• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Sommeren 2019: 5* ferie på Halkidiki

 • Solferie
 • 4, 5, 7, 10, 11 eller 14 overnatninger
 • Central Macedonia
Ny
Pris fra kr. 2.689,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 10 gange

Nyd en luksuriøs solferie på det 5-stjernede Athena Pallas Village på smukke Halkidiki med halvpension, lejebil og fly tur-retur

Halkidiki — en solskinsfyldt halvø i fantastiske Grækenland, som forkæler sine besøgende med et foranderligt landskab, strande med små bugter, historiske byer og en imponerende undervandsverden. Smag på det lækre græske køkken med de kendte middelhavsretter, og tag en køretur langs kysten i jeres lejebil. I bliver indlogeret på det 5-stjernede hotel Athena Pallas Village, som ligger direkte ned til stranden. Her bliver I samtidig forkælet med halvpension og ren afslapning... Skal I med?

Inklusive
 • Athena Pallas Village: 4, 5, 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Med halvpension
 • Lejebil
 • Fly fra København, Hamborg til Thessaloniki tur-retur
Halkidiki

Glem Kreta og Cycladerne, for på halvøen Halkidi venter der græsk gæstfrihed, betagende natur, livlige badebyer og mere end 550 km smuk og rå kystlinje! Her finder I utallige strande og bugter med en unik stemning, og I kan både opleve populære badestrande med fint, hvidt sand og øde stenstrande, som I har (næsten) for jer selv. På hvert et hjørne kan I købe græske specialiteter som olivenolie, feta og honning, og I har rig mulighed for selv at smage på delikatesserne på en typisk, græsk taverna. Halkidiki prydes af flotte bjerge, charmerende fiskerbyer og historiske klostre, og duften af fyrretræer, saltvand og muld bæres på de milde middelhavsbriser. Her er masser at opleve, når I trænger til at røre jer, og vi kan anbefale et besøg til fiskerbyen Nea Potida, hvor I kan se ruinerne fra en historisk borg samt en marmorstatue af Aristoteles, der blev født i nærheden. I kan også tage på udflugt til de 700.000 år gamle Petralova-grotter, hvor de ældste levn fra Grækenlands første indbyggere er fundet!

Athena Pallas Village

 • Hotel
 • Central Macedonia, Grækenland
Pool 2

Det moderne og luksuriøse hotel Athena Pallas Village er det perfekte sted til at smække fødderne op og nyde Middelhavets varme klima. Det elegante, 5-stjernede hotel ligger på en halvø i den nordøstlige del af det græske fastland, nærmere bestemt på Halkidiki. Her kan I få sand mellem tæerne på hotellets private strand eller benytte jer af hotellets fem udendørs og indendørs swimmingpools. Restauranten søger for morgenmaden og aftensmaden, så I kun skal tænke på, hvad dagens aktiviteter skal bestå af. Sving ketsjeren på tennisbanen, få sved på panden i fitnesscenteret, eller besøg arkaderummet, hvor I kan prøve forskellige spil. For de mindste er der en legeplads, en børneklub og et spillerum.

 • +4
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne er ca. 22 m² store og er indrettet med en dobbeltseng samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer. På værelserne finder I også aircondition, TV, te- og kaffefaciliteter, minibar (mod gebyr), værdiboks og WiFi samt en terrasse. Badekåber og badetøfler kan lånes gratis.

Athena Pallas Village - superior room

Superior dobbeltværelse

Superior dobbeltværelserne er ca. 28 m² store og er indrettet i klassisk stil med en dobbeltseng, en lille stue med en sovesofa, TV, te- og kaffefaciliteter, aircondition, minibar (mod gebyr), værdiboks og WiFi samt en terrasse. Badeværelset har bruser og hårtørrer og badekåber samt badetøfler kan lånes gratis.

Athena Pallas Village - superior room 2

Familieværelse

Familieværelserne er 51 m² store, fordelt på to soveværelser (med en skydedør i mellem dem) samt en stue med en sovesofa. På værelserne finder I endvidere et TV, te- og kaffefaciliteter, aircondition, minibar (mod gebyr), værdiboks og WiFi samt en terrasse. Værelserne har to badeværelser med bruser, hårtørrer, badekåber og badetøfler.

Vores tips
 • Som taget ud af et postkort

  Besøg den middelalderlige by Afytos, som ligger på en klippe, hvorfra I har den smukkeste udsigt over havet. De autentiske græske stenhuse og historiske, smalle gader gør byen til noget helt specielt.

  Landsby Afytos Landsby
 • Thessaloniki

  Grækenlands andenstørste by er Thessaloniki, og en tur gennem byen er en rejse gennem tiden. Se alt fra historiske antikviteter til imponerende byzantinske monumenter som kirker og moskeer fra det daværende Osmanniske Rige. Samtidig lever det nye og det gamle i samhørighed, hvilket giver byen et spændende udtryk.

  Landsby En tidsrejse gennem en moderne metropol Landsby
 • Rejs tilbage i menneskets udvikling

  Grotten giver et indblik tilbage i menneskeartens tidelige evolutionære historie for ca. 700.000 år siden. Et af højdepunkterne er Petralona-kraniet, der anses for at være det ældste hominide kranie, der findes, og som har gjort grotten internationalt berømt. Det var også her, de ældste levn fra de første indbyggere i Grækeland blev fundet!

  Attraktion Petralona-grotterne Attraktion

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Toyota Yaris 2dr eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Den primære chauffør skal være indehaver af et KREDITKORT i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække et depositum på maks. 2500 €. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort/MasterCard Debit IKKE kan benyttes til at betale depositummet. Medbring i stedet et kreditkort. Er du i tvivl om, hvorvidt dit kort er et kreditkort eller ej, anbefaler vi, at du tager kontakt til din bank.
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 4 € per værelse per nat (betales på hotellet)
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Brændstof til lejebil
 • Eventuelle vej- og broafgifter
 • Depositum til lejebil
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00 - 02:01

Check-ud

Indtil 07:00 - 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Maks. 3 voksne og 1 barn op til 11 år per Superior dobbeltværelse
Maks. 3 voksne og 1 barn op til 11 år per Familieværelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Almindelig rabat

Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Athena Pallas Village ligger på halvøen Halkidiki, ca. 100 km fra Thessaloniki Internationale Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice