• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Rundrejse i Texas og New Mexico

 • Rundrejse
 • 15 overnatninger
 • USA
Pris fra kr. 11.919,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer

Oplev USA's sydlige stater, Texas og New Mexico, under en rundrejse på 14 nætter inklusive lejebil og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Man siger, at alt er større i Texas, og det vil I opleve i løbet af jeres rundrejse til Texas og New Mexico! I tages med til det vilde vesten og cowboykulturen, men også til de livlige storbyer som Houston, hvor cowboys bliver til astronauter. Herfra tager I videre mod Austin, hvor I vil opleve en fantastisk musikscene. I New Mexico vil I køre forbi enestående landskaber af vidtstrækkende prærier, gigantiske kløfter, tørlagte ørkener, og til tider cruiser I langs den legendariske Route 66. Er I klar til et ægte cowboyeventyr i Sydstaterne?

Inklusive
 • Rundrejse med 14 overnatninger i dobbeltværelse på følgende hoteller:
 • 2 overnatninger på Westin Oaks Houston at the Galleria (eller tilsvarende) i Houston
 • 1 overnatning på Best Western Paradise Inn (eller tilsvarende) i Corpus Christi
 • 2 overnatninger på Holiday Inn San Antonio (eller tilsvarende) i San Antonio
 • 1 overnatning på Days Inn Fort Stockton (eller tilsvarende) i Fort Stockton
 • 1 overnatning på Quality Inn Airport East (eller tilsvarende) i El Paso
 • 2 overnatninger på Best Western PLUS Rio Grande Inn (eller tilsvarende) i Albuquerque
 • 1 overnatning på Quality Inn Medical Center (eller tilsvarende) i Amarillo
 • 2 overnatninger på Fort Worth Downtown Holiday Inn Express & Suites (eller tilsvarende) i Fort Worth
 • 2 overnatninger på Red Roof Plus Austin South (eller tilsvarende) i Austin
 • Fly fra Hamborg/København til Houston og fra Houston til Hamborg/København
 • Håndbagage
 • Lejebil
Texas og New Mexico

Texas er stedet, hvor cowboyhistorier kommer til liv, Texan Longhorn-kvæg græsser på store sletter, og hvor landskaberne bugner af imponerende kløfter og ørkener. Staten er på størrelse med Frankrig og Spanien tilsammen og er kendt for sine store rancher. I New Mexico er naturen ligeså imponerende, og livsstilen er en anelse mere afslappet. Kør på den legendariske Route 66, grib cowboyhatten og støvlerne, og gør jer klar til det vilde vesten!

 1. Dag 1 & 2: Houston

  Efter flyveturen ankommer I i Houston, hvor I starter jeres amerikanske eventyr. Lejebilen henter I i lufthavnen, hvorefter I kører til jeres første hotel, som I overnatter på de 2 første nætter. Her kan I bruge resten af dagen på at slappe af eller fylde maverne med det første ægte amerikanske måltid på en af byens restauranter. Sørg for at være udhvilet til næste dag, da I skal udforske en by i ​​verdensklasse. I Houston forbindes USA og rummet, og som I måske kan huske fra filmen Apollo 13, hvor missionen ikke helt gik som planlagt, og de berømte ord 'Houston, we have a problem' blev ytret. Besøg NASA Johnson Space Center, der en af ​​de vigtigste seværdigheder i byen, hvor I kan hører om de berømte rumskibe og deres besætning, månerejser og hverdagen i rummet. I har også mulighed for at møde en ægte astronaut! Der er selvfølgelig også meget mere at se og gøre i Houston — besøg de mange museer i Museum District, oplev interessante shows og forestillinger i Theatre District, eller shop løs i de mange shoppinggader og store indkøbscentre. I kan også spadsere til det historiske Heights District, hvor I vil opleve særpræget arkitektur, hippe butikker og udsøgte restauranter eller tage til River Oaks-området og kigge på de enorme, næsten overvældende, huse. Har I mod på mere? Så besøg George Ranch Historical Park lige uden for Houston, som byder på ægte amerikansk ranch-stemning med cowboyhatte, støvlesporer og halmstrå i mundvigen.

  George Bush Intercontinental Airport -> The Westin Oaks Houston at the Galleria 45.6 km

   Westin Oaks Houston at the Galleria + Room

  The Westin Oaks Houston at the Galleria eller tilsvarende

  • Hotel
  • Houston, USA
   Westin Oaks Houston at the Galleria + Room

  The Westin Oaks Houston at the Galleria ligger nær Galleria Mall i Houston, hvor I finder omkring 350 butikker og restauranter. Hotellet har to restauranter, et fitnesscenter, en udendørs pool, en bar og WiFi.

  Værelserne er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, WiFi, minikøleskab, kabel-TV og eget badeværelse med badekar.

  Læs mere
  • +1
 2. Dag 3: Galveston og Corpus Christi

  På rejsens 3. dag stiger I ind i bilen for at køre mod Corpus Christi. På vejen dertil kan I tage et smut til Galveston-halvøen, der ligger i den Mexicanske Golf og ca. 82 km fra hotellet i Houston. Her vil I se en smuk by med koloniale bygninger, lange sandstrande og hyggelige strandpromenader. Besøg Beach District med sine victorianske villaer, og tag et kig på de blå pyramider i Moody Gardens. Pyramiderne indeholder hver især noget forskelligt — en med et akvarium og den største bestand af søheste i verden, en anden med tropiske regnskove fyldt med fugle og sommerfugle og den tredje med et videnskabsmuseum. Sørg også for at få en rundvisning The Moody Mansion, som er den største villa på øen. Når I er færdige med at udforske Galveston-halvøen, er det tid til en længere køretur mod Corpus Christi, hvor I tilbringer den næste overnatning.

  I Corpus Christi kan I slappe af på stranden, slentre langs promenaden Bayfront, besøge museer som Art Museum of South Texas og USS Lexington Museum, som fortæller historien om et gigantisk skib, der spillede en stor rolle under 2. verdenskrig. Desuden blev det brugt som baggrund for krigsfilmen Pearl Harbor. Er I mere til vandplasken og afslapning? På Padre Island vil I finde mange strande og det store vandland Padre Island.

  The Westin Oaks Houston at the Galleria -> Best Western Paradise Inn 341.0 km

  Best Western Paradise Inn + Hotel front

  Best Western Paradise Inn eller tilsvarende

  • Hotel
  • Corpus Christi, USA
  Best Western Paradise Inn + Hotel front

  Hotellet ligger i Corpus Christi omkring 18 km fra Padre Island. Museet USS Lexington Museum ligger ca. 23 km fra hotellet, og ca. 9,5 km væk finder I kysten med Laguna Madre. Hotellet tilbyder en udendørs swimmingpool, WiFi og en døgnåben reception.

  Værelserne er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og har minikøleskab, mikrobølgeovn, TV og eget badeværelse med bruser eller badekar.

  Læs mere
 3. Dag 4 & 5: San Antonio

  Dag 4 leder jer gennem landskaber med traditionelle og idylliske gårde, hele den lange vej til San Antonio, hvor I vil tilbringe de næste 2 overnatninger. San Antonio er en charmerende storby med en unik sammensmetning af kulturer, hvor I kan se høje bygninger, grønne områder og farverige, eksotiske planter langs floden, som løber gennem byen. I indkvarteres på et hotel i hjertet af byen, hvorfra dagens seværdigheder og attraktioner ligger lige for jeres fødder.

  På rejsens 5. dag skal I opleve mere af den skønne storby, som kaldes for 'Det Vilde Vestens Venedig'. Gå en tur på den berømte River Walk, som er en vandresti langs floden, ca. 6 meter under gadeniveau, og med masser af smukke blomster, hyggelige butikker, restauranter og udendørs caféer. Besøg også det autentiske mexicanske marked El Mercado med over 30 forskellige boder. Gå heller ikke glip af historiske Alamo, som er kendt for slaget ved Alamo, hvor texanere og mexicanere kæmpede om retten til staten Texas.

  Best Western Paradise Inn -> Holiday Inn San Antonio-Dwtn (Market Sq) 245.3 km

  Holiday Inn San Antonio + Room

  Holiday Inn San Antonio eller tilsvarende

  • Hotel
  • San Antonio, USA
  Holiday Inn San Antonio + Room

  Hotellet ligger i hjertet af San Antonio omkring 700 meter fra markedspladsen, hvor I finder mange spændende butikker. Alamo ligger kun 2 km fra hotellet, og den hyggelige flod er 1,5 km væk. Hotellet har en udendørs swimmingpool, restaurant, fitnesscenter og WiFi.

  Værelserne er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og har kabel-TV, skrivebord og eget badeværelse med bruser eller badekar.

  Læs mere
  • +1
 4. Dag 6: Pecos County og Fort Stockton

  På rejsens 6. dag kører I gennem det rullende landskab midt i det texanske område Pecos County, hvor de amerikanske de amerikanske nybyggere kæmpede mod Comanche-folket, som var en af Sydstaternes prærieindianerstammer. Det var også i disse kampe, at fiktive legender, som Pecos Bill og Billy Coyote, fik sin oprindelse. Landskabet gennem Pecos County til Fort Stockton byder på øde sletter, tørre buske og ensrettede veje, hvor fantasierne om indianere og cowboys kan få frit løb. Når I ankommer til Fort Stockton, hvor I skal overnatte en enkelt nat, vil I se en historisk by, som dateres helt tilbage til 1890'erne. Her drak de vaskeægte cowboys spiritus på de såkaldte saloner, duellerede hinanden med revolvere og sprang afsted på hesteryg. I Fort Stockton kan I besøge fortet Giant Road Runner, museet Annie Riggs Memorial Museum og det historiske fængsel i Pecos County.

  Holiday Inn San Antonio-Dwtn (Market Sq) -> Days Inn Fort Stockton 505.8 km

  Days Inn Fort Stockton + Hotel front

  Days Inn Fort Stockton eller tilsvarende

  • Hotel
  • Fort Stockton, USA
  Days Inn Fort Stockton + Hotel front

  Days Inn Fort Stockton ligger i byen Fort Stockton omkring 1 km fra Mesa Vineyards og en kort køretur fra Annie Rigs Memorial Museum. På hotellet finder I en udendørs swimmingpool, WiFi og døgnåben reception.

  Værelserne er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge har kabel-TV, minikøleskab og eget badeværelse bruser eller bad samt hårtørrer og toiletartikler.

  Læs mere
 5. Dag 7: El Paso

  På jeres rejses 7. dag kører I videre mod den vestligste del af Texas, der ligger på grænsen til Mexico og i den imponerende Chihuahua-ørken, som er Nordamerikas største ørkenområde. I overnatter en enkelt nat i byen El Paso, som er adskilt fra Mexico ved Rio Grande-floden, og hvor klimaet byder på varmere temperaturer og lidt ekstra solstråler. El Paso er kendt for sit fredelige bybillede og velstand, hvorfor byen er en af de sikreste byer i USA. Desuden er El Paso fuld af seværdigheder — besøg Chamizal National Memorial, hvor I kan gå på en 2,5 km lang vandrerute med udsigt over Franklin Mountains og byens centrum. Udforsk den gamle bydel, hvor I kan beundre de mange missionærkirker. Ikke mindst er Franklin Mountains State Park er også et besøg værd, hvor Franklin-bjergene kommer op i en højde af 2.192 meter. Hvis I har mere tid tilbage, kan I lægge vejen forbi byen Marfa, som er en by fuld af smukke kunstkreationer, og hvor I kan besøge verdens mindste Prada-butik. Og så endda i ørknen!

  Days Inn Fort Stockton -> Quality Inn Airport East 368.3 km

  Quality Inn Airport East + Hotel front

  Quality Inn Airport East eller tilsvarende

  • Hotel
  • El Paso, USA
  Quality Inn Airport East + Hotel front

  Quality Inn Airport East ligger i gåafstand til mange af byens restauranter, og der er ca. 3 km til indkøbscenteret Cielo Vista. Hotellet tilbyder en swimmingpool med spabad og gratis kaffe hele dagen.

  Værelserne er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og har TV, bord med tilhørende stole, mikrobølgeovn, minikøleskab, kaffemaskine og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

  Læs mere
 6. Dag 8 & 9: Albuquerque

  På dag 8 skal I videre fra Texas til New Mexico! Skjult mellem høje bjergetinder og med indgangsvejen fra den legendariske Route 66 finder I hovedstaden Albuquerque, hvor I indlogeres i 2 overnatninger. Det er den største by i New Mexico og ligger lige ved Rio Grande-floden. I Albuquerque afholdes årligt den største luftballonfestival i Nordamerika, og den berømte TV-serie Breaking Bad er optaget her. I det historiske centrum finder I smukke bygninger, mange museer og en lang række hyggelige restauranter og butikker. Prøv den længste svævebane i Amerika, Sandia Peak, som tilbyder en betagende udsigt over de omkringliggende kløfter og den summende by. Besøg Albuquerque Biological Park, hvor I kan opleve en zoologisk have, et akvarium og en botanisk have, og tag en vandretur i Rio Grande State Park, der består af en stor, frodig skov og mange, smukke vandrestier. Har I stadig lidt tid tilbage at fylde dagen med? Så kør gennem det uberørte landskab til Movie Ranch Eaves, som er et filmsæt med rekvisitter fra det vilde vesten.

  Quality Inn Airport East -> Best Western Plus Rio Grande Inn 448.5 km

  Best Western Plus Rio Grande Inn + Pool

  Best Western Plus Rio Grande Inn eller tilsvarende

  • Hotel
  • Albuquerque, USA
  Best Western Plus Rio Grande Inn + Pool

  Best Western Plus Rio Grande Inn ligger i den historiske gamle bydel i Albuquerque i staten New Mexico og har en udendørs swimmingpool med boblebad, et fitnesscenter, en restaurant og en lounge.

  Værelserne er indrettet i varme farver og har en dobbeltseng eller to enkeltsenge, stole og eget badeværelse med bruser.

  Læs mere
  • +1
 7. Dag 10: Amarillo

  Rejsens 10. dag går til Amarillo i den nordvestlige del af Texas. På vejen ser I mange Pinyon-fyrretræer, som producerer spiselige pinjekerner og er et helt specielt kendetegn for denne region. I Amarillo hersker den ægte vestlige cowboykultur stadig, som I er kommet helt tæt på under jeres besøg i Texas. Byen er kendt for sin Cadillac Ranch, hvor farverige Cadillacs står med deres næser i sandet fyldt med graffiti. Heste spiller stadig en vigtig rolle i Amarillo, hvorfor et besøg på American Quarter Horse Hall of Fame og Museum absolut er anbefalelsesværdigt. Andre attraktioner i byen er Amarillo Livestock Auction og den berømte restaurant The Big Texan Ranch.

  Best Western Plus Rio Grande Inn -> Quality Inn Medical Center 454.5 km

  Quality Inn Medical Center + Lobby

  Quality Inn West Medical Center eller tilsvarende

  • Hotel
  • Amarillo, USA
  Quality Inn Medical Center + Lobby

  Quality Inn West Medical Center ligger cirka 10 km fra Amarillo centrum og ca. 1 km fra Amarillo Botanical Gardens. Hotellet har en indendørs swimmingpool og et fitnessrum, som I kan benytte jer af. Der er desuden WiFi overalt på hotellet.

  Værelserne er indrettet i varme farver og har en dobbeltseng eller to enkeltsenge. På værelset finder I desuden skrivebord, kaffemaskine og eget badeværelse.

  Læs mere
 8. Dag 11 & 12: Fort Worth

  På dag 11 kører I til videre til byen Fort Worth, som også er kaldet 'Cowtown', og hvor I tilbringer de næste 2 nætter. Men før I ankommer til den gamle by, bør I lægge vejen forbi Palo Duro Canyon, som er den næststørste kløft i Nordamerika. Her kan I beundre artefakter af arkæologiske fund fra de gamle indbyggere i Nordamerika. Fort Worth er den femte største by i Texas og er især rost for sine gamle lagerhaller. Lagerhallerne blev åbnet i 1866 og var et vigtigt sted for kvægtransport. I byen finder I også mange hyggelige restauranter og livlige rodeobarer. Som noget helt specielt bliver byens Texan Longhorn-kvæg drevet ned gennem hovedgaden hver morgen kl. 11.30 og hver eftermiddag kl. 16.00 af ægte cowboys.

  Dag 12 kan I bruge i Fort Worth, men I kan også køre til Dallas, som ligger omkring 50 kilometer væk. Dallas er hjemstedet for optagelserne af TV-serien af samme navn, attentatet på John F. Kennedy og det amerikanske fodboldhold Dallas Cowboys, som også er kaldet 'Americas Team'. I byen kan I besøge Sixth Floor Museum, Southfork Ranch og den ældste zoo i Texas. Når dagen går på hæld anbefales en tur på i det 143 m høje Reunion Tower, hvorfra I har en smuk udsigt over storbyen.

  Quality Inn Medical Center -> Holiday Inn Express & Suites Fort Worth Downtown 552.7 km

  Holiday Inn Express & Suites Fort Worth Downtown + Pool

  Holiday Inn Express & Suites Fort Worth Downtown eller tilsvarende

  • Hotel
  • Fort Worth, USA
  Holiday Inn Express & Suites Fort Worth Downtown + Pool

  Holiday Inn Express & Suites Fort Worth Downtown ligger i hjertet af Fort Worth nær byens populære attraktioner, herunder Fort Worth Zoo. På hotellet har I mulighed for at tilkøbe morgenmad, og benytte jer af fitnessrummet.

  Værelserne er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og har en kaffemaskine, skrivebord, lænestol og eget badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

  Læs mere
  • +1
 9. Dag 13 - 15: Austin

  På rejsens 13. dag kører I videre til byen, som med stolthed bærer kaldenavnet 'Live Music Capital of the World' — nemlig Texas's hovedstad Austin. Her har kunstnere som Willie Nelson og Janis Joplin opnået stor berømmelse, og mange steder vil I finde musiktelte, hvor der afholdes koncerter hver aften. Austin er anerkendt for sit store universitet, og de mange studerende giver byen en livlig atmosfære om aftenen, specielt om sommeren. Oplev den ekstreme bygning America's Grand Capitol og broen Avenue Bridge. Storbyen har i sandhed masser at byde på! I indlogeres på hotel i Austin i 2 nætter, og på dag 15 kører I tilbage til Houston, hvor I afleverer lejebilen og siger farvel til jeres amerikanske eventyr.

  Holiday Inn Express & Suites Fort Worth Downtown -> Red Roof PLUS+ Austin South 313.8 km

  Red Roof Plus Austin South + Pool

  Red Roof Plus Austin South eller tilsvarende

  • Hotel
  • Austin, USA
  Red Roof Plus Austin South + Pool

  Red Roof Plus Austin South ligger omkring 10 km fra den texanske hovedstad Austin. På hotellet er det muligt at tilkøbe morgenmad, og i lobbyen kan I nyde en kop kaffe og dagens avis. Hotellet har også en udendørs swimmingpool med liggestole, hvor I kan nyde solen dagen lang.

  Værelserne er traditionelt indrettet og har en dobbeltseng eller to enkeltsenge. På værelset finder I desuden TV, strygejern og eget badeværelse med bruser eller badekar.

  Læs mere

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Nissan Versa eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositum på maks. € 2500,-. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Omkostninger til ESTA-godkendelse
 • Alle måltider og drikkevarer
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 4 personer per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-10 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis på alle hotellerne (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 6.072,- - kr. 6.236,- på hotelværelset

Almindelig rabat

Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Rundrejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellerne

Parkering

Parkering ved hotellet The Westin Oaks Houston at the Galleria koster USD 39 € per dag (betales på hotellet)

Parkering ved hotellet Holiday Inn Express & Suites Fort Worth Downtown koster 12 € per dag (betales på hotellet)

Der er gratis parkering på de øvrige hoteller

Information om grupperejser

Denne tur er en individuel tur, og I kommer ikke til at rejse sammen med en gruppe

Vaccinationsregler

Inden afrejse til USA kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod stivkrampe og difteri. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Visumregler

Ved indrejse til USA skal der ikke søges visum for ophold på under 90 dage. Dog skal der under alle omstændigheder søges om indrejsetilladelse. ESTA (Electronic System for Travel Authorization) opkræver et administrationsgebyr, og indrejsetilladelsen skal søges i god tid. Læs om kravene og reglerne for indrejse til USA på Udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk, som også indeholder et direkte link til ESTA's hjemmeside.

Vær opmærksom på at der er kommet nye indrejseregler i USA. Er du statsborger fra Sudan, Iran, Yemen, Syrien eller Libyen, bør du tage kontakt til det Danske Udenrigsministerium for opdaterede regler om indrejse i USA, inden du booker din ferie.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. På flyselskabets hjemmeside kan I se den fulde rejseplan inkl. eventuelle mellemlandinger. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice