dåbskapel og kirkegården Camposanto. Her vil I bestemt ikke kede jer, og på de varmere dage kan I nyde attraktionerne med en kold gelato i hånden.

  Attraktion Piazza dei Miracoli Attraktion
 • Nationalmuseet San Matteo

  På museet finder I værker fra middelalderen og frem til 1500-tallet. I vil bl.a. se skulpturer af Nicola Pisano og Donatello og en samling af antikker malerier af malere som Berlinghiero Volterrano, Giunta Pisano, Masaccio, Benozzo di Lese og Ghirlandaio. Nationalmuseet San Matteo vil fortrylle enhver kunstelsker!

  Museum Museo Nazionale di San Matteo Museum
 • Besøg Pisas botaniske have

  Udforsk den fredelige atmosfære blandt palmer, urtehaver, drivhuse og 35 orkidé-arter i Pisas botaniske have. Samlingen dateres tilbage til 1543 og er Europas første botaniske have etableret af et universitet. Lægen og botanikeren Luca Ghini har haft stor indflydelse på haven, og på stedets museum skildres hans og havens historie.

  Park Orto e Museo Botanico Park
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: ca. 12 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 13:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 barn op til 8 år og 1 baby op til 3 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-3 år: overnatter gratis
Børn mellem 4-8 år: får 50% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 18 € per dag (betales på hotellet). I kan også benytte jer af offentlig parkering nær hotellet (også mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra lufthavnen kan I tage buslinjen nr. 5 eller den grønne buslinje fra stoppestedet Giusti 2, som ligger ca. 850 m fra lufthavnen. Herefter står I af på stoppestedet Corridoni 2, hvorfra der er ca. 160 m til hotellet. Den samlede rejsetid er ca. 16 minutter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Terminus & Plaza ligger kun et par minutters gang fra busstoppestedet Pisa Stazione F og 1,9 km fra både det ikoniske skæve tårn på pladsen Piazza dei Miracoli og Cattedrale di Pisa. Fra lufthavnen i Pisa er der ca. 4 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice