Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Ferie i pragtfulde Provence

 • Solferie
 • Fréjus
Pris fra kr. 4.429,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Hold ferie ved Côte d'Azur i Sydfrankrig, og bo på Hotel Saint-Aygulf i 4 eller 7 overnatninger med halvpension, lejebil og fly tur-retur

Cikadernes stille larm, duften fra den tørre lavendel, vinmarkernes ranker der synes uendelige, den solrige riviera og vinen og osten der bare smager dét bedre. Der kan ikke herske nogen tvivl om, hvor vi er. Provence i Sydfrankrig er en enestående rejsedestination, der tilbyder ferieoplevelser for en hver smag. Regionen bugner af historiske seværdigheder, lokal kultur, smagfulde aftener og afslappende feriestemning på stranden. I skal bo midt i det populære Côte d'Azur område på Hotel Saint-Aygulf i byen af samme navn. Hotellet ligger 100 meter fra stranden, og tilbyder privat strand med liggestole. Morgenmad og aftensmad bliver serveret i hotellets restaurant og lejebilen vil tage jer rundt omkring i det skønne Provence. Der ér simpelthen ingen grund til ikke at tage afsted. Vive La France!

Inklusive
 • Håndbagage
 • Med halvpension
 • Fly fra København, Hamborg til Nice tur-retur
 • Lejebil
 • WiFi
Rundt om Saint Aygulf

Feriebyen Saint-Aygulf ligger på Côte d'Azur og lokker med sine 300 solskinsdage om året. Her kan I snuppe jer en dukkert ved de mange skønne sandstrande i regionen eller udforske den forundelige sydfranske natur med bølgende bakker og bugter. Besøg også den nærliggende by Fréjus, der charmerer sine gæster med små butikker, hyggelige restauranter og historiske seværdigheder. De franske storfavoritter, Cannes og SaintTropez ligger ca. 40 km væk fra Saint-Aygulf, og de er altid et besøg værd!

Hotel Saint-Aygulf

 • Hotel
 • Fréjus, Frankrig
Hôtel Saint-Aygulf

Hotel Saint Aygulf (Van der Valk) er et 4-stjernet hotel, som ligger lige ved den Franske Riviera i det populære ferieområde, Provence. Hotellets restaurant har udsigt til Middelhavet, og her kan I se frem til både at skulle nyde jeres morgenmad og aftensmad. Restauranten Martinus tilbyder flere traditionelle franske retter med udsigt over stranden og det glitrende azurblå hav. 100 meter fra hovedbygningen ligger hotellets private strandklub, Blue Blanc, hvor I kan dase i liggestole og nyde den sydfranske sol.

 • +6
Læs mere
Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med altan

Dobbeltværelserne har en altan og er indrettet med en dobbeltseng. Derudover er værelserne udstyret med skrivebord, TV, værdiboks, minikøleskab, kaffe og te- faciliteter, aircondition samt badeværelse med bruser og hårtørrer.

Rundt om Provence

Jeres lejebil giver jer den ideelle mulighed for at køre på opdagelse i det populære og smukke Provence i Sydfrankrig. Dette må I ikke gå glip af:

 • Frankrigs svar på Grand Canyon, Gorges du Verdon, er bestemt et besøg værd. Gorges du Verdon er Europas bredeste og dybeste slugt. Midt i mellem de kæmpemæssige stenformationer finder I det klareste, blå vand. Mulighederne for at udforske Gorges du Verdon er mange. Der findes afmærkede ruter i området for både biler, cykler og ruter for gående, og har I lyst til at komme endnu tættere på den spektakulære slugt, har I mulighed for at leje en vandcykel, sejle på vandet og tage en dukkert i den smukke sø. Gorges du Verdon ligger ca. 78 km fra Saint-Aygulf.
 • Den franske Landsby Grasse er en lille charmerende bjerglandsby, der ligger ca. 55 km fra Saint-Aygulf. Byen er kendt for sin årelange parfumeindustri, og det dufter man med det samme når man træder ind i den bakkede landsby. Museet International de la Parfumerie fortæller hele historien om den blomstende parfumeindustri, og museet demonstrerer også, hvordan parfumerne bliver lavet.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Brændstof til lejebil
 • Eventuelle vej- og broafgifter
 • Turistskat: Ca. 15 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 3 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Saint-Aygulf ligger midt imellem Cannes og SaintTropez. Hotellet ligger cirka 64 km fra lufthavnen Nice Côte d'Azur og knap 40 km fra SaintTropez.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice