• Med indkvartering

Forkælelse ved Østersøen i Tyskland

 • Miniferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Damp
9 Anmeldelser
kr. 1.477,12 -46%
Pris fra kr. 809,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 71 gange

Forkælelse i 3, 4 eller 5 dage på Ostsee Resort Damp nær strand og hav, inkl. morgenmad, 1 middag med drikkevarer & lån af badekåbe

Blot 73 kilometer fra den dansk-tyske grænse finder I dette flotte ferieresort, der har den perfekte beliggenhed lige ned til Østersøen. Har I brug for forkælelse, fred og ro? Det finder I her! Gå en tur langs vandet, og nyd den friske havluft. Snup en tur i saunaen, eller benyt jer af rabatten på udvalgte wellness-behandlinger. Så glæd jer til at lade batterierne op ved den dejlige Østersø!

Inklusive
 • Ostsee Resort Damp: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • 1 middag inkl. udvalgte drikkevarer
 • Entré til havvands-swimmingpool (1 entrébillet per person per ophold)
 • 1 entrébillet til hotellets fitness-område
 • Lån af badekåbe og håndklædesæt
 • 20% rabat på udvalgte wellness-behandlinger
 • Fri adgang til hotellets Fun & Sport Center
 • Rabat på entré til sauna-området Mare Mara (13 € per person)
Schleswig-Holstens østersøkyst

Velkommen til Østersøen! Ikke langt fra den dansk-tyske grænse finder I dette historiske område, som er blevet et populært rejsemål. Dets popularitet skyldes ikke mindst den 4 km lange sandstrand, der er den fineste og længste i området, og så ligger her i dag flere hoteller med lækre sports- og wellnessaktiviteter. Fiskerbyen Kappeln, en rigtig hyggelig by med blandt andet et livligt fiskemarked, ligger blot et par kilometer fra hotellet og er også et besøg værd.

Ostsee Resort Damp

 • Hotel
 • Damp, Tyskland
outside

Blot 73 km fra den dansk-tyske grænse ligger den charmerende, lille kystby Damp. Navnet er velvalgt, for her finder I et skønt resort med alt, hvad hjertet begærer af saunaer, dampbade, en lækker swimmingpool og herlig afslapning for krop og sjæl! Personalet på Ostsee Resort Damp står klar til at byde jer velkommen til et afslappende ophold, og trænger I til at røre jer lidt, er det oplagt at tage i det indendørs Fun & Sport Center, som I har fri adgang til hver dag. Hotellet har også egen restaurant og bar, og kun 200 meter fra hotellet ligger en 4 kilometer lang sandstand.

 • +10
Læs mere
double room

Dobbeltværelse med udsigt

I bor på et 25 m² stort dobbeltværelse med udsigt. Værelset har to enkeltsenge, som kan rykkes sammen til en dobbeltseng, TV (med 2 danske kanaler), altan og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

double room

Dobbeltværelse med havudsigt

Jeres dobbeltværelse med havudsigt er 25 m² stort og har altan. Værelset har to enkeltsenge, som kan rykkes sammen til en dobbeltseng, TV (med 2 danske kanaler) og eget badeværelse med hårtørrer og bruser.

Ostsee Resort Damp

Glæd jer – for med en ferie på Ostsee Resort Damp er der både mulighed for være aktiv og slappe af, og så i naturskønne omgivelser!

 • Resortets store Fun & Sport Center har et væld af aktiviteter og udfordringer. Her kan alle have det sjovt i mange timer!
 • Forkæl jer sig selv i wellness-centeret, Mare Mara, hvor I kan tilkøbe diverse wellness-behandlinger. Her kan I lade batterierne op!
 • Kom ud, og nyd naturen! Gå nogle lange friske ture på den 4 km lange sandstrand nær resortet.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner ostsee resort damp GmbH. Du indgår derfor direkte aftale med ostsee resort damp GmbH. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 28 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 17:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 13 år per Dobbeltværelse med udsigt
Maks. 2 voksne og 1 barn op til 13 år per Dobbeltværelse med havudsigt

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-3 år: overnatter gratis

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 800,- - kr. 1.990,- på opholdet

Børn i alderen 4-13 år

Bemærk venligst at,
børn mellem 4-13 år betaler et gebyr på 28,5 € per barn for 2 overnatninger. Yderligere overnatninger koster 20 € per barn per nat. Der bookes plads til børn i vores bookingprocess, men gebyret betales på hotellet

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Maks. 1 kæledyr kan medbringes for 15 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering ved indgangen til resortet. Herfra er der gratis bus til hotellet, eller 10 minutters gang. Parkering inde i resortet mod gebyr på 10 € per dag

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sauna

Bemærk venligst, at det ikke er tilladt at medbringe børn under 14 år i saunaen

Wellness-behandlinger

De udvalgte wellness-behandlinger med 20% rabat er: Thalgo anti aging ansigtsbehandling, afrikansk baobab, varmstens sensitiv massage, thalasso algebehandling, ravmassage og thalgo blå lagune bad.

Sted

Ostsee Resort Damp ligger direkte ned til Østersøen mellem Flensborg og Kiel, og der er kun ca. 73 km fra den dansk-tyske grænse. Kører I fra København er der ca. 392 km til Ostsee Resort Damp og fra Aalborg ca. 368 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice