Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Historisk storbycharme i Tallinn

 • Storbyferie
 • Tallinn
Pris fra kr. 1.379,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Storbyferie i 2, 3 el. 4 overnatninger på Rixwell Old Town Hotel i den middelalderlige hovedstad Tallinn i Estland inkl. morgenmad & fly fra København

Tag afsted hen over Østersøen, syd for Finland, og kast anker i Tallinn — en storby, som byder på en fascinerende historie og uimodståelig charme. Estlands smukke hovedstad har et middelalderligt udtryk, og i byens brostensbelagte gader finder I et væld af kulturelle oplevelser. Tallinn er kendt for at være en af de europæiske byer, hvor besøgende får mest for pengene. Her finder I nemlig et overkommeligt prisniveau, stort udvalg af kurbade, gode shoppingmuligheder og lækre, lokale delikatesser. I bor i hjertet af den gamle bydel, hvor byens seværdigheder og oplevelser kun er et stenkast væk.

Inklusive
 • Med morgenmad
 • Fly fra København til Tallinn-ulemiste International tur-retur
 • Håndbagage
Tallinn

Den estiske hovedstad, Tallinn, er i dag en fascinerende blanding af middelalderlig charme og moderne elegance. Byen blev etableret for flere hundrede år siden, og byens havnepromenade gjorde Tallinn til en betydelig hansestad. Begivenhederne fra fortiden har sat sine præg på byens gader, hvilket er særligt tydeligt i arkitekturen i den gamle bydel. Historien kan også mærkes mange steder i byen, specielt på den store markedsplads Raekoja. I kan også følge riddere og skønjomfruers fodspor på toppen af Toompea-bakken, hvor den middelalderlige fæstning er placeret. I Tallinn vil I med sikkerhed blive forvildet ind i fortidens hvirvelvind.

Rixwell Old Town Hotel

 • Hotel
 • Tallinn, Estland
Hotel

Rixwell Old Town Hotel ligger i et roligt område i Tallinns gamle bydel, og byens mest kendte attraktioner ligger inden for gåafstand. Hotellet er, som det eneste hotel i Tallinn, bygget inden for den gamle bymur. Takket være hotellets beliggenhed vil I bo midt i en middelalderlig arkitektur, der er afbalanceret med moderne bekvemmeligheder. Desuden får I også serveret en daglig morgenmad på hotellet.

 • +2
Læs mere
Room 1

Dobbeltværelse

Hotellets dobbeltværelser er indrettet i varme toner og med klassiske møbler. Værelsesfaciliteterne inkluderer fladskærms-TV, minibar og telefon. Badeværelset har brusebad eller badekar, hårtørrer og gulvvarme.

Vi anbefaler
 • Toompea-bakken: På toppen af den imponerende Toompea-bakke finder I meget mere end den middelalderlige fæstning. Nyd udsigten over Tallinns hustage, og gå ned ad bakken langs den gamle Langer Domberg, som er den ældste gade i Tallinn. Besøg herefter domkirken Skt. Mary og katedralen Alexander Nevsky, som begge ligger ca. 400 m fra Toompea-bakken. Tag også forbi Den Danske Konges Have og tårnet Pikk Hermann.
 • Det maritime museum: Følg den estiske skibsfragts historie og maritime kultur på museet Lennusadam, der åbnede i foråret 2012. Museets hovedattraktion er den historiske Lembit-ubåd, og I finder flere udstillinger og aktiviteter udendørs.
 • Den gamle bys bymur: Klatr på den historiske mur, og beundr det fantastiske landskab, der er for øjnene af jer. Muren er ikke stor, men i sin helhed er det et yderst interessant syn. Bemærk venligst, at det koster et gebyr at få lov til at gå op på den gamle bymur.
 • Bastion-tunnelerne: Udforsk tunnellerne under Tallinn, og kom dybere ind i Tallinns historie på en meget interessant måde. I det 17. århundrede blev de snoede tunneler brugt af soldaterne, og tunnelerne har skjult mange mennesker under 2. verdenskrig. Bemærk venligst, at tunnelerne kun kan besøges, hvis I deltager i en guidet rundvisning.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 1 år per værelse

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 15 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellets fællesområder og på nogle værelser

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Når I skal fra lufthavnen i Tallinn til hotellet, kan I bl.a. tage buslinjerne 105, 120, 121 eller 125, som alle går fra stoppestedet Lennujaam, der ligger ca. 350 fra lufthavnen. Efter ca. 20 minutter står I af på stoppestedet Baltic Station, hvorfra der er ca. 500 m til hotellet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Rixwell Old Town Hotel ligger i et roligt område i Tallinns gamle bydel. Fra hotellet er der ca. 1 km til havnen, og byens centrum ligger inden for gåafstand. Fra lufthavnen i Tallinn er der ca. 7 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice