Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Taxa inkluderet

Feriefavoritten Cala Mayor på Mallorca

 • Solferie
 • Spanien
6 Anmeldelser
Pris fra kr. 3.219,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Bo i den populære by Cala Mayor på Mallorca i 7, 10 eller 14 overnatninger med halvpension eller all-inclusive, fly tur-retur og transfer

Opskriften på den ideelle middelhavsferie? Den er ganske simpel: lige store dele strålende sol og brusenede bølger, en knivspids strand, drysset med byliv og kultur inden for rækkevidde. Denne cocktail fås på feriefavoritten Mallorca, hvor I bor på Hotel Blue Bay på øens vestkyst i den rolige by Cala Mayor, ca. 8 km fra Mallorcas hovedstad Palma. Under jeres ophold får I, ved afrejse i maj eller oktober, halvpension eller all-inclusive, hvis I rejser fra juni til september. Så pak badetøjet og solbrillerne! Vamos a la playa!

Inklusive
 • Med halvpension (ved ophold i april, maj og oktober)
 • Med all-inclusive (ved ophold fra juni til september)
 • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg til Palma de Mallorca tur-retur
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Mallorca

Mallorca er øen med kilometerlange sandstrande og rolige bugter med krystalklart vand, og den er perfekt til en ferie med sol og afslapning. Den spanske ø byder på smukke landskaber, typiske middelhavsbyer spredt over hele øen og ikke at forglemme det vidunderlige spanske køkken. Besøg den smukke blomsterpark Parc Natural de Mondrago, tag på jeepsafari i Mallorcas smukke landskaber, eller brug et par timer med shopping. Der er rig mulighed for dagsture, hvor hovedstaden, Palma de Mallorca, med sin imponerende katedral er et af højdepunkterne. Perlen ved Mallorcas nordøstlige kyst er Cala Estreta — en uberørt strand med sand, hvide sten og krystalklart vand. Omgivet af små klipper og smukke landskaber, finder I denne lille bugt, som er perfekt til solbadning og afslapning.

Hotel Blue Bay

 • Hotel
 • Palma, Spanien
Pool

Hotel Blue Bay ligger i en høj, flot bygning i feriebyen Cala Mayor. Hotellet ligger 650 meter fra centrum af Cala Mayor, så I er tæt på en række hyggelige restauranter og barer. Hotel Blue Bay har en udendørs swimmingpool og en mindre børnepool, der begge ligger med udsigt til havet og blandt små, hyggelige bede med palmer og buske. Der er samtidig et stort soldæk med liggestole og en lille legeplads til børn. Yderligere findes der en buffétrestaurant, en bar og en lounge med poolbord og anden underholdning. Fra hotellet er der ca. 500 meter til stranden, og i sommermånederne tilbydes der en shuttlebus mellem stranden og hotellet.

 • +4
Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

Dobbeltværelset er ca. 15 m² stort, enkelt indrettet og udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Badeværelset har badekar og/eller bruser. På værelset findes der endvidere satellit-TV, skrivebord og værdiboks.

Oplevelser i nærområdet

 • Ca. 8 km fra hotellet finder I Palma de Mallorca, uden tvivl den største skat på øen. På grund af byens rige historie er den et mekka for kulturfanatikere. Er I på jagt efter hyggelige barer og restauranter, er I kommet til det rette sted! Far vild i denne travle by, mens I går fra torv til torv og beundrer bygninger fra en fjern fortid. Og når I har brug for et hvil, er der masser at opleve ved blot at side på en café og suge til jer af atmosfæren.
 • Bellver Slot ligger ca. 5 km fra hotellet. Dette gotiske slot blev bygget i det 14. århundrede af Jakob den 2. af Mallorca og ligger på toppen af ​​en bakke. Hvad gør slottet så unikt er dens cirkulære gårdhave. Et must for historie- og kulturentusiaster.
 • Tag vandrestøvlerne på og udforsk Mallorcas mangeartede natur. På øen findes der flere nationalparker og uspolerede naturområder, hvor der i de imponerende bjerglandskaber og bakker gemmer sig adskillige grotter og drypstenshuler. Langs kysten finder I panoramaudsigter, der får selv de smukkeste postkort til at blegne.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 8,50 DKK per person per nat (betales på hotellet)
 • Drikkevarer til måltiderne (kun gældende ved halvpension)
 • Turistskatt ca kr. 8,50 per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 2-11 år: får 50% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed) eller medbring sin egen. Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellets fælles arealer

Parkering

Parkering ved hotellet koster 10 € per dag (betales på hotellet). Reservation er nødvendig. Kontakt venligst vores kundeservice

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Bemærk venligst, at ved afrejse i april, maj og oktober er tilbudet inklusive halvpension. Ved afrejse fra juni til september omfatter tilbudet all-inclusive.

Halvpension består af morgenmad og aftensmad.

All-inclusive består af morgenmad, frokost og aftensmad samt snacks i poolbaren fra kl. 10.30 - 13.00 og fra kl. 15.00 - 19.00 (sandwicher, hotdogs, kager, frugt og is). Lokale alkoholiske drikkevarer samt læskedrikke, kaffe og te er tilgængelige fra baren kl. 10.30 - 23.00. Bemærk venligst, at der vil blive opkrævet gebyr for drikkevarer efter kl. 23.00

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I lufthavnen på Mallorca skal I gå til GLOBALIA Welcome Incoming Services (WIS) velkomstskranke ved gate D. Bemærk venligst, at der i forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til hotellet.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Blue Bay ligger ca. 500 meter fra stranden, 650 meter fra centrum af Cala Mayor, ca. 8 km fra Palma og 16 km fra lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice