• Med indkvartering

Bliv KÆMPE i Hamborgs miniatureverden

 • Oplevelse
 • 1, 2 eller 3 overnatninger
 • Hamborg
5 Anmeldelser
kr. 663,93 -42%
Pris fra kr. 389,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 30 gange

Oplev betagende Miniatur Wunderland i Hamborg med 2, 3 eller 4 dage på Hotel Kreuzer i Wedel inkl. morgenbuffet, en flaske vin og adgang til sauna

Leg kæmpe for en dag, og få en på opleveren med denne tur til Hamborg, som tilbyder lidt ud over det sædvanelige. Så spænd børnene fast i bilen, og kør afsted — både børn og legebørn i alle aldre vil elske et besøg hos verdens største modeljernbane! I har en dag til at opleve Miniature Wunderland, så med 2, 3 eller 4 dage på Hotel Kreuzer får I også tid til at opleve Hamborg, Wedel og Elben-floden. Hotel Kreuzer sørger for, at I dagligt får en god start på dagen med morgenmadsbuffeten. Dette er ferien for jer, der ønsker selv at bestemme tempoet, mens I udforsker det sydlige Schleswig-Holstein langs Elben-floden!

Inklusive
 • Hotel Kreuzer: 1, 2 eller 3 overnatninger
 • Med morgenmad
 • En flaske vin eller sekt (den traditionelle tyske mousserende vin), der kan hentes i bistroen
 • En entrébillet til Minitur Wunderland i Hamborg per fuldtbetalende person per ophold
 • Adgang til hotellets sauna
 • Sen check-ud til kl. 13.00, hvis anmodet
Miniatur Wunderland i Hamburg

Denne fantastiske miniverden er bygget op omkring verdens største modeljernbane, som tager turen igennem et imponerende landskab. Det har taget udgangspunkt i gengivelser af Hamborg og Tyskland men er nu også udvidet med Alperne, Skandinavien og USA. Følg med på turen gennem imponerende bjerglandskaber, gigantiske fodboldstadioner, og læg mærke til de sjove detaljer, som Pippi Langstrømpes Villa Villekulla. Både små og store vil betages og begejstres af denne ualmindeligt imponerende udstilling.

Når I alligevel er i Hamborg, for at se Miniatur Wunderland, kan I også shoppe, tage på café eller se seværdigheder som Hamburger Kunsthalle eller de røde pakhuse i Speicherstadt. Der er også en hyggelig stemning på havnen, hvor I kan tage på rundfart eller nyde en cocktail, når aftenen går på hæld.

Hotel Kreuzer

 • Hotel
 • Wedel, Tyskland
Hotel

Dette hyggelige hotel i landlig stil ligger lidt udenfor Hamborg. Morgenmadsbuffeten har længe åbent hver dag (kl. 06.00-11.00), I har fri adgang til hotellets sauna, og desuden kan I efter anmodning vente med at checke ud til kl. 13.00 på afrejsedagen. Under opholdet får I en gratis flaske vin eller sekt (den traditionelle tyske mousserende vin), når I henvender jer i hotellets bistro.

 • +4
Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

De ca. 24 m² store dobbeltværelser er indrettet med dobbeltseng, opholdsområde, fladskærms-TV, værdiboks og telefon. Badeværelserne har bruser, hårtørrer og make-up spejl.

family room

Familieværelse

Familieværelserne er ca. 30 m² store og er udstyret med dobbeltseng, en dobbelt sovesofa, opholdsområde, fladskærms-TV, værdiboks og telefon. Badeværelset har bruser, hårtørrer og make-up spejl.

Vores tips
 • Altona fiskemarked i Hamborg

  Siden 1703 er stort set alt, hvad der ikke er boltet fast, blevet handlet her på Hamborgs mest traditionelle marked. Fra støvede porcelænkander til rappende andefamilier. Her kan I finde næsten alt i hallerne for den 100 år gamle fiskeauktion.

  Marked Altona fiskemarked i Hamborg Marked
 • Wedel natur

  Her er noget for alle – cykelfolket kan glæde sig over det gode cykelstinetværk, fuglekiggerne kan hive kikkerten frem i det frodige område omkring Elben, og vandrefolket kan nyde naturen i Haseldorfer Binnenelbe. Med smutture gennem Wedels opland kommer I også til at opleve smukke bindingsværkshuse, flotte broer og duftende æbleplantager!

  Park Wedel natur Park
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Kreuzer. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Kreuzer. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 16 år og 1 baby op til 3 år per Dobbeltværelse
Min. 3 personer og maks. 2 voksne og 2 børn op til 10 år og 1 baby op til 3 år per Familieværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-3 år: overnatter gratis
Børn mellem 13-16 år: får 50% rabat per overnatning
Børn mellem 4-12 år: får 75% rabat per overnatning

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgægelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Hotellets sauna

Saunaen er åben hver dag fra kl. 16.00 til 23.00

Entrébilletter til Miniatur Wunderland

Bemærk venligst, at kun fuldtbetalende personer vil modtage en entrébillet til Miniatur Wunderland Hamburg. Billetterne vil blive udleveret i hotellets reception ved ankomsten. Til ledsagende børn kan der købes entrébilletter til Miniatur Wunderland i hotellets reception.

Sted

Hotellet ligger i Wedel ca. 20 km vest for Hamborg. Fra den dansk-tyske grænse har I ca. 180 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice