Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Ferie i charmerende Piemonte med lejebil

 • Solferie
 • Pollenzo
Pris fra kr. 2.659,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

3 el. 6 nætter i Norditalien inkl. morgenmad med slowfood, lejebil, fly fra København el. Hamborg & oplevelser med italienske specialiteter

Se frem til en ferie med ren livsnydelse i charmerende Norditalien, hvor I kommer helt tæt på det italienske køkken. Med lejebilen kan I nemt opleve de ranke vinmarker og mærke den italienske idyl i den skønne Piemonte-region, som også er kendt for lækre italienske specialiteter. I indlogeres på det hyggelige hotel Hotel La Corte Albertina, og med i opholdet får I serveret morgenmadsbuffet med slowfood, entré til vinkælderen og -museet Banca del Vino, slottet Grinzane Cavour og rabat til den nærliggende golfbane og restauranten Garden i byen Bra.

Inklusive
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg til Milano, Torino tur-retur
 • Håndbagage
 • Lejebil
 • 10% rabat i søsterhotellet Albergo dell’Agenzia's restaurant Garden
 • 10% rabat på greenfee til Golfklubben Cherasco
 • Entrébillet til vinkælderen og -museet Banca del Vino
 • Entrébillet til slottet di Grinzane Cavour
 • Parkering
 • WiFi
 • Vand fra minibaren
Nyd livet i Piemonte

Glæd jer til en ferie i helt vidunderlige omgivelser — omgivet af grønne vinmarker og italiensk idyl kan I lade tiden stå stille og nyde hinandens selskab. I Piemonte kan I for alvor nyde Italiens herlige specialiteter og gå på opdagelse i alverdens lækre vine, trøfler og regionens slow food kultur. Besøg den lille by Bra — slowfood-bevægelsens hjemby. Madbevægelsen blev grundlagt helt tilbage i 1898, og hovedprincipperne er at promovere og bevare det traditionelle og lokale køkken, baseret på sæsonens frugt og grønt. Slowfood-bevægelsen ønsker at gøre op med fastfood-industrien og den måde, man i dag ofte behandler råvarer på. I byen finder I både vin-museet Banco del Vino og Universitetet for Gastronomi og Slow Food. I områdets mange restauranter kan I nyde måltider tilberedt på disse gamle, traditionelle principper med lokale og friske råvarer. I kan besøge slottet Grinzane Cavour. Her kan I få et indblik i landbruget og vinproduktionen i området, og flere af bygningens værelser rummer permanente udstillinger af bl.a. køkkenredskaber, udstyr til fremstilling af vin, diverse landbrugsredskaber og et vin-destilleri fra 1700-tallet. Velkommen til Italien!

Hotel La Corte Albertina

 • Hotel
 • Pollenzo, Italien
Front

Hotel La Corte Albertina ligger i skønne omgivelser i Piemonte. Blandt vinranker og lækre italienske specialiteter kan I slappe af og nyde livet. Denne historiske bygning kombinerer italiensk landidyl og komfort. På hotellet kan I nyde en daglig morgenmad, som er tilberedt af italienske slowfood-produkter. Gæster på Albergo la Corte Albertina kan benytte den nærliggende bar og restaurant på søsterhotellet Albergo dell’Agenzia.

 • +7
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Værelserne på hotellet kombinerer bygningens rustikke charme med hygge og komfort. Dette enkle dobbeltværelse er indrettet med en dobbeltseng, et bord og en stol samt et privat badeværelse.

Vi anbefaler
 • Vindistriktet Barolo: Nogle af verdens bedste vine produceres i Piemonte, ikke mindst i vindistriktet Barolo. Se de mange vinmarker, smag de lækre vine på de hyggelige vingårde eller besøg nogle af de mange vinmuseer, hvor I vil lære mere om vinens historie og kultur.
 • Piemontes hovedstad, Torino: Besøg den storslåede by Torino, som i 1800-tallet var Italiens hovedstad i en kort årerække. Byen har et mageløst centrum, hvor I bl.a. kan opleve gule sporvogne, pladsen Castello med slottet Palazzo Madama Cristina og gaden Via Roma, hvor I kan shoppe løs i de mange butikker. Byen ligger 60 km fra hotellet.
 • Idylliske søer: Ca. 200 km nord for hotellet finder I de smukke søer, Maggiore og Orta. På søernes brede kan I besøge fredelige landsbyer, prøve kræfter med vandsportsaktiviteter eller bade i det krystalklare vand.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: ca. 1,50 € per person per nat (betales på hotellet)
 • Brændstof til lejebil
 • Eventuelle vej- og broafgifter
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 16 år og 1 baby op til 3 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-3 år: overnatter gratis
Børn mellem 4-16 år: får 50% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering ved hotellet

Forplejning

Hvor serveres morgenmaden? På hotellet eller på det nærliggende hotel?

Swimmingpool

Hotellets swimmingpool er åben fra februar til september (afhængigt af vejret)

Entrébilletter

I modtager entrébilletter til vinkælderen og -museet Banca del Vino og slottet Grinzane Cavour ved ankomst på hotellet

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel La Corte Albertina ligger i skønne omgivelser i Piemonte ca. 150 km sydvest for Milano og ca. 60 km syd for Torino. Både i Milano og Torino finder I en lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice