• Med fly
 • Med indkvartering

Thailand: Det bedste fra Smilets Land

 • Rundrejse
 • 22 overnatninger
 • Thailand
Ny
Pris fra kr. 16.429,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer

Kultur, natur og strand i 20 overnatninger i Thailand inkl. morgenmad, transport, 4 guidede udflugter og fly tur-retur fra København el. Hamborg

Smukke sandstrande, gyldne templer, der glimter om kap med solen, en venlig og gæstfri lokalbefolkning og ikke mindst den delikate thailandske mad, som kan give sved på panden, men som mest af alt vil få smagsløgene til at danse. På denne rejse vil I få indblik i Thailands historie og kultur, som bliver ved med at fascinere selv de mest berejste. I et bombardement af sanseindtryk kommer I de første 6 nætter til at gøre stop i Bangkok og Ayutthaya, og herfra tager I videre nordpå til Sukhothai, Chiang Rai og Chiang Mai. De sidste 14 nætter står på total afslapning, når I tjekker ind på udsøgte strandhoteller på Koh Samui og Phuket. Så hop med, når flyet letter fra København eller Hamborg, og lad jeres eksotiske eventyr i Smilets Land begynde!

Inklusive
 • Rundrejse med 20 overnatninger i dobbeltværelse på følgende hoteller:
 • 2 overnatninger på Mode Sathorn Hotel Bangkok i Bangkok
 • 1 overnatning på Classic Cameo Hotel & Serviced Apartments i Ayutthaya
 • 1 overnatning på Le Charme Sukhothai Resort i Sukhothai
 • 1 overnatning på Phowadol Resort & Spa i Chiang Rai
 • 1 overnatning på Hotel Amora Tapae i Chiang Mai
 • 8 overnatninger på Iyara Beach Hotel & Plaza på Koh Samui
 • 6 overnatninger på Hotel Seaview Patong på Phuket
 • Med morgenmad
 • Fly fra Hamborg/København til Bangkok og fra Phuket til Hamborg/København
 • Håndbagage
 • Indchecket bagage
 • Besøg til Bang Pa-In Royal Palace og Ayutthaya Historical Park (dag 3)
 • Besøg til Lopburi og Phitsanulok (dag 4)
 • Besøg til Sukhothai Historical Park, Kwan Phayao, Det Hvide Tempel og Chiang Rai (dag 5)
 • Besøg til Den gyldne trekant og Mae Sai-distriktet samt Wat Phra That Doi Suthep-templet (dag 6)
 • Al transport mellem destinationerne
 • Indenrigsflyvning fra Chiang Mai til Surat Thani
 • Lokale guider
 1. Dag 1 & 2: Bangkok

  Velkommen til Bangkok — den travle, kaotiske og imponerende hovedstad i Thailand. I lufthavnen venter en chauffør på jer, og kører jer herefter til jeres første hotel. Man skal ikke have været i Bangkok i mange minutter, inden man mærker den hektiske trafik og den høje luftfugtighed. Her ligger fine luksushoteller og eksklusive indkøbscentre side om side med fattige slumkvarterer, 'backpacker hostels' og duftende gadekøkkener. Rundt omkring i byen popper nogle af verdens smukkeste templer op som rolige oaser — som var de nærmest tiltænkt at stå i kontrast til den ubeskriveligt tætte og støjende trafik. Bangkok er i sandhed kontrasternes by og en by, der aldrig sover.

  Efter en god nats søvn og morgenmad på hotellet, er det på dag 2 tid til rigtigt at opleve Bangkok. Tag jer igennem det farverige menneskemylder på en klassisk tuk-tuk, den thailandske taxa-scooter, som næsten er blevet et symbol på landet. Kør til Wat Arun, som er et af de mest berømte og smukkeste templer i Bangkok. Det centrale tårn i tempelkomplekset, Phra Prang, er 80 meter højt og tilbyder en fantastisk udsigt over Chao Phraya-floden og i baggrunden det kongelige tempelkompleks kendt som Det Store Palads. Ikke langt fra Det Store Palads og midt i Bangkoks gamle bydel ligger Wat Pho-templet. Det er her, I kan se en af landets imponerende, 45 meter lange, liggende, guldstatuer af Buddha. Afslut dagen med et besøg på den nostalgiske og pulserende Khao San Road, hvor rygsækrejsende i flere årtier har frekventeret de mange billige restauranter og barer. Efter 2 overnatninger i Bangkok går turen videre mod den historiske by Ayutthaya.

  Suvarnabhumi international airport Nong Prue Changwat Samut Prakan Thailand -> Mode Sathorn Hotel Bangkok Bangkok Thailand 36.9 km

  Mode Sathorn Hotel + Pool

  Mode Sathorn Hotel

  • Hotel
  • Bangkok, Thailand
  Mode Sathorn Hotel + Pool

  Det urbane og stilfulde Mode Sathorn Hotel ligger i hjertet af Bangkok. Fra hotellets infinity-pool på tagterrassen har I en smuk udsigt ud over byen, og her kan I også både sole og nyde en kold drink. Hotellet serverer morgenmad hver dag, tilbyder gratis WiFi og et wellnessområde med fitnessrum.

  Dobbeltværelserne er moderne og stilrent indrettede. De er udstyrede med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, minibar, el-kedel, fladskærms-TV, aircondition, skrivebord og garderobe. Badeværelset har bruser, hårtørrer, badekåber, tøfler og toiletartikler.

  Læs mere
 2. Dag 3: Bang Pa-in og Ayutthaya

  Vi håber, at I har sovet godt, for i dag skal I tidligt op. Efter morgenmaden bliver I hentet omkring kl. 07.00 og rejser, sammen med den engelsktalende guide, til Ayutthaya — en imponerende gammel by, fuld af historiske templer, ruiner og Buddha-statuer. Inden I ankommer til Ayutthaya, stopper I ved Bang Pa-in Royal Palace, som er den thailandske kongefamilies sommerpalads. Paladset ligger ved bredden af ​​floden Chao Phraya, og komplekset er bygget i en unik blanding af thailandsk, kinesisk og victoriansk arkitektonisk stil. Efter besøget på sommerpaladset rejser I til Ayutthaya, hvor I har resten af dagen på egen hånd. Ayutthaya er på UNESCOs Verdensarvliste, men eftersom byens attraktioner ligger lidt langt fra hinanden, kan det anbefales at leje en cykel, så I nemt og hurtigt kan komme fra A til B. Besøg for eksempel den liggende Buddha i Wat Phra Ram eller det berømte Buddha-hoved i Wat Phra Mahathat, som står omsvøbt af hundredeårgamle trærødder. Efter en oplevelsesrig dag kan I tage en dukkert i hotellets pool og nyde godt af det thailandske køkken. Sæt kameraet til opladning for efter en overnatning i Ayutthaya, venter der endnu en dag spækket med kulturelle oplevelser.

  Mode Sathorn Hotel Bangkok Bangkok Thailand -> Classic Kameo Hotel & Serviced Apartments 81.7 km

  Classic Cameo Hotel & Serviced Apartments + Pool

  Classic Kameo Hotel & Serviced Apartments

  • Hotel
  • Phai Ling, Thailand
  Classic Cameo Hotel & Serviced Apartments + Pool

  Classic Kameo Hotel & Serviced Apartments ligger i Ayutthaya, 1,6 km fra tempelet Wat Yai Chai Mongkol. Hotellet har en udendørs swimmingpool med boblebad samt indendørs fitnessrum med dampbad og sauna. Hotellets Restaurant Tapestry har specialiseret sig i kinesisk Dim Sum, men serverer også klassiske thailandske og internationale retter.

  Dobbeltværelserne er moderne indrettet med lyse trægulve og store vinduer. På værelset findes der en dobbeltseng, aircondition, fladskærms-TV, DVD-afspiller, værdiboks, telefon, mikrobølgeovn og garderobe. Badeværelset har badekar og toiletartikler.

  Læs mere
 3. Dag 4: Lopburi, Phitsanulok & Sukhothai

  I dag fortsætter rejsen mod Sukhothai. Efter morgenmaden er der en kort køretur til byen Lopburi, hvor I skal besøge smukke, historiske seværdigheder sammen med jeres engelsktalende guide. Lopburi er kendt for de mange aber, der går frit rundt, så vær opmærksom på jeres ting! Aberne er ikke blege for at snuppe et kamera eller andre ting, der virker spændende. Undervejs spiser I frokost i en lokal restaurant, og efter nogle timer i Lopburi er det tid til at rejse til Phitsanulok. Ofte betegnet som en af Thailands ældste (hvis ikke den ældste) beboede by, er byen også kendt som værende en vigtig strategisk spiller i militær- og krigssammenhæng. Den mest berømte attraktion i Phitsanulok er Wat Phra Si Rattana Mahathat, hvor en mere end 700 år gammel, gylden Buddha-statue sidder mediterende i et fantastisk smukt udsmykket lokale. Templet er frekventeret af thailandske turister og buddhister, og ifølge mange er dette den smukkeste Buddha-statue i Thailand. Senere på dagen kører I til Sukhothai, hvor I kan hvile efter en spændende dag.

  Classic Kameo Hotel & Serviced Apartments -> เลอชาร์ม สุโขทัย Le Charme Sukhothai Resort Mueang Kao Sukhothai Thailand 356.2 km

  Le Charme Sukhothai Resort + Pool

  Le Charme Sukhothai Resort

  • Hotel
  • Mueang Kao, Thailand
  Le Charme Sukhothai Resort + Pool

  På Le Charme Sukhothai Resort bor I i grønne omgivelser, hvor stilen er tro mod de gamle thailandske traditioner. Le Charme Sukhothai Resort er omgivet af små damme med lotusblomster og fine haver, der skaber en fredelig oase. Hotellet ligger i den gamle bydel i Sukhothai, kun 1 kilometer fra Sukhothais UNESCO-listede, historiske park. På hotellet findes der en swimmingpool, og i den tilhørende spa-afdeling kan I tilkøbe massager og andre afslappende behandlinger.

  Værelserne ligger i små villaer ud til lotusdammen og er farverigt indrettet. På værelserne finder I en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, TV, skrivebord, minibar, siddeområde, WiFi og garderobe. Badeværelset har badekar eller bruser.

  Læs mere
 4. Dag 5: Sukhothai, Kwan Payao, Wat Rong Khun og Chiang Rai

  Godmorgen dag 5! Morgenmaden starter tidligt, men det er slet ikke dårligt, for i dag skal I besøge ruinerne i Sukhothai, der ifølge mange, er et af de smukkeste tempelkomplekser i Thailand. Jeres engelsktalende guide vil fortælle jer alt om dette guddommelige kompleks, hvor smukt vedligeholdte statuer og templer står blandt grønne palmer, damme med lotusblomster og perfekt klippede græsplæner. Efter frokost tager I til den største sø i det nordlige Thailand, Kwan Payao, hvis fisk er en stor del af befolkningens levebrød. Herefter fortsætter rejsen til det moderne og ukonventionelle, hvide tempel Wat Rong Khun, nær Chiang Rai. Templets mesterlige detaljer og hvide farve står i næsten glansbilledagtig kontrast til den blå himmel. De mange forfinede mosaikker og den pure, hvide farve skal eftersignende afspejle Buddhas renhed. Hen ad eftermiddagen rejser I til Chiang Rai, hvor I har resten af dagen til at udforske byen på egen hånd.

  เลอชาร์ม สุโขทัย Le Charme Sukhothai Resort Mueang Kao Sukhothai Thailand -> Phowadol Resort & Spa Mae Kon Chiang Rai Thailand 400.9 km

  Phowadol Resort & Spa + Interior

  Phowadol Resort & Spa

  • Hotel
  • Mae Kon, Thailand
  Phowadol Resort & Spa + Interior

  Det nydelige Phowadol Resort & Spa i Chiang Rai er bygget i traditionel thailandsk stil med tempellignende bygninger. I de grønne omgivelser kan I slappe af i en liggestol foran den store pool eller bestille en afslappende massage i hotellets spa (mod betaling). Hotellet har endvidere en restaurant og et fitnessrum.

  Værelserne er smagfuldt indrettede og har egen altan. Der findes yderligere en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, værdiboks, fladskærms-TV, minibar, kaffe- og te-faciliteter, telefon, skrivebord og garderobe. Badeværelset har badekar eller bruser, bidet, hårtørrer og toiletartikler.

  Læs mere
 5. Dag 6: Den gyldne trekant, Mae Sai, Chiang Mai og Doi Suthep

  I dag fortsætter rejsen nordpå til den såkaldte 'gyldne trekant' i grænselandet mellem Thailand, Laos og Myanmar. Her vil jeres engelsktalende guide fortælle jer om det område, der engang var kendt for opiumhandel. Efterfølgende skal I besøge Mae Sai-distriktet, som er det nordligste område i Thailand og den store grænseovergang til Myanmar. Efter frokost rejser I fra landets nordligste punkt til Thailands næststørste by: Chiang Mai. Selvom Chiang Mai er en storby, føles den (især sammenlignet med Bangkok) meget mere som en hyggelig landsby. Byen er omgivet af bjerge og jungle, hvilket gør den til en yndet destination for trekking og vandreture. Byens smukkeste tempel hedder Wat Phra That Doi Suthep og er bygget på et bjerg, hvorfra I får en fantastisk udsigt. Templet er især smukt først på aftenen, hvor de mange gyldne dekorationer og ornamenter virkelig kommer til live. Denne billedskønne afslutning på dagen er også slutningen på jeres ​​tur gennem det nordlige Thailand, for på dag 7 venter en tropeø på jeres ankomst...

  Phowadol Resort & Spa Mae Kon Chiang Rai Thailand -> Amora Tapae Chiang Mai Si Phum Chiang Mai Thailand 176.0 km

  Amora Tapae + Interior

  Amora Tapae Hotel

  • Hotel
  • Chiang Mai, Thailand
  Amora Tapae + Interior

  I det centrale Chiang Mai ligger Amora Tapae Hotel, lige udenfor den gamle bymur ved Tapae-porten og 1,2 kilometer fra Chiang Mais berømte natbazar. Fra hotellets opholdsrum er der udsigt ud over byen eller de omkringliggende bjerge. På hotellet findes der en udendørs pool, spa og restaurant. Der er rig mulighed for at smage på eksotiske cocktails og lokale øl enten fra poolbaren, loungebaren eller ølhaven.

  De moderne indrettede værelser er udstyret med en king-size dobbeltseng eller to enkeltsenge. På de ca. 32 m² store værelser finder I endvidere TV, telefon, radio, værdiboks, aircondition, skrivebord samt kaffe- og te-faciliteter. Badeværelset har badekar, bidet, hårtørrer og toiletartikler.

  Læs mere
 6. Dag 7 - 15: Koh Samui

  På dag 7 er det endelig tid til at finde badetøjet og klipklapperne frem! I dag går turen nemlig mod paradisøen Koh Samui, hvor der venter jer tykke palmeskove, hvide strande, en overflod af friske kokosnødder og turkisblåt vand, så langt øjet rækker. I flyver fra Chiang Mai til Surat Thani i det sydlige Thailand, hvor der her venter en bus, som kører jer ud til kysten. Den sidste del af turen foregår med båd, og allerede her kan I begynde at koble helt af. På Koh Samui har I 8 overnatninger til at solbade på stranden, snorkle, spise til I ikke kan mere, drikke cocktails og kolde Singha-øl, eller hvad hjertet nu måtte begære. Det er vel næppe svært at vende sig til?

  Amora Tapae Chiang Mai Si Phum Chiang Mai Thailand -> Iyara Beach Hotel & Plaza Samui 1453.9 km

  pool

  Iyara Beach Hotel & Plaza

  • Hotel
  • Ko Samui, Thailand
  pool

  Iyara Beach Hotel & Plaza ligger lige ud til Chaweng-stranden, og fra den runde pool og den tilstødende restaurant har I direkte udsigt til havet. I hotellets lille café-bageri serveres der snacks, bagværk og drikkevarer. I wellnesscenteret tilbydes der diverse afslappende massager mod betaling. I forbindelse med hotellet ligger der endvidere et lille indkøbscenter med både mode- og souvenirbutikker.

  De ca. 38 m² store dobbeltværelser ligger på 2. sal i hovedbygningen og er indrettet i en moderne thailandsk stil med parketgulve. På værelset finder I en dobbeltseng, kaffe- og te-faciliteter, minibar (mod gebyr), værdiboks, aircondition, telefon og TV. Badeværelset har badekar eller bruser, hårtørrer, badekåber og toiletartikler.

  Læs mere
 7. Dag 16 - 21: Phuket

  Er I klar til det næste ø-paradis? På bounty-øen Phuket er det bare at fortsætte i samme stil som på Koh Samui med at sippe til kokosnødder under palmerne, svømme mellem farvestrålende fisk og koraller og med at udforske nogle af de 29 guldtempler, der findes på øen. Phuket, som er noget større end Koh Samui, byder også på pulserende markeder og fotogene bugter og laguner. Besøg blandt andet Phang Nga-bugten med den berømte James Bond Island, hvor James Bond-filmen 'Manden med den gyldne pistol' blev filmet tilbage i 1974. Efter 6 overnatninger på Phuket bliver I hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen. I flyver fra Phuket tilbage til København eller Hamborg med postkortsmukke minder fra fortryllende Thailand!

  Iyara Beach Hotel & Plaza Samui -> Seaview Patong Hotel Patong Phuket Thailand 353.0 km

  pool

  Hotel Seaview Patong Phuket

  • Hotel
  • Patong, Thailand
  pool

  Hotel Seaview Patong Phuket ligger på den populære Patong Beach, tæt på shoppingmuligheder og et hav af restauranter og barer. På hotellet er der to swimmingpools, bar, wellness-område, fitnessrum, læserum og en restaurant, som serverer både asiatiske og europæiske retter.

  De smagfuldt indrettede dobbeltværelser er ca. 40 m² store og har en privat altan eller terrasse. På værelset findes der en dobbeltseng, aircondition, minibar, kaffe og te-faciliteter, WiFi, TV og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

  Læs mere
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 1 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 11.354,- - kr. 13.791,- på hotelværelset

Tilgængelighed

Denne rejse er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på alle hotellerne på nær på Seaview Patong, hvor WiFi koster 300 THB (ca. 60 DKK) per døgn

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Standarder

Bemærk venligst, at der kan være andre standarder i Thailand end i Danmark

Information om grupperejser

Denne tur er en individuel tur, og I kommer ikke til at rejse sammen med en gruppe. Dele af transporten kan dog være delt med andre (bemærk venligst, at de andre rejsende ikke nødvendigvis er danskere)

Vaccinationsregler

Inden afrejse til Thailand kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe), hepatitis A og malaria. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Visumregler

Danske statsborgere skal ikke søge visum ved ophold i Thailand på under 30 dage. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Rejsens varighed

I har i alt 20 overnatninger på destinationen. Det forventes, at der vil forekomme en overnatning på flyet både på udrejsen og på hjemrejsen, dvs. i alt 22 overnatninger. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og det dermed er nødvendigt at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold.

Rejseprogram

Bemærk, at rejsens program og udflugter kan blive ændret i tilfælde af uforudsete omstændigheder

Flyinformation

Udrejse: Fly fra København eller Hamborg til Bangkok (BKK)
Hjemrejse: Fly fra Phuket (HKT) til København eller Hamborg

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. På flyselskabets hjemmeside kan I se den fulde rejseplan inkl. eventuelle mellemlandinger. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at på indenrigsflyvningen må der max medbringes 1x 20 kg.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I lufthavnen i Bangkok vil I blive mødt af en chauffør med et skilt med Neon Reisen logo og jeres navne

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice