Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Badeferie i Tropical Islands

 • Forlystelsespark
 • Halbe
kr. 1.012,- -14%
Pris fra kr. 879,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Bo på Tropical Islands Hotel i Tyskland, syd for Berlin, hvor vejret altid er godt! Tilbring 2 eller 3 dage i troperne med morgenmad

Kom en tur til troperne — helt uden at flyve! Oplev det store tropeland gemt inde i en forhenværende flyhangar, kun 60 km syd for Berlin. Tilbring 2 eller 3 dage i det skønne tropeland Tropical Islands, der med dets størrelse på 8 fodboldbaner skaber de helt rigtige rammer for en tropisk ferie. Ferieparadiset råder over verdens største indendørs regnskov og har yderligere en tropisk sauna, dampbad, adskillige øer, palmer og strande, alt sammen i lune sommeromgivelser. Slip børnene løs, og nyd en tropisk badeferie — ikke længere væk end i Tyskland!

Inklusive
 • Med morgenmad
Tropical Islands

Det regnskovslignende landskab har samme størrelse som 8 fodboldbaner og er gemt under en kæmpe kuppel, der er en tidligere luftsskibshangar. Her er altid 25 grader varmt og masser af plads til sjov, leg og ferietid! Dyk ned i undervandsverdenen, byg sandslotte, bestig det 27 meter høje rutsjebanetårn, og glem alt om det danske gråvejr. I kan også forkæle jer selv med afslappende saunabesøg eller en god middag i en af restauranterne. Det er eksotisk kvalitetstid 510 km fra Danmark!

Tropical Islands Resort****

 • Hotel
 • Halbe, Tyskland
tropical islands pools 3

Troperne er tættere på, end I tror. Skjult under en gigantisk kuppel ligger det fantastiske Tropical Islands Resort med en størrelse på ca. 8 fodboldbaner og en helårstemperatur på 26 grader. Ferieparadiset Tropical Islands ligger lidt udenfor Berlin, og her venter jer hvide sandstrande og skønne temperaturer. Besøg regnskoven, byg sandslotte på sandstranden, og prøv den 27 meter høje vandrutsjebane. I indlogeres i selve Tropical Islands, som er et absolut hit for hele familien.

 • +5
Læs mere
premium zimmer

Dobbeltværelse Z2DWX

Dobbeltværelserne er 22 m² store og indrettet i et tropisk tema. Værelserne har en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt aircondition, TV og minibar (mod gebyr). Badeværelset er udstyret med bruser eller badekar, kosmetikspejl og hårtørrer. Yderligere er lån af håndklæder og badekåbe inkluderet i dette værelse.

familien zimmer

Familieværelse D4DWX

De 22 m² store familieværelser har en dobbeltseng og to køjesenge. Yderligere har værelserne aircondition, minibar (mod gebyr) og TV. Badeværelset er udstyret med kosmetikspejl, bruser eller badekar, hårtørrer samt håndklæder og badekåbe til låns.

Det kan I i Tropical Islands
 • Oplev det 35.000 kvm store udendørs vandland Amazonia, som tilbyder skønne, afslappende oplevelser i form af opvarmede pools eller massage pools.
 • Lad børnene boltre sig på legeområderne med vandpistoler, klatrevæg og XXL Legoklodser, alt sammen i Tropical Islands, der har åbent 365 dage om året.
 • Nyd en skøn middag i en af de mange restauranter, eller tag en forfriskende tropisk drink ved vandet eller i en af loungerne.
En drømme temperatur

Med et ophold hos Tropical Islands er I sikret en dejlig, varm ferie. Der sørges nemlig for, at I altid har 25 grader - det perfekte badevejr!

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Adgang til sauna-området på Tropical Islands (14 € per voksen og 8 € per barn i aldren 6 - 14 år)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Min. 3 personer og maks. 4 voksne per Familieværelse D4DWX
Min. 2 personer og maks. 2 voksne per Dobbeltværelse Z2DWX

Børnerabat

ugyldig

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 10 € per ophold (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på værelserne

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Åbningstider for Tropical Islands

Det indendørs tropeområde er åbent fra kl. 06.00 til 24.00, mens det udendørs tropeområde Amazonia er åbent fra kl. 11.00 til 18.00.

I kan besøge Tropical Islands både før I tjekker ind på hotellet (fra kl. 10.00) og efter I tjekker ud (senest kl. 11.00) indtil kl. 21.00

Renovering i Tropical Islands

Vinterrenovering i AMAZONIA fra 13.11.17 til 23.03.18:
- Helårs swimmingpools forbliver i drift
- Whitewater River forbliver i drift
- Sommer swimmingpools og alle andre attraktioner er taget ud af drift

Adgang til sauna-område

Bemærk venligst, at adgang til sauna-området koster yderligere 14 € per voksen og 8 € per barn (6 - 14 år)

Sted

Tropical Islands ligger i delstaten Brandenburg i Tyskland mellem Berlin og Dresden. Turen til Tropical Islands er ca. 510 km fra den dansk-tyske grænse og København (med færge).

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice