• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Masser af magi i London

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • London
10 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.499,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 101 gange

Oplev Harry Potters magiske verden, og bo i London i 2-4 nætter på Hotel Premier Inn London Hampstead med morgenmad, entrébillet og fly tur-retur

Et sving med tryllestaven og dørene til en verden, der ellers normalt kun er forbeholdt hekse og troldmænd, er åbne! Kør bagagevognen gennem muren på Platform 9¾, besøg Dumbledores kontor, se Hagrids hytte, tag et kig ind i Gryffindors opholdsrum, eller gå en tur ned af Diagonalstrædet. Kombiner jeres storbyferie i en af Europas mest dynamiske hovedstæder med trylleformularer, Hogwarts-uniformer og skummende ingefærøl i bedste Harry Potter-stil. I skal bo på Hotel Premier Inn London Hampstead, hvor I hver morgen kan glæde jer til en traditionel engelsk morgenmad, og blot 400 meter fra hotellet finder I metrostoppet Belsize, der kan føre jer helt ind i centrum af Londons egen magiske verden. Så pak tryllestaven og selfie-stangen. London awaits!

Inklusive
 • Premier Inn London Hampstead: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Aalborg, Aarhus, Billund, København til London-Luton, London-Stansted tur-retur
 • Håndbagage
 • En entrébillet til Harry Potter i Warner Bros. Studio per person per ophold. Turen finder sted på rejsens 2. dag
Harry Potter magien

I tyve år har den magiske historie om drengen med et ar formet som et lyn nu eksisteret. En spændende historie, som har fanget millionvis af muggleres opmærksomhed på kryds og tværs af kontinenter. Efter den populære række af Harry Potter bøger fulgte filmene hurtigt trop. Til fælles har bøgerne og filmene, at de bringer den fortryllende fantasiverden til live for os mugglere. På jeres opdagelsesrejse gennem udstillingen The Making of Harry Potter i Warner Bros. Studios kan I beundre rekvisitterne, som blev anvendt gennem filmene. Gå en tur langs alle butikkerne i Diagonalstræde, tag et kig ind i Gryffindors fællesrum eller på professor Dumbledores kontor. Flyv en tur på en Nimbus 2000, som skuespillerne gjorde det, hop på den lilla natbus, eller se tryllestavene fra alle dine yndlingstroldmænd og - kvinder helt tæt på. En ting er sikkert, det bliver en magisk dag!

Premier Inn London Hampstead

 • Hotel
 • London, Storbritannien
Außenansicht

Det populære hotel Premier Inn London Hampstead har en fantastisk beliggenhed lige ved den store park Hampstead Heath. Hotellet ligger tæt på offentlig metro og transport, som fører jer nemt og hurtigt til centrum af London. I er blot 7 minutter med metroen fra det populære område Camden Town, og hvis I vil udforske omgivelserne omkring hotellet, er der butikker og spisesteder inden for gåafstand. Hotellet serverer dagligt morgenmad, og I kan se frem til at sætte tænderne i en traditionel engelsk en af slagsen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +8
Læs mere
Zimmer 2

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er indrettet med en kingsize seng, TV og te- og kaffefaciliteter. Badeværelserne har bruser, badekar og hårtørrer.

Vores tips
 • Oplev Tower of London

  Fald i svime over kronjuvelerne med et besøg i Londons berømte kendemærke Tower of London. Slottet blev i 1988 en del af UNESCOs verdensarvsliste grundet sin særlige normanniske arkitektur.

  Slot Tower of London Slot
 • London fra oven

  135 meter til vejrs i et stort pariserhjul kan I nyde den skønneste udsigt over byen.

  Udsigtspost London Eye Udsigtspost
 • En oase midt i byen

  Hvis I også elsker filmen Notting Hill, skal I tage til det berømte antikke marked på Portobello Road, som afholdes om søndagen. Her kan I købe alt fra økologiske produkter til vintage fund.

  Landsby Notting Hill Landsby
 • Det kendte madmarked

  Et af byens ældste madmarkeder med over 100 stande, der kan få mundvandet til at løbe. Besøg blandt andet Monmouth Coffee, som er en af Londons mest populære kaffebarer eller Neal's Yard Dairy, som er en fantastisk ostebutik.

  Marked Borough market Marked
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem hotellet og lufthavnen tur-retur
 • Transport mellem hotellet og Warner Bros. Studio tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 2 børn op til 15 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-15 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 14 £ per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Fly information

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra Luton lufthavn kan I tage National Express bus A2 mod London. I skal stå af ved London Golders Green station og tage metroen mod Morden. I skal stå af ved Belsize Park. Hotellet ligger 230 meter derfra. Der er ca. 50 km fra Luton lufthavn og til hotellet. Rejsetiden er ca. 1 time og 10 minutter. Luton lufthavn er kun tilgængelig fra København.

Fra Stansted Lufthavn kan I tage toget fra spor 1 mod London Liverpool Street, og stå af ved Tottenham Hale. Herfra skal I tage metroen mod Brixton, og stå af ved Kings Cross. Derfra skal I med metroen mod Edgware, og stå af ved Belsize Park. Hotellet ligger ca. 230 meter derfra. Der er ca. 65 km fra Stansted Lufthavn til hotellet. Rejsetiden er ca. 1 time og 10 minutter

Transport mellem hotel og Warner Bros. Studio

Turen fra jeres hotel og til Warner Bros. Studio er en tur på ca. 34 km og en rejsetid på ca. 75 min.

I skal gå til metrostationen Belsize Park, der ligger ca. 400 meter fra jeres hotel. Her skal I med metroen Northern Line mod Kennington. I skal stå af ved stoppet Euston. Fra Euston skal I med West Midlands-toget mod Northampton, og her skal I stå af ved Watford Junction. Fra Watford Junction stationen tager I bus 311 mod Leavesden til Warner Bros. Studio.

Bemærk venligst, at rejsetider med offentlig transport i London kan tage længere tid end forventet. Det anbefales, at være på Watford Junction ca. 45 minutter før det angivne tidspunkt på jeres billetter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Entrébilletter til Warner Bros. Studio

Entrébilletter og rejsedokumenter bliver sendt til jer senest 5 dage før planlagt afrejse. Billetterne skal udskrives og vises ved indgangen til Harry Potter i Warner Bros. Studios. Billetterne er kun gyldige på den angivne dato på billetten.
Billetterne kan ikke byttes eller refunderes og genudstedes ikke ved ombooking af rejsen. Turen varer ca. 3 timer og finder sted på rejsens 2. dag.

Sted

Jeres hotel ligger nær Londons centrum. Der er ca. 9 km til Tower of London. Metrostationen Belsize Park ligger under 400 meter fra hotellet. Ankommer I fra Luton lufthavn, er der 50 km til hotellet, og rejsetiden hertil er ca. 1 time og 15 minutter med offentlig transport. Fra Stanstedt lufthavn er der 65 km, og her er rejsetiden til hotellet ca. 1 time og 10 minutter.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice