Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Børneferie i naturskønne Nordholland

 • Feriepark
 • 3 eller 4 overnatninger
 • Echten
15 Anmeldelser
kr. 1.684,- -57%
Pris fra kr. 739,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

4-5 dages sjov for hele familien i Vakantiepark Westerbergen med gratis adgang til pool og indlogering i stor hytte. Prisen er per hytte!

Trænger I til en velfortjent pause fra hverdagen i naturskønne omgivelser, men i børnevenlige rammer, så er Vakantiepark Westerbergen i Nordholland lige noget for jer! Her får I rig mulighed for at deltage i masser af sjove, familie -og børnevenlige aktiviter og samtidig muligheden for at finde et roligt øjeblik midt i den uspolerede Nordhollandske natur. I vil blive indlogeret i en stor 6 personers hytte med egen terrasse, fri parkering, gratis adgang til poolområde, mulighed for cykeludlejning og vandreturer (mod betaling).

Inklusive
 • Vakantiepark Westerbergen: 3 eller 4 overnatninger
 • Uden forplejning
Området omkring Vakantiepark Westerbergen

Beliggende i et smukt skov - og hedeområde støder Vakantiepark Westerbergen op til en række beskyttede naturreservater, som f.eks. Dwingeldervel Nationalpark. Der kan I opleve både lynghede, vådområder og flere sjældne plante - og sommerfuglearter, og et stenkast derfra ligger Boswachterij Ruinen. Nationalparken er også omgivet af flere hyggelige hollandske landsbyer, såsom Hoogeven, Meppel og Emmen, der alle byder på hyggelige butikker, historiske monumenter og museer.

Vakantiepark Westerbergen

 • Bungalow
 • Echten, Holland
6 personers hytte

Vakantiepark Westerbergen er en oplagt rejsedestination til børnefamilien. Parkens charmerende omgivelser og mange spændende, sjove aktiviteter gør, at man aldrig keder sig. Parken tilbyder følgende aktiviteter for både børn og voksne: Indendørs legeland, indendørs pool og børnebassin, udendørs, opvarmet vandlegeplads (hvis vejret tillader det) samt minigolf og tennis (mod gebyr). Der findes endvidere en restaurant og et supermarked. Vakantiepark Westerbergen grænser op til et smukt skov- og hedeområde, og trænger I til en pause fra parkens aktiviteter, er der rig mulighed for at udforske de naturskønne omgivelser på enten cykel eller på gå-ben. Parken tilbyder både cykeludlejning og vandreruter.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Læs mere
6 personers hytte

6-personershytte

6 voksne per hytte

I bor i en hyggelig 6-personershytte af typen Vennepluus. De hjemlige hytter har en dejlig beliggenhed ud til skoven. Hytterne er fuldt møbleret med bl.a. en rummelig stue med spiseplads, stuehjørne og et åbent køkken, 3 soveværelser, 1 med to enkeltsenge og 2 med køjeseng (eller 2 værelser med dobbeltsenge og 1 med køjeseng). Til hytten hører der en stor naturgrund og en terrasse med havemøbler. Badeværelset har et brusebad.

Seværdigheder i nærheden

Området omkring Vakantie Westerbergen har en masse at byde på.

 • Særligt er naturen en seværdighed, og her kan Boswachterij Ruinen anbefales. Der er 7 markerede vandreture i Boswachterij Ruinen på 2-6 km. Undervejs på vandreturerne finder I flere bænke, hvorfra I kan nyde den fine udsigt. Midt i ruinen ligger der en stor legeplads, hvor der også er flere picnic-borde og store træer.
 • Kun 13,2 km væk ligger den hyggelige hollandske landsby Hooegeveen. Der kan I bl.a. besøge en af de traditionelle hollandske møller, der stadig den dag i dag, producerer mel til de lokale bagere i området.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Leje af sengetøj: Ca. 60 DKK per person per ophold (obligatorisk, betales på Vakantiepark Westerbergen)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Vakantiepark Westerbergen. Du indgår derfor direkte aftale med Vakantiepark Westerbergen. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 14 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00 - 20:00

Check-ud

Indtil 10:30

Pris

Prisen er per hytte

Kapacitet

Maks. 6 personer per værelse

Babyseng

Det er muligt at medbringe en babyseng selv. Bemærk venligst at der ikke er dyner og sengetøj til babyer i hytterne

Internet

WiFi er tilgængelig for 25 € per ophold (betales på Vakantiepark Westerbergen)

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 6 € per kæledyr per nat (betales på Vakantiepark Westerbergen). Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere hytter ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Tilgængelighed

Vakantiepark Westerbergen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Sengetøj

Bemærk venligst, at det ikke er muligt at anvende jeres eget sengetøj. Sengetøj kan lejes for ca. 60 DKK per person per ophold (betales på Vakantiepark Westerbergen)

Sted

Vakantiepark Westerbergen ligger i den naturskønne provins Drenthe i det østlige Holland. Ferieparken ligger ca. 450 km fra den dansk-tyske grænse. Ønsker I at køre fra København skal I regne med en tur på ca. 630 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice