Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Storbyferie i Prag's naturskønne kvarter

 • Miniferie
 • Prag
Pris fra kr. 499,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

3-6 dages afslappende storbyferie på Volcano Spa Hotel i Tjekkiets smukke hovedstad inkl. morgenmad og en dagsentré til hotellets wellnessområde

Er I splittet mellem ønsket om en afslappende ferie med plads til velvære og forkælelse og higen efter at opleve en spændende storby? På denne storbyferie til Prag får I det bedste fra begge verdener! I bor på det lækre 4-stjernede Volcano Spa Hotel, hvor I bliver forkælet med morgenmad og en dagsentré per person til hotellets wellnessområde. Samtidig oplever I Tjekkiets forrygende hovedstad, hvor I ser nogle af verdens smukkeste historiske bygninger, paladser og monumenter, inden I skåler i delikate tjekkiske øl og udforsker det tjekkiske køkken. Det bliver pragtfuldt!

Inklusive
 • Volcano Spa Hotel: 2 overnatninger
 • Med morgenmad
 • En dagsentré per person til hotellets wellnessområde (mellem kl. 10.00 og 17.30 - kun for voksne)
 • Gratis lån af håndklæder, badelagner og privat opbevaringsskab med lås)
 • Gratis parkering på hotellet (afhængigt af tilgængelighed)
Pragtfulde Prag

Prag er gennem tiderne blevet hyldet som en af de smukkeste byer i verden. Grundet sin fortryllende atmosfære har byen i århundreder været kendt som "Den Gyldne By" — og I behøver ikke at passere mange af byens gader, før I ved hvorfor. Storslåede kirker, historiske paladser, slotte og monumenter står side om side langs den majestætiske flod Vltava — det ene mere fascinerende end det andet. Men Prag er også fuld af kontraster: Trendy caféer og topmoderne modebutikker er her også i massevis. Spis jer mætte i de lækre kartoffelpandekager, Bramboráky, som I kan skylle ned med en lækker tjekkisk øl, og glem endelig ikke at se en eventyrlig solnedgang fra Karlsbroen, som er et postkort værdigt.

Volcano Spa Hotel****

 • Hotel
 • Prag, Tjekkiet
Hotel

Det elegante, 4-stjernede Volcano Spa Hotel er beliggende i et smukt naturreservat i Prag, og som navnet antyder ligger hotellet lige ved foden af en gammel vulkan. Hotellet ligger i den syd-vestlige del af Prag, og fra hotellets hoveddør er der ca. 300 m til busstoppestedet Sheep Haiek, hvorfra I nemt kommer til byens centrum. I det store wellnessområde, som I har adgang til under jeres ophold, kan I slappe af i boblebadet og i den finske sauna eller give den gas i hotellets fitnesscenter. Start dagen med morgenmad fra buffeten i hotellets restaurant, og når I kommer hjem om aftenen fra en dag i storbyen, kan I her nyde en middag eller en kølig drink.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +8
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De 20 m² store dobbeltværelser er elegant indrettet i stilfulde nuancer. Værelset råder over en dobbeltseng, skrivebord, minibar (mod betaling), fladskærms-TV, værdiboks, mørklægningsgardiner og et privat badeværelse med hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Staré Město: Et besøg i den gamle bydel Staré Město er et must i den tjekkiske hovedstad. Her kan I se det berømte astronomiske ur Orloj, hvis fascinerende astronomiske skive sidder på facaden af et gotisk tårn, som en del af rådhuset. Hver time udløses et spil foran uret, hvor fire figurer ud for den astronomiske skive bevæger sig.
 • Divadlo A Kavárna Potrvá: På udkig efter lidt let at spise, en kold øl eller en jazzkoncert? Så er Potrvá perfekt. I weekenden, når den intime koncert eller teaterforestilling er slut, kan I tilmed forvente en livlig, lokal stemning og en hyggelig atmosfære.
Wellness

I hotellets wellnessområde finder I:

Flere romerbade
Et dampbad
En sauna
Et boblebad
Et solarium (mod betaling)
Flere forskellige skønhedsbehandlinger (mod betaling)

Bemærk venligst, at wellnessområdet kun er for voksne.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: Ca. 11,50 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Volcano Spa Hotel s.r.o.. Du indgår derfor direkte aftale med Volcano Spa Hotel s.r.o.. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år og 1 baby op til 1 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: overnatter gratis
Børn mellem 2-12 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Jeres 4-stjernede hotel er placeret i den syd-vestlige del af Prag ved foden af en gammel vulkan ca. 10 kilometer fra byens centrum. Fra hotellet er der ca. 15 kilometer til Prags Lufthavn, og kører I fra den dansk-tyske grænse, er der ca. 850 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice