• Med indkvartering

Badeferie i Tropical Islands

Forlystelsespark 1 eller 2 overnatninger Halbe

Ny
kr. 1.012,- -22%
per person fra kr. 799,-
baseret på 2 personer

Bo på Tropical Islands Hotel i Tyskland, syd for Berlin, hvor vejret altid er godt! Tilbring 2 eller 3 dage i troperne med morgenmad

Kom en tur til troperne — helt uden at flyve! Oplev det store tropeland gemt inde i en forhenværende flyhangar, kun 60 km syd for Berlin. Tilbring 2 eller 3 dage i det skønne tropeland Tropical Islands, der med dets størrelse på 8 fodboldbaner skaber de helt rigtige rammer for en tropisk ferie. Ferieparadiset råder over verdens største indendørs regnskov og har yderligere en tropisk sauna, dampbad, adskillige øer, palmer og strande, alt sammen i lune sommeromgivelser. Slip børnene løs, og nyd en tropisk badeferie — ikke længere væk end i Tyskland!

Inklusive
 • Tropical Islands Resort Zimmer: 1 eller 2 overnatninger, med morgenmad
 • Adgang til sauna-område, tropisk eventyr med vandrutschebaner, fitnessklub og Tropino børneklub
 • Adgang til det udendørs vandland Tropical Islands Amazonia
Tropical Islands

Det regnskovslignende landskab har samme størrelse som 8 fodboldbaner og er gemt under en kæmpe kuppel, der er en tidligere luftsskibshangar. Her er altid 25 grader varmt og masser af plads til sjov, leg og ferietid! Dyk ned i undervandsverdenen, byg sandslotte, bestig det 27 meter høje rutsjebanetårn, og glem alt om det danske gråvejr. I kan også forkæle jer selv med afslappende saunabesøg eller en god middag i en af restauranterne. Det er eksotisk kvalitetstid 510 km fra Danmark!

Tropical Islands Resort****

Hotel Halbe, Tyskland
tropical islands pools 2

Troperne er tættere på, end I tror. Tropical Islands Resort ligger i forlængelse med det indendørs badeland i kæmpekuplen, hvilket vil sige, at I ikke behøver bekymre jer om at skulle udenfor — I kan gå direkte fra hotelværelset til swimmingpoolen i badetøjet! Ferieparadiset Tropical Islands ligger lidt udenfor Berlin, og her venter jer hvide sandstrande og skønne temperaturer.

 • +5
Læs mere
premium zimmer

Dobbeltværelse Z2DWX

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er 22 m² store og indrettet i et tropisk tema. Værelserne har en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt aircondition, TV og minibar (mod gebyr). Badeværelset er udstyret med bruser eller badekar, kosmetikspejl og hårtørrer. Yderligere er lån af håndklæder og badekåbe inkluderet i dette værelse.

familien zimmer

Familieværelse D4DWX

4 voksne per værelse

De 22 m² store familieværelser har en dobbeltseng og to køjesenge. Yderligere har værelserne aircondition, minibar (mod gebyr) og TV. Badeværelset er udstyret med kosmetikspejl, bruser eller badekar, hårtørrer samt håndklæder og badekåbe til låns.

Det kan I i Tropical Islands
 • Oplev det 35.000 kvm store udendørs vandland Amazonia, som tilbyder skønne, afslappende oplevelser i form af opvarmede pools eller massage pools.
 • Lad børnene boltre sig på legeområderne med vandpistoler, klatrevæg og XXL Legoklodser, alt sammen i Tropical Islands, der har åbent 365 dage om året.
 • Nyd en skøn middag i en af de mange restauranter, eller tag en forfriskende tropisk drink ved vandet eller i en af loungerne.
En drømme temperatur

Med et ophold hos Tropical Islands er I sikret en dejlig, varm ferie. Der sørges nemlig for, at I altid har 25 grader - det perfekte badevejr!

Vælg ankomstdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Min. 3 personer og maks. 4 voksne per Familieværelse D4DWX
Min. 2 personer og maks. 2 voksne per Dobbeltværelse Z2DWX

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-5 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 6-14 år: får 40% rabat per overnatning

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 10 € per ophold (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på værelserne

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Åbningstider for Tropical Islands

Det indendørs tropeområde er åbent fra kl. 06.00 til 24.00, mens det udendørs tropeområde Amazonia er åbent fra kl. 11.00 til 18.00.

I kan besøge Tropical Islands både før I tjekker ind på hotellet (fra kl. 10.00) og efter I tjekker ud (senest kl. 11.00) indtil kl. 21.00

Sted

Tropical Islands ligger i delstaten Brandenburg i Tyskland mellem Berlin og Dresden. Turen til Tropical Islands er ca. 510 km fra den dansk-tyske grænse og København (med færge).