• Med indkvartering

Italiensk idyl ved Cinque Terre

 • Solferie
 • 3, 4 eller 7 overnatninger
 • Mattarana
Pris fra kr. 919,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Trænger I til en pause fra hverdagen? Så tag til skønne Italien, og oplev fantastiske Cinque Terre inkl. hotel med halvpension og besøg på vingård

Oplev de farverige byer, der dekorerer skråningerne ved havet, og gå på opdagelse i den lækre italienske mad og vin. Her kan I lade tiden stå stille og bare nyde det smukke område ved Ligurien og Cinque Terre. I overnatter på det hyggelige Hotel Antica Locanda Luigina. Denne tur byder på ægte italiens idyl med udflugter til både vingård, strand og det fantastiske område Cinque Terre, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Så pak kufferten, skønne Italien venter på jer!

Inklusive
 • Antica Locanda Luigina: 3, 4 eller 7 overnatninger
 • Med halvpension: (morgen- og aftensmad)
 • Velkomstdrink på Antica Locanda Luigina
 • Cinque Terre rabatkort (gyldigt i 24 timer) ved Antica Locanda Luigina
 • Gratis transport til og fra Levanto på faste tidspunkter (mellem kl. 9.00 og 18.30) hos Antica Locanda Luigina
 • Besøg hos to vinproducenter fra Antica Locanda Luigina
Området ved Cinque Terre

Området ved Cinque Terre byder på fantastiske bygninger, smuk natur og ægte italiensk idyl. De fem små byer, bedre kendt som Cinque Terre, der pryder den norditalienske kyst, daterer helt tilbage til den tidlige middelalder. Cinque Terre har længe været isoleret og gemt væk mellem havet og bjergene, hvilket har betydet, at området har beholdt sin autencitet — dette er også en af grundene til, at området kom på UNESCOs verdensarvsliste i 1997. De fem byer Monterosso, Manarola, Vernazza, Corniglia og Riomaggiore fortæller historier om områdets kunst og kultur og om en civilisation, der har benyttet de lokale ressourcer, både fra havet og landet, til at skabe en stærk tradition indenfor landbrug og fiskeri. Byerne ligger med få kilometers mellemrum og der går vandrestier og en tog-rute mellem dem. I disse bedårende byer kan I nyde italienske specialiteter, et godt glas vin og den fantastiske udsigt.

Antica Locanda Luigina

 • Hotel
 • Mattarana, Italien
Property

Hotellet ligger i den smukke dal Val di Vara og en køretur på 20 km fra stranden. På Antica Locanda Luigina er der en hyggelig og hjemlig atmosfære, og hotellets restaurant serverer italienske retter tilberedt med sæsonens råvarer. Der tilbydes også gratis bus til stranden i Levanto, så I rigtig kan nyde livet ved den italienske riviera.

 • +3
Læs mere

Dobbeltværelse

Hotellets dobbeltværelser er indrettet i varme farver, og på værelserne vil I finde enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelserne har TV, værdiboks (mod gebyr) og eget badeværelse med hårtørrer.

Prøv de lokale specialiteter

 • Ligurien er i særdeleshed kendt for sin gastronomi, og der er masser af skønne restauranter, hvor I kan nyde frisk pasta, en lækker gelato og selvfølgelig et glas lokalproduceret vin. En tur til dette område indbyder til at gå på opdagelse i den vidunderlige vinproduktion, nyde synet af vinmarkerne og smage områdets lokale produktion — det har I rig mulighed for på denne tur. Inkluderet i rejsen er nemlig to ture til vingårde, som I booker på hotellet.
 • I området finder I masser af små hyggelige restauranter, hvor I kan smage på lokale retter både fra havet og landet. I kan f.eks. prøve restauranten Da Eraldo på Piazza Matteotti i byen Monterosso. Her serveres dejlig hjemmelavet pasta og lækker Antipasto.
 • I Norditalien ligger mange af Italiens skønneste byer, og der er rig mulighed for at køre til flere af dem, hvis I lejer en bil. Både Pisa, Genova og Firenze ligger mellem 70 - 170 km fra jeres hotel.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Antica Locanda Luigina. Du indgår derfor direkte aftale med Antica Locanda Luigina. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00 - 20:00

Check-ud

Indtil 10:00

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 3 år per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-3 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 4-6 år: får 50% rabat per overnatning
Børn mellem 7-11 år: får 30% rabat per overnatning

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er muligt at medbringe 1 kæledyr for 15 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Inkluderet

På denne rejse får I mulighed for at besøge 2 vingårde. Tidspunktet for udflugten aftales med hotellets reception ved ankomst.

Desuden tilbyder hotellet gratis transport til og fra Levanto på faste tidspunkter (mellem kl. 9.00 og 18.30)

Sted

Hotellet ligger i byen Mattarana i den italienske region Liguren. Fra hotellet er der ca. 20 km til kystbyen Levanto og ca. 40 km til den større by La Spezia. Til lufthavnen i Bergamo er der ca. 285 km fra hotellet. Kører I fra Danmark har I 1.480 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice