• Med fly
 • Med indkvartering

På eventyr i smukke Riga

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Riga
8 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.159,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 42 gange

Oplev Riga i 2-4 nætter på City Hotel Teater med morgenmad, middag på hotellet, sightseeing i bus og fly tur-retur fra København, Billund el. Hamborg

Gå på skattejagt i Letlands charmerende hovedstad, og opdag den smukke arkitektur, den hyggelige gamle bydel og gadernes historiske islæt kombineret med moderne kultur. I skal bo på City Hotel Teater, beliggende centralt i Riga. Hotellet vil sørge for en cocktail og middag på deres restaurant Etage på ankomstdagen, og hver morgen kan I sætte jer ned til et veldækket morgenbord. Start jeres første dag i Riga med sightseeing i bus, og lær byen godt at kende, inden I drager ud i den smukke og middelalderlige storby på egen hånd. Riga er et godt bud på en ny og spændende storbysdestination!

Inklusive
 • City Hotel Teater Riga: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Billund, København, Hamborg til Riga tur-retur
 • Håndbagage
 • Middag i hotellets Restaurant Etage for 2 personer på ankomstdagen
 • 1 x cocktail i lobbybaren per person
 • Sightseeing i bus for 2 personer
Riga

Letlands hovedstad er en by af kontraster, og man fornemmer tydeligt indflydelsen fra vesten kombineret med gamle østeuropæiske traditioner. Hvor end I begiver jer hen i Riga, vil I se imponerende middelalderlige bygninger stå side om side med moderne butikker og restauranter. Det er altid en farvestrålende oplevelse, og glem ikke, at byen byder på et væld af lækre spisesteder og hyggelige cafeer.

City Hotel Teater Riga

 • Hotel
 • Riga, Letland
Facade

City Hotel Teater Riga er beliggende godt 1 km fra byens historiske centrum og ca. 12 km fra lufthavnen. Hotellet har en døgnåben reception, en lobbybar og gratis WiFi på hele hotellet. På hotellets restaurant Etáge vil I nyde jeres morgenmad hver dag samt en lækker middag. Desuden ligger hotellet kun 400 m fra koncertstedet Arena Riga, hvor mange forskellige events kan opleves.

 • +3
Læs mere
twin1

Dobbeltværelse

De 18-24 m² store dobbeltværelser er indrettet med af to enkeltsenge. Dobbeltværelserne har skrivebord, TV, minibar og værdiboks. Badeværelset har bruser og hårtørrer.

Vores tips
 • Det største madmarked i Letland

  Gå i gennem de enorme madhaller, og se og smag på alverdens kød, fisk, mælk, grøntsager og frugter. De fire haller på markedet er forbundet under jorden og ligger tæt på banegården.

  Marked Zentralmarkt Riga Marked
 • Den gamle by

  Alle, der besøger Riga, skal gå gennem den gamle bydel. St. Jacobs Kirke, Frihedsmonumentet og Riga-katedralen er også inden for gåafstand. Den gamle bydel oser af charme, og I får virkelig historiens vingesus at mærke. Kig op, kig hen, og lad jer blive imponerede eller sæt jer på en hyggelig café, og nyd den storslåede arkitektur.

  Attraktion Vecrīga Attraktion
Sightseeing bustur

På hotellet får I udleveret billettene til sightseeing busturen, som er en halvanden times tur med audio-guide. Herefter har I mulighed for at rejse på udvalgte busser i 48 timer, efter at billetten er stemplet første gang. I kan få mere information på hotellet, om hvilke busser det gælder, og om hvad I kan se på turen.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavn og hotel
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Fly information

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavn og hotellet

I kan tage bus 241 fra lufthavnen. I skal stå af ved Upesgrivas iela, og videre med bus 236 og stå af ved Baznicas iela. Herfra er der ca. 600 meter til hotellet på gå-ben

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres hotel ligger ca. 1 km fra Rigas centrum og knap 12 km fra lufthavnen. Fra hotellet er der ca. 1,2 km til den gamle bydel.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice