Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Charme, historie & hygge i Gdańsk

 • Storbyferie
 • Gdansk
Pris fra kr. 759,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tid til samvær, hygge og oplevelser i Gdańsk, mens I bor på det 4-stjernede Q Hotel Grand Cru i 2-5 overnatninger med morgenmad & fly tur-retur

Fornem historien mens I slentrer gennem de charmerende, hyggelige gader i den gamle bydel i Gdańsk, eller oplev den enorme Skt. Marias kirke, der tårner op over byens smalle huse med karakteristiske, røde tage. Med 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i centrum af Gdańsk får I tid til at lære Polens historie, tid til samvær og dybe samtaler og vigtigst af alt — tid til hygge! På jeres 4-stjernede Q Hotel Grand Cru får I hver morgen serveret morgenmad og ved ankomst bliver I tilbudt kaffe, te eller et glas vin. Hold ferie med charme, samværd og hygge i fokus i Gdańsk!

Inklusive
 • Med morgenmad
 • Fly fra Aarhus, Billund, København, Hamborg, Malmø til Gdansk tur-retur
 • Håndbagage
 • En kop kaffe, te eller et glas vin ved ankomst på hotellet
 • Adgang til hotellets sauna og fitnessrum
Velkommen til Gdańsk

Gdańsk er en fremragende destination for en afslappende miniferie eller en historisk weekend fuld af spændende sightseeing, stemningsfulde barer og hyggelige caféer. Hansestaden var i middelalderen et blomstrende handelscentrum grundet sin beliggenhed ved Det Baltiske Hav. Som medlem af Hanseforbundet mærker man som besøgende tydeligt fortidens islæt i storbyens panorama. Slentr i Gdańsks berømte 'downtown' langs de farvestrålende huse, tag en smutvej gennem de mange rustikke sidegader, og fortab jer i shopping og polske delikatesser. Om aftenen kan I få et festmåltid uden at sprænge budgettet, så fyr op for hyggen med et glas bobler til maden — måske endda i stearinlysets skær med udsigt til den beundringsfulde Motława-flod.

Q Hotel Grand Cru Gdańsk****

 • Hotel
 • Gdansk, Polen
Q Hotel Grand Cru Gdansk - Sauna 1

Velkommen til det 4-stjernede Q Hotel Grand Cru, der er jeres hjem for de kommende dage. Hotellet ligger ved Motława-floden og den gamle bydel, hvilket gør hotellet til den ideelle base for jeres ferie i Gdańsk. Hotellet er moderne indrettet med historiske detaljer og er yderligere udstyret med en restaurant, hvor I hver morgen kan nyde morgenbuffeten. Hvis I også vælger at spise jeres aftenmåltid i hotellets restaurant, kan I nyde diverse polske retter.

 • +7
Læs mere
room1

Dobbeltværelse

De ca. 18 m² store dobbeltværelser er moderne indrettet i en elegant stil. Værelserne har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, TV, minibar (mod gebyr), strygejern, radio, telefon og skrivebord. På det private badeværelse finder I bruser eller badekar, hårtørrer og toiletartikler. Derudover har I også muligheden for at lave te og kaffe på værelserne.

Vores tips
Se kort
 • Gaden Długa

  Gaden Długa er kendt for at være en af de smukkeste gader i Gdańsk og måske endda i Polen. Gaden kaldes også for det polske Amsterdam på grund af dets arkitektoniske stil, der mest af alt minder om kanalhuse fra det 17. århundrede.

  Attraktion Gaden Długa Attraktion
 • Skulle det være en øl?

  Er I klar til en aften med levende musik og øl? Så tag en tur til havnen, og besøg den livlige Pub Old Gdansk Beer Pub & Caffe. Prøv et udvalg af øl, og lyt til koncerter med forskellige musikgenrer af folkemusik, jazz, blues og meget mere!

  Bar The Old Gdansk Beer-Pub & Caffe Bar
 • Historiens vingesus

  Gdańsk er en by, der har set og oplevet meget. På Gdańsk Historiske Museum kan I lære om byens fascinerende fortid. Museet er beliggende i det historiske rådhus, som også er hjemsted for det højeste tårn i byen på hele 81,5 meter.

  Museum Gdańsk Historiske Museum Museum

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 5 DKK per person per nat (betales på hotellet)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 2 børn op til 12 år og 1 baby op til 5 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-5 år: overnatter gratis
Børn mellem 6-12 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra lufthavnen til hotellet er det ikke muligt at tage offentlig transport. Det er muligt at køre med taxa til hotellet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet er beliggende blot 140 m fra Motława-floden, ca. 200 m fra den gamle bydel i Gdańsk og 900 m fra den tårnhøje Skt. Marias Kirke. Fra lufthavnen er der ca. 17 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice