Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Ferie ved Gardasøen med vinsmagning

 • Solferie
 • 5, 7 eller 9 overnatninger
 • Garda
Pris fra kr. 1.499,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Ferie ved den smukke Gardasø i Italien i 6, 8 eller 10 dage på Hotel Marco Polo inkl. halvpension og tur på vinmuseum med vinsmagning

Tag på ferie i fantastiske omgivelser ved Italiens største sø, Garda. I bor på det centralt placerede Hotel Marco Polo, kun 500 meter fra søens bred og tæt på centrum af byen Garda. Området ved Gardasøen er den perfekte destination for en hyggelig familieferie, og der er masser at opleve for både voksne og børn. I tilbringer 6, 8 eller 10 dage i dette dejlige område. Her kan I lade batterierne op ved swimmingpoolen eller ved vandkanten, spise lækker mad og nyde den smukke natur. Glæd jer til hyggeligt samvær under italienske himmelstrøg — Ciao Italia!

Inklusive
 • Hotel Marco Polo: 5, 7 eller 9 overnatninger
 • Med halvpension
 • Entré til vinmuseet Zeni i Bardolino del Garda inkl. vinsmagning
 • Adgang til swimmingpool med tilhørende liggestole og parasoller (afhængigt af vejrforhold)
Oplev det skønne område ved Gardasøen

Ved Gardasøen er der lidt for enhver smag. Om I er afsted med familie eller venner, så er rammerne sat for en helt fantastisk ferie i dette skønne område. I bor blot 500 meter fra den smukke sø og i gåafsted til byen Garda, hvor I kan besøge det historiske centrum eller smage på italienske specialiteter og nyde et godt glas vin. I kan udforske området både i bil, til fods og på cykel. I kan for eksempel besøge landsbyen Malcesine, der ligger ved foden af bjerget Monte Baldo. Herfra kan I få en vidunderlig panoramaudsigt over Gardasøen.

Hotel Marco Polo

 • Hotel
 • Garda, Italien
Swimmingpool

Hotel Marco Polo er beliggende ved den sydøstlige del af Gardasøen tæt på både sø og bymidte. Der er lagt op til ren afslapning ved hotellets swimmingpool, hvor I frit kan benytte jer af de ledige liggestole og parasoller. Hotellet råder desuden over restaurant, bar, pizzeria samt et lille supermarked.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Læs mere
DBL

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV og telefon samt privat badeværelse med badekar eller bruser.

DBL1

3-personersværelse

2 voksne per værelse

Dette 3-personersværelse er indrettet i en simpel og hyggelig stil med dobbeltseng, enkeltseng, TV og telefon. Værelset har også eget badeværelse med bruser eller badekar.

DBL2

Familieværelse

2 voksne per værelse

Familieværelsets er indrettet i en hyggelig stil og har opholdsområde, to dobbeltsenge eller 4 enkeltsenge. Yderligere har værelset TV og telefon samt eget badeværelse med bruser eller badekar.

Besøg vin museet 'ZENI' i Bardolino del Garda

Oplev den spændende process, der sker under fremstillingen af vin. Se, duft og smag på italienske vine, og besøg vinmuseet Zeni i det smukke Bardolino del Garda-område. I grupper på op til 10 personer kan I gå på opdagelse i museet, og se de forskellige stadier af vinfremstillingen. Efter en tur rundt på museet og i vinmarken får I mulighed for at smage på forskellige lokale vine.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Drikkevarer er ikke inkluderet til måltiderne
 • Turistskat: Ca. 8 DKK per person per nat
 • Eventuel WiFi
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Maks. 2 voksne og 1 barn op til 17 år per 3-personersværelse
Maks. 2 voksne og 2 børn op til 17 år per Familieværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-5 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 12-17 år: får 30% rabat per overnatning
Børn mellem 6-11 år: får 50% rabat per overnatning

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 5 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

WiFi kan tilkøbes (betales på hotellet)

Priser:
1 dag for 4 €
3 dage for 7 €
7 dage for 10 €

Parkering

Gratis parkering (afhængig af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpensionen består af morgenmad og aftensmad. Morgenmaden er en morgenmadsbuffet, mens aftensmaden er en 3-retters middag. Bemærk venligst, at drikkevarer ikke er inkluderet til måltiderne

Sted

Hotel Marco Polo er smukt beliggende ved den sydlige del af Gardasøen. Til hotellet er der ca. 37 km fra Verona Villafranca Airport og 1.350 km fra den dansk-tyske grænse.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice