• Med indkvartering
 • Med oplevelse

Ren afslapning og høj solskin i Østrig

 • Solferie
 • 3, 5 eller 7 overnatninger
 • Tyrol
Pris fra kr. 1.189,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 10 gange

Oplev Tyrol om sommeren: 4, 6 eller 8 dage på det 4-stjernede Hotel Belvedere Reid med halvpension, leje af e-cykel, adgang til wellnessområde & mere!

Tilbring en idyllisk sommerferie i smukke Tyrol, og få en betagende udsigt over rolige bjergsøer og køer, som græsser i dalene mellem de majestætiske bjerge. Fra cykelsadlen vil I se netop dette, men det sydlige Østrig byder også på meget andet, bl.a. udendørs swimmingpools, vandreruter og klatreture, som det inkluderede sommerkort giver jer rabatter til. I indlogeres på det 4-stjernede Hotel Belvedere Reid, hvor I vil blive forkælet med halvpension og adgang til hotellets wellnessområde.

Inklusive
 • Hotel Belvedere Ried: 3, 5 eller 7 overnatninger
 • Med halvpension
 • Velkomstdrink per person
 • Leje af e-cykel (fra 15 år)
 • Adgang til hotellets wellnessområde
 • Sommerkort (rabatkort til svømmebassiner, søer, guidede vandreture osv.)
Ried im Oberinntal

Den lille, idylliske landsby Ried im Oberinntal ligger mellem de høje bjergtinder i Ötztal-alperne og bjergene rundt om Samnaun. Området omkring Ried im Oberinntal er perfekt til lange vandre- og cykelture, hvor flere stier fører til de højeste toppe, betagende udsigter og fredfyldte hytter. Hvis den østrigske sommersol bliver for varm, kan I blive afkølet i de krystalklare badesøer og svømmebassiner. I kan også klatre på de stejle klippevægge eller tage en tur med svævebanen over Fendler-bjergene. Det sydtyrolske område, hvor landegrænserne mellem både Østrig, Italien og Schweiz mødes, byder på masser af muligheder for sportsentusiaster, feriegæster og familier.

Hotel Belvedere Ried

 • Hotel
 • Tyrol, Østrig
Hôtel Belvedere

Det charmerende og 4-stjernede Hotel Belvedere Ried er bygget i den tyrolske stil og ligger i den lille bjergby Ried im Oberinntal. I restauranten får I serveret traditionelle retter med en blændende udsigt til de østrigske bjerge, og i loungen kan I nyde en drink foran pejsen. Hotellet har også et wellnessområde med sauna, dampbad og infrarød kabine.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Læs mere
Kamer 'Enzian'

Dobbeltværelse Z2CW

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er 20 m² store og er indrettet med en dobbeltseng, et lille siddeområde, telefon, radio, satellit-TV, værdiboks, minibar (mod betaling) og et badeværelse med hårtørrer og brusebad.

Kamer 'Bergblick'

Dobbeltværelse med altan Z2CWT

2 voksne per værelse

Hotellets 20 m² store dobbeltværelser med altan er indrettet med en dobbeltseng og eget badeværelse med hårtørrer og brusebad. Desuden har værelserne et lille siddeområde, telefon, radio, satellit-TV, minibar (mod betaling) og værdiboks.

Sommerkort

Med sommerkortet får I gratis adgang eller forskellige rabatter på aktiviteter og seværdigheder i hele regionen. Svøm i swimmingpools og søer, besøg bowlingbanen Kaunertal Center, deltag i guidede cykel- og vandreture og meget mere.

I vil modtage sommerkortet ved ankomst på hotellet, hvor I også vil få yderligere informationer om kortets gyldighed og forskellige rabatter.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: Ca. 12 DKK per person fra 15 år per nat (betales på hotellet)
 • Turistskat ca. kr. 12,- per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse Z2CW
Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse med altan Z2CWT

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: får 100% rabat per overnatning

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 15 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Forplejning

Halvpensionen omfatter en morgenmadsbuffet, eftermiddagssnack og 5-retters aftenmiddag (en gang om ugen er der en BBQ-middag)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

E-cykler

Jeres leje af e-cykler gælder fra dagen efter ankomst til dagen inden afrejse (1 dag ved 3 overnatninger, 3 dage ved 5 overnatninger og 5 dage ved 7 overnatninger)
I modtager et værdibevis til leje af elcykler på mail. Dette værdibevis skal udskrives og afleveres i hotellets reception.

Bemærk venligst, at e-cyklerne ikke er tilgængelige på ankomst- og afrejsedagen, og af sikkerhedsmæssige grunde er e-cyklerne kun tilladt for personer fra 15 år

Hotellets wellnessområde

Det 350 m² store wellnessområde indeholder et dampbad, sauna, infrarød kabine, afslapningsområde, oplevelsesbad og udendørs bad. I kan også få massagebehandlinger mod betaling (bookes og betales på hotellet). Børn op til 14 år har adgang til wellnessområde, hvis de ledsages af en voksen

Sted

Hotel Belvedere Ried ligger i den lille landsby Ried im Oberinntal og ca. 85 km fra den østrigske by Innsbruck. Kører I fra den dansk-tyske grænse er der ca. 1.010 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice