Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Solskin i spanske Fuengirola

 • Solferie
 • 7 eller 9 overnatninger
 • Fuengirola
Pris fra kr. 7.539,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

4-stjernet Hotel Las Pirámides på Costa del Sol: 7 eller 9 overnatninger inkl. halvpension, transfer og fly tur-retur

Er I klar til en ferie under spanske himmelstrøg? Så book jer en tur til den spanske solkyst, hvor solen skinner om kap med det glimtrende hav! I er indlogeret på det 4-stjernede strandhotel Las Pirámides kun 200 meter fra middelhavskysten, hvor I overnatter i 7 eller 9 overnatninger med halvpension inkluderet. Hotellet befinder sig i populære Fuengirola kun 500 meter fra byens centrum og 200 meter fra byens elegante strandpromenade. Der er sørget for transporten til og fra lufthavnen, og så har hotellet både indendørs og udendørs pool!

Inklusive
 • Las Pirámides: 7 eller 9 overnatninger
 • Med halvpension
 • Fly fra Aalborg, Billund, København til Málaga tur-retur
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Ferie i Fuengirola

Fuengirola er en af Costa del Sols mest populære feriebyer – også i årets koldere måneder. Her er stadig et mildt klima, og byen er ikke så travl, som i sommermånederne, hvor den er flittigt besøgt af solhungrende feriegæster. I Fuengirola kan I gå en tur eller slappe af på den 7 km lange, flade sandstrand, besøge den flotte zoologiske have, se udsigten fra slotsmurene på Sohail Slot, tage et spil minigolf eller tage bussen længere op ad kysten til Malaga, Marbella eller Benalmadena. Fuengirola byder også på masser af spændende butikker, hyggelige caféer og lækre spisesteder, hvor I kan gøre jer et kup eller nyde et glas køligt vin og nogle spanske delikatesser.

Las Pirámides

 • Hotel
 • Fuengirola, Spanien
outdoor pool

Det 4-stjernede Hotel Las Pirámides er ideelt beliggende ca. 200 meter fra stranden og den berømte standpromenade Paseo Maritimo Rey de España i Fuengirola. Her kan I slappe af ved den opvarmede udendørs pool med en drink og en god bog, eller forkæle jer selv med en massage i wellnessområdet (mod gebyr). Der er desuden en indendørs pool, som er åben fra midt september til midt juni. I står op til morgenmad hver morgen i hotellets restaurant, og der er gratis WiFi i lobbyen.

 • +6
Læs mere
Superior room

Dobbeltværelse

I bor i det rummelige dobbeltværelse, der er indrettet med skrivebord, opholdsområde, aircondition, værdiboks, TV, altan og minibar (mod gebyr). Værelset har også privat badeværelse med bruser, toiletartikler og hårtørrer.

double room

Superior dobbeltværelse

I bor på det store superior dobbeltværelse, der er indrettet med gratis WiFi, aircondition, værdiboks, TV, altan, minibar (mod gebyr), skrivebord og opholdsområde. Værelset har også eget badeværelse med bruser, gratis toiletartikler og hårtørrer.

Vejret på Costa del Sol

Laveste og højeste temperaturer på Costa del Sol:

 • Januar: 6°C - 15°C
 • Februar: 7°C - 16°C
 • Marts: 8°C - 18°C
 • April: 10°C - 19°C
 • Maj: 12°C - 23°C
 • Juni: 16°C - 27°C
 • Juli: 19°C - 30°C
 • August: 19°C - 30°C
 • September: 17°C - 27°C
 • Oktober: 13°C - 22°C
 • November: 10°C - 18°C
 • December: 7°C - 15°C
Vi anbefaler

Lange spadsereture i solnedgangens skær langs Paseo Maritimo Rey de España: Lad jer fortrylle af det imponerende Middelhav, og slå jer ned på en af strandrestauranterne med et glas sangria og en god omgang tapas, mens I nyder udsigten.

Dagsudflugter til de nærliggende kystbyer: Oplev storbyen Malaga (ca. 35 km fra hotellet), besøg det britiske område Gibraltar (ca. 105 km fra hotellet) eller udforsk Marbellas smukke centrum (ca. 28 km fra hotellet).

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00 - 00:00

Check-ud

Indtil 08:00 - 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per Dobbeltværelse
Maks. 3 personer per Superior dobbeltværelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på superior værelserne. Det er muligt at tilkøbe WiFi til de andre dobbeltværelserne.

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køreturen tager ca. 55 minutter. I vil modtage mere information om transporten mellem lufthavnen og hotellet sammen med jeres rejsedokumenter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Det 4-stjernede hotel ligger i 200 meter fra stranden stranden og kun 500 meter fra byens centrum. Hotellet ligger ca. 27 km fra Malaga lufthavn og 30 km fra henholdvis Marbella og Malaga.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice