Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Kvalitetstid på 4* hotel i Hamborg

 • Storbyferie
 • Hamborg
5 Anmeldelser
Pris fra kr. 889,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag med til en storbyferie til Hamborg! I bor 3 eller 4 dage på det 4-stjernede hotel Innside Hamburg Hafen, hvor morgenmaden er inkluderet

Er I vilde med spændende kultur, utallige shoppingmuligheder, fortræffelige cafébesøg og romantiske gåture langs vandet? Så er det ikke helt bims at lade den næste storbyferie gå til Hamborg. Drag afsted mod Tysklands næststørste by, som ligger kun få timers kørsel syd for grænsen, og bliv indlogeret på det 4-stjernede hotel Innside Hamburg Hafen. Her får I serveret en daglig morgenmad, og herfra vil I være i gåafstand til byens herligheder. Velkommen til Hamborg!

Inklusive
 • INNSIDE by Melia Hamburg Hafen: 2 eller 3 overnatninger
 • Med morgenmad
Hamborg

Besøg 'Nordeuropas Venedig', der med sine mange kanaler og Elben-floden har fortryllet sine besøgende i årevis. I havneområdet HafenCity kan I opleve den helt specielle lokale stemning, når I går langs den industrielle havn eller besøger fiskemarkedet Fischmarkt. Fra HafenCity-området kan I tage på en havnerundfart, som er den bedste måde at udforske den skønne by på. Det er også i Hamborg, at I kan besøge verdens største pakhus-distrikt Speicherstadt, som grundet dets størrelse og smukke bygninger er kommet på UNESCOs verdensarvsliste. Langs de mange kanaler finder I et udvalg af både gourmetrestauranter i topklasse og hyggelige caféer, som helt sikkert vil få mundvandet til at løbe.

Innside Hamburg Hafen

 • Hotel
 • Hamborg, Tyskland
Property

Det 4-stjernede Innside Hamburg Hafen åbnede i juli 2017 og ligger midt i Hamborg lige ved kanalerne. På hotellet finder I førsteklasses faciliteter i moderne design og en elegant atmosfære. I hotellets restaurant serveres der lokale og internationale retter, og i baren kan I nyde en aftendrink. Desuden kan I benytte jer af fitnessrummet på 6. sal og slappe af i saunaen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +8
Læs mere

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De elegante dobbeltværelser er moderne indrettet og er 23-25 m² store. Der er enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og hårtørrer. På værelserne finder I også TV, værdiboks og minibar.

Vi anbefaler
 • Dyk ned i kunstens historie på kunstmuseet Hamburger Kunsthalle. Her kan I se smukke malerier af berømte kunstnere helt tilbage fra det 14. århundrede til den moderne stilperiode.
 • Tag en gåtur ned gennem den lystige gade Reeperbahn, som ligger i distriktet Sankt Pauli. Gaden er kendt for sine mange natklubber og barer, men også for Reeperbahn Festivalen, som byder på forskellige musikgenrer og internationale samt lokale kunstnere.
 • Skt. Michaelis-kirken er en af Hamborgs smukkeste seværdigheder. Kirken er fra 1700-tallet og er bygget i barokstil. Tag turen op i det 132 meter høje spir, hvorfra I kan nyde den fantastiske panoramaudsigt over havnen.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner INNSIDE by Melia Hamburg - INNSIDE by Melia Hamburg Hafen. Du indgår derfor direkte aftale med INNSIDE by Melia Hamburg - INNSIDE by Melia Hamburg Hafen. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Almindelig rabat

ugyldig

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 10 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 18 € per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Innside Hamburg Hafen ligger i det centrale Hamborg kun 2 km fra bydelen HafenCity. Kører I fra København er der ca. 380 km til hotellet, og fra Aalborg er der ca. 440 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice