• Med indkvartering

Forår i Kroatiens kulturelle kystperler

Rundrejse 7 overnatninger Kroatien

Ny
per person fra kr. 2.329,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 5 gange

Rundrejse i Kroatiens kystperler: 7 overnatninger i Dubrovnik og Split med morgenmad, transport, rejseleder og fly tur-retur fra København el. Billund

Gå foråret i møde med en rundrejse til dejlige, mediterrane omgivelser i Kroatiens kulturelle kystbyer Dubrovnik og Split. Her vil I blive mødt af en lang række naturskønheder, mens I sammen med jeres rejseleder tager på udflugt langs den varierede kyststrækning. I skal opleve byernes historiske skatte, levende kultur og romantiske bugter, hvor fine, hvide bygninger i kiselsten leder tankerne tilbage til en svunden tid. Alt dette er toppet af med afslapning og solbadning. Har I ikke fået nok af områdets velbevarede kulturarv, har I mulighed for at tilvælge udflugter til Montenegro og Mostar i Bosnien-Hercegovina. Glæd jer til at få et særligt indblik i Kroatiens kulturelle kystperler!

Inklusive
 • Rundrejse med 7 overnatninger i dobbeltværelse på følgende hoteller:
 • 3 overnatninger på Hotel Lero i Dubrovnik (eller tilsvarende, første og 2 sidste nætter)
 • 4 overnatninger på Hotel Katarina i Split (eller tilsvarende)
 • Morgenmad på begge hoteller
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Dubrovnik
 • Håndbagage
 • Indchecket bagage
 • Transport tur-retur mellem lufthavnen og hotellet i Dubrovnik
 • Transport mellem byerne under rejsen
 • Skandinavisk- eller engelsktalende rejseledere
Tilvalg
 • Udflugt til Mostar
 • Guidet bytur i Split
 • Besøg til Stons bymure og vinsmagning på Pelješac
 • Heldagstur til Montenegro
 1. Dag 1 & 2: Adriaterhavets perle - Dubrovnik

  Velankommet til lufthavnen i Dubrovnik modtages I af en skandinavisk- eller engelsktalende rejseleder og transporteres til jeres hotel. Gennem århundreder har solbyen Dubrovnik fascineret og inspireret mennesker fra hele verden — især kunstnere, der har været med til at sætte deres helt personlige præg på udformningen af de officielle bygninger. Byen er også at finde på UNESCOs Verdensarvsliste på grund af sin unikke politiske og kulturelle historie samt velbevarede kulturarv. Dubrovnik er simpelthen en af de mest attraktive byer ved Middelhavet!

  Efter morgenmaden starter dag 2 med en sightseeingtur i Dubrovnik. På denne halvdagstur skal I besøge byens historiske, gamle bydel, der er omringet af en næsten 2 kilometer lang bymur. De fleste bygninger her bærer præg af renæssancens, barokkens og gotikkens indflydelse, som I blandt andet kommer til at opleve i Dubrovniks Franziskanerkloster. I tilknytning til klosteret ligger et af Europas ældste apoteker, som stadig er åbent den dag idag. Efter sightseeingturen vil der være god tid til et besøg i en af de mange hyggelige caféer eller til at gå rundt på egen hånd mellem de hvælvede byporte i byens middelaldergader .

  Dubrovnik Airport -> Hotel Lero 21.8 km

  Room

  Hotel Lero****eller tilsvarende

  Hotel Dubrovnik, Kroatien

  Det 4-stjernede Hotel Lero ligger 350 meter fra Bellevue-stranden og 1,7 km fra Dubrovniks historiske centrum. Hotellet har en udendørs swimmingpool med liggestole samt en veranda med bløde havemøbler. På hotellets restaurant Terra kan I nyde lokale og internationelle retter, og i den indbydende piano-bar kan I afslutte dagen med stil akkompagneret af en god drink.

  Jeres dobbeltværelse er udstyret med en dobbeltseng, skrivebord, LCD-TV, gratis WiFi, te- og kaffe faciliteter, minibar (mod gebyr) samt værdiboks. Badeværelset har bruser og hårtørrer.

  Læs mere
 2. Dag 3 - 5: Rigets Juvel - Split og valgfri udflugt Mostar

  På turens dag 3 checker I, efter morgenmaden, ud på hotellet og sætter kurs op langs en af Europas smukkeste kystveje: Magistralen. Langs Adriaterhavet passerer I landsbyen Slano, der før i tiden var et populært skjulested for pirater på grund af byens store bugt. I kommer også forbi den historiske by Ston, hvorfra I kører i ca. 2,5 time gennem den frugtbare Neretva-dal via Bosnien til Split, hvor I skal overnatte i 3 nætter. Split kaldes ofte for 'Rigets Juvel', hvor I blandt utallige øer og andre naturskønheder kan følge kejser Diokletians fodspor.

  På dag 4 kan I selv bestemme, om I vil slappe af på hotellet, tage ud på egen hånd eller følge med på en spændende udflugt til Mostar i Bosnien-Hercegovina. I skal opleve Mostars vartegn, den gamle bro Stari Most, samt besøge Det Tyrkiske Hus, moskeen og den gamle basar. Efter frokost sætter I kursen mod kystbyen Makarska og herefter tilbage til Split. På vejen besøger I en typisk bosnisk tæppeforretning, hvor I får en introduktion til de tyrkiske folkeslags måske ældste håndværk. Der er selvfølgelig mulighed for at købe et tæppe med hjem!

  På dag 5 har I ligeledes valget mellem at bruge dagen på egen hånd eller at tage med på en heldagsudflugt i Split. I Split skal I kigge nærmere på berømte bygninger som Diokletians palads, der kom på UNESCO Verdensarvsliste i 1979, katedralen Sveti Dujam og Jupitertemplet. Efter frokost vil der være tid til selv at udforske byen.

  Bemærk venligst, at udflugterne til Mostar og Split kan tilkøbes i bookingprocessen. Frokost er ikke inkluderet. På udflugten til Mostar skal I medbringe pas, da der krydses landegrænser.

  Hotel Lero -> Katarina Hotel Split Dugopolje 210.5 km

  Hotel Katarina Split

  Hotel Katarina****eller tilsvarende

  Hotel Dugopolje, Kroatien

  Det moderne, 4-stjernede Hotel Katarina ligger ca. 19 km fra det centrale Split. Hotelrestauranten tilbyder en ideel blanding af lokale og internationale retter, samt en varieret vinliste. I Aperitiv Bar finder I en afslappet atmosfære, og der serveres diverse snacks, drinks og kølig champagne. På anden sal finder I endnu en bar med en tilstødende, udendørs terrasse, hvor I kan nyde solen eller den friske aftenluft. Hotellet har endvidere et indendørs wellnessområde med swimmingpool, boblebad og fitnessudstyr.

  Dobbeltværelset er smagfuldt indrettet i klassisk stil og er udstyret med to sammenstillede enkeltsenge, skrivebord, satellit-TV, gratis WiFi, aircondition, telefon, værdiboks og minibar (mod gebyr). Badeværelset har bruser, badekar, make-up spejl, håndklædetørrer og hårtørrer.

  Læs mere
 3. Dag 6 - 8: Tilbage til Dubrovnik og valgfri udflugt til Montenegro

  På rejsens dag 6 checker I ud fra hotellet og kører via Bosnien og byerne Neum og Ston tilbage til Dubrovnik, hvor I skal tilbringe de sidste to overnatninger. Undervejs har I mulighed for at deltage i et besøg på Stons berømte 7 kilometer lange bymur samt en vinsmagning på halvøen Pelješac, hvor der dyrkes de bedste rødvinsdruer i hele Kroatien (turen kan tilkøbes i bookingprocessen). På vejen vil også være lejlighed til at købe told- og skattefrie lædervarer og smykker.

  Den 7. dag vælger I selv, om I vil tage med på en heldagstur til Motenegro. Fra Kotor Bay kører I på kystvejen gennem flere småbyer til Perast, hvor en båd venter på at sejle jer over til øen Gospa od Skrpjela. En lokal guide vil tage jer med rundt og fortælle om øens historie. Herefter fortsætter turen til Kotor, der har en meget velbevaret gammel bykerne fra middelalderen med romerske og gotiske kirker, paladser og museer samt et utal af hyggelige restauranter og caféer. Derfra er det videre til den lille by Budva, der tidligere var på en ø, men som nu er forbundet med fastlandet via en sandrevle.
  Udflugten til Montenegro kan tilkøbes i bookingprocessen. Frokost er ikke inkluderet.

  Efter morgenmaden på dag 8, kører bussen jer til lufthavnen i Dubrovnik, og det er tid til at sige på gensyn til Kroatiens charmerende kystbyer, vidunderlige naturområder og kulturelle skatte!

  Katarina Hotel Split Dugopolje -> Hotel Lero 211.9 km

  Room

  Hotel Lero****eller tilsvarende

  Hotel Dubrovnik, Kroatien

  Det 4-stjernede Hotel Lero ligger 350 meter fra Bellevue-stranden og 1,7 km fra Dubrovniks historiske centrum. Hotellet har en udendørs swimmingpool med liggestole samt en veranda med bløde havemøbler. På hotellets restaurant Terra kan I nyde lokale og internationelle retter, og i den indbydende piano-bar kan I afslutte dagen med stil akkompagneret af en god drink.

  Jeres dobbeltværelse er udstyret med en dobbeltseng, skrivebord, LCD-TV, gratis WiFi, te- og kaffe faciliteter, minibar (mod gebyr) samt værdiboks. Badeværelset har bruser og hårtørrer.

  Læs mere
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 7,50 DKK per person per nat (betales på hotellerne)
 • Eventuelle drikkepenge til guider, chauffører og rejseledere
 • Ekstra udflugter
 • Frokost og aftensmad samt drikkevarer
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse og fly fra Billund
Maks. 2 personer per Dobbeltværelse og fly fra København

Solorejsende

kr. 1.532,- på hotelprisen

Hoteller

Hvis de nævnte hoteller er fuldt bookede under jeres ophold, vil I blive indkvarteret på et hotel af samme standard i samme område

Tilgængelighed

Hotellerne er desværre ikke egnede til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi i hotellernes lobbyer

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt at alle rejsende rejser fra samme lufthavn (afhængigt af tilgængelighed)

Rejseprogram

Vær opmærksom på, at der af organisatoriske grunde kan forekomme mindre ændringer i rejseforløbet

Information om grupperejser

På denne tur rejser I med en gruppe bestående af min. 40 personer. Bemærk, at de andre rejsende i gruppen ikke nødvendigvis er danskere

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn eller Billund til Dubrovnik Lufthavn (DBV) tur-retur

Inkluderet i prisen: 8 kg håndbagage per person og 20 kg indchecket bagage per person

Den forventede flyvetid er ca. 2 timer og 20 minutter

I flyver med Corendon Airlines (med forbehold for ændring)

TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter

Vores partner forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I lufthavnen modtages I af en skandinavisk- eller engelsktalende rejseleder. Derefter bliver I transporteret til hotellet i Dubrovnik.

Valgfrie udflugter

I bookingprocessen har I mulighed for at tilkøbe valgfrie udflugter. Udflugterne inkluderer transport og guide. Vær venligst opmærksom på at medbringe pas på visse af udflugterne, da der undervejs krydses landegrænser. Frokost og drikkepenge er ikke inkluderet