Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Gastronomi i hjertet af London

 • Oplevelse
 • London
Pris fra kr. 1.559,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Storbyferie med gastronomisk oplevelse: 2-4 nætter på 4-stjernet hotel i Londons hjerte, morgenmad, middag på Marco Pierre Whites restaurant & fly

Hvilken bedre måde at opleve og nyde London på, end at bo i centrum af metropolen og spise middag på Marco Pierre Whites restaurant? Nyd Londons pulsernede liv og utallige seværdigheder om dagen, inden I forkæler jeres smagsløg med en 3-retters middag på Marco's New York Italian London Brick Lane om aftenen. Med 2, 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjernede Arbor City Hotel i Londons centrum får I ikke en bedre base for jeres ferie i London — see you in London!

Inklusive
 • Med morgenmad
 • Fly fra Aarhus/København/Aalborg/Billund til London og fra London til Aarhus/København/Aalborg/Billund
 • Håndbagage
 • En 3-retters middag på Marco Pierre Whites restaurant per person per ophold
London

Der er altid meget at se og opleve i Englands livlige hovedstad. Man kan nemt bruge en hel menneskealder på at udforske alle Londons skjulte hjørner, så selv hvis I har været i byen før, er der helt sikkert stadig en masse at se. Hop på en rød dobbeltdækkerbus, eller tag med undergrundsbanen til de forskellige bydele. I den centrale del af byen kan I opleve Big Ben, nyde en vidunderlig panoramaudsigt fra London Eye og shoppe på Oxford Street. Besøg Camden i Nordlondon, der er kendt for sit store marked og sine mange barer og spillesteder. Udforsk gourmet-markedet Borough eller antikmarkederne i det vestlige Notting Hill, og køb tøj i de mange vintagebutikker i Østlondon. Om aftenen kan I smage lækker karry på Brick Lane eller kinesisk mad i Chinatown!

Arbor City Hotel London****

 • Hotel
 • London, Storbritannien
Property

Arbor City Hotel er, præcis som det lyder, beliggende i det centrale London. I er et stenkast fra den nærmeste 'tube', og placeringen er et særdeles godt udgangspunkt for at udforske mange af byens store attraktioner. Fra hotellet er der for eksempel en gåtur på ca. 1 km til Tower of London og ca. 650 m til Brick Lane. Indenfor hotellets mure finder I en moderne og stilfuld indretning, bar, restaurant og rummelige værelser.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Læs mere

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

På dobbeltværelserne finder I en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, skrivebord, TV og gratis WiFi samt te- og kaffefaciliteter. Dobbeltværelserne har eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

4-personersværelse

2 voksne per værelse

På 4-personersværelserne finder I en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, skrivebord, TV og gratis WiFi samt te- og kaffefaciliteter. I har desuden en sovesofa. Badeværelset har bruser og hårtørrer.

Vores tips
 • Oplev Tower of London

  Fald i svime over kronjuvelerne med et besøg i Londons berømte kendemærke Tower of London. Slottet blev i 1988 en del af UNESCOs verdensarvsliste grundet sin særlige normanniske arkitektur.

  Slot Tower of London Slot
 • Camden Market

  Camden Market består af over tusind butikker og stande, hvor der sælges tøj, kunst, musik og mad. Her kan I finde smukke håndlavede smykker, fascinerende brugskunst og alt der i mellem. Markedet er en af de mest populære turistattraktioner i London og lever bestemt op til sit gode ry.

  Marked Camden Market Marked
 • Fornem mysterierne

  På det lille Sherlock Holmes museum er der ikke sparet på detaljerne, og man føler virkelig, at man er hjemme i stuen hos Sherlock Holmes og hans trofaste makker, Watson.

  Museum The Sherlock Holmes Museum Museum
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse
Maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per 3-personersværelse
Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per 4-personersværelse

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster ca. 410 DKK per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Hver morgen får I serveret morgenmad på hotellet. På opholdets ankomstdag eller andendag vil I få serveret en 3-retters middag på Marco Pierre Whites restaurant Marco's New York Italian London Brick Lane. Marco's restaurant er beliggende i samme bygning som Arbor City Hotel

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Rejsetiden fra London Luton Airport til hotellet er ca. 1 time og 20 min. Med offentlig transport kan I fra Luton Airport Parkway Rail Station tage toget til Farringdon Station, hvorfra I kan tage metroen til metrostationen Aldgate East ca. 200 m fra hotellet.

Rejsetiden fra Stansted Airport til hotellet er ca. 1 time og 10 min. Med offentlig transport kan I fra Stansted Airport tage bus A8 til London Mile End, hvorfra I tager metroen til Aldgate East ca. 200 m fra hotellet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet er beliggende i centrum af London, kun en kort gåtur på 200 m fra metrostationen Aldgate East. Hotellet ligger ca. 900 m fra den kendte bygning 30st Mary Axe, 1 km fra Tower of London og 1,5 km fra London Bridge. Arbor City Hotel London ligger ca. 58 km fra London Stanstedt Lufthavn, ca. 78 km fra London Gatwick Lufthavn og ca. 57 km fra London Luton Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice