Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Farvestrålende Poznan i Polen

 • Storbyferie
 • Fæstningen Poznań
Pris fra kr. 2.769,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev den nye storbys-favorit Poznan i Polen i 3-4 nætter på hotel Don Prestige Residence med morgenmad og fly tur-retur fra København eller Malmø

Poznan er det nye skud på stammen når det kommer til populære storbys-destinationer. I mange år har byerne Krakow og Warsawa været de helt store polske favoritter, men nu er Poznan altså også kommet med på listen, og det er med god grund! Jeres rejse ind i den forunderlige polske by starter på hotel Don Prestige Residence, hvor I hver morgen vil starte jeres dag med en morgenmadsbuffet i hotellets restaurant, og hotellets centrale placering gør det nemt for jer at gå på opdagelse i byen. Og her er masser at se. Oplev de gamle farverige byhuse, der ligger som perler på snor, og er med til at skabe en helt særlig og charmerende stemning i den gamle bymidte. Der er vist ingen tvivl — Poznan er en by der er kommet for at blive!

Inklusive
 • Med morgenmad
 • Fly fra Billund, København, Malmø til Fæstningen Poznań tur-retur
 • Håndbagage
 • Gratis WiFi
 • En flaske vand
 • Fri adgang til fitnessrum
Poznan

Poznan er en af Polens ældste byer, og var i sin storhedstid landets hovedstad. I dag er Poznan Polens femte mest folkerige by, men byens midte har dog en overskuelig størrelse, og I kan derfor nemt nå de fleste attraktioner til fods. De historiske kulisser nydes bedst ved det gamle torv, Stary Rynek, der er et af Europas største af slagsen, og som er en sand farvelade med smalle huse i alle regnbuens farver. Moderne strejf har vundet indpas de senere år, og Poznan byder således også på store shoppingcentre, gallerier, et pulserende natteliv, museer og en lang række restauranter med retter fra verdenskøkkenet og lokale specialiteter både i traditionel udgave og med et eksperimenterende tvist.

Don Prestige Residence

 • Hotel
 • Fæstningen Poznań, Polen
Property

Hotel Don Prestige Residence ligger i hjertet af Poznan, med kun 400 meter fra den gamle markedsplads og ca. 5 minutters gang fra det gamle bryghus og kejserslottet i byen. I hotellets restaurant kan I starte dagen på bedste vis med en morgenmadsbuffet, og afslutte jeres aften med en drink i hotellets bar. Derudover har hotellet et fitnessrum, som I har fri adgang til.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Læs mere

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De 13 m² store dobbeltværelser kombinerer en moderne og minimalistisk indretning. Dobbeltværelserne består af en dobbeltseng og skrivebord. Værelserne har aircondition, TV, værdiboks, minibar og te-faciliteter.

Superior dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De 20 m² store superior dobbeltværelser er allesammen unikt indrettet i forskellige varme farver. Superior dobbeltværelserne består af en stor dobbeltseng og et skrivebord. Værelserne har aircondition, TV, værdiboks, minibar og te-faciliteter.

Vores tips
 • And på polsk

  Restaurant Papierówka serverer nogen af de bedste lokale og polske specialiteter i byen. Restauranten specialiserer sig særligt i and, men der findes også andre retter på menukortet.

  Restaurant Restauracja "Papierówka" Restaurant
 • Det gamle rådhus

  Rådhuset i Poznan dateres helt tilbage til det 16. århundrede. De lokale i byen omtaler rådhuset som bryllupskagen, da den gamle søjlearkitektur på ydrebygningen minder om samme struktur som på en bryllupskage. Indenfor finder I et spændende museum, der blandt andet beskriver byens komplekse og historiske fortid.

  Museum Ratusz Museum
 • Gammel zoologisk have i den gamle by

  Stare Zoo er en gammel zoologisk have, der i dag også er en park. Det er stadig muligt at se dyr, men de store og mere eksotiske dyr er rykket til den nye zoologiske have i byen. Det er gratis at komme ind i Stare Zoo.

  Zoo Stare Zoo Zoo
 • Poznans bedste croissant

  Poznan's lokale mad-specialitet er en croissant, der indenholder valmuefrø og mandelmasse. På Rogalowe Muzeum kan I se, hvordan croissanterne bliver lavet, og måske smage en croissant eller to.

  Museum Rogalowe Muzeum Museum
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Maks. 2 personer per Superior dobbeltværelse

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed)

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Der er ca. 8 km fra Poznan Lufthavn til byen Poznan. Når I ankommer i lufthavnen kan I tage bus 59. I skal stå af ved Poznan Glowny, og herfra skal I videre med sporvogn nr.13. I skal stå af ved stoppet Pl. Wielkopolski, og derfra ligger hotellet ca. 650 meter væk. Turen tager i alt ca. 50 minutter.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres hotel ligger centralt i byen Poznan. Fra Poznan Lufthavnen er der ca. 8 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice