Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Den italienske rivieras delikatesser

 • Solferie
 • 4 eller 7 overnatninger
 • Chiavari
Pris fra kr. 2.339,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Selvforkælelse med italienske delikatesser: 4-7 nætter, morgenmad, middag, besøg til oliemølle, vinsmagning, lejebil & fly fra CPH, BLL el. Hamborg

Dette italienske eventyr begynder på vestkysten i Ligurien, hvor havet og husenes farver stråler om kap under solens smukke lys. Her kan I mærke lokalbefolkningens Gioia di Vivere — en livsglæde der afspejles i deres gastronomiske kreationer, som er fyldt med smag og passion. Under jeres ophold bor I på Hotel Dell'Orto 150 m fra kysten. Her kan I starte dagen med hotellets morgenmad, så I er klar til dagens mange oplevelser! Inkluderet i dette ophold er en lejebil, entré til en oliemølle, en 3-retters middag og et besøg i vinkælder med vinsmagning i Cinque Terre, så gør jer klar til den ultimative ferie fyldt med gastronomiske oplevelser i Italien!

Inklusive
 • Albergo Dell'Orto: 4 eller 7 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Copenhagen/Billund/Hamborg til Pisa/Milano og fra Pisa/Milano til Copenhagen/Billund/Hamborg
 • Håndbagage
 • Lejebil
 • Besøg til oliemølle
 • Besøg i vinkælder i Cinque Terre-området med smagning af Sciacchetrà-vinen
 • 3-retters middag ekskl. drikkevarer
Middelalder skønhed i Chiavari

Velkommen til Chiavari, en typisk lille by i Ligurien, beliggende på den italienske riviera. Når I ser dette sted, vil det sikkert føles som om, at I står midt i et postkort — den italienske riviera er utrolig smuk! Her bliver historiske byer, sol og azurblåt hav forenet i en skøn harmoni. I Chiavari prydes byen af dets middelalderlige centrum, storslåede kirker, Chiavari Slot, de antikke mure i den gamle bydel og lokalbefolkningens livsglæde. Desuden er Chiavari også beriget af den charmerende gågade fyldt med restauranter, caféer og butikker. Oplev også Palazzo Rocca, et storslået museum omgivet af en offentlig park, der indbyder til hyggelige gåture og fredfyldte pauser med en kop kaffe.

Albergo Dell'Orto***

 • Hotel
 • Chiavari, Italien
Albergo Dell'Orto / Chiavari monument and front hotel

Dette hotel er beliggende lige i centrum af Chiavari og kun 150 m fra havet. Albergo Dell'Orto har til huse i en klassisk bygning fra 1930'erne og har i bygningen en restaurant, hvor I kan nyde jeres morgenmad, frokost og aftensmad. I hotellets café Serendipity kan I nyde en kop varm cappuccino, en cocktail eller købe forskellige snacks.

Læs mere
Albergo Dell'Orto / Superior room

Dobbeltværelse

De nyrenoverede dobbeltværelser er rummelige og indrettet med aircondition, TV, værdiboks, minibar (mod gebyr) og WiFi. Badeværelserne har bruser og hårtørrer.

Room

3-personersværelse

De nyrenoverede 3-personersværelser er udstyret med aircondition, TV, værdiboks, WiFi og minibar (mod gebyr). Badeværelserne er udstyret med bruser og hårtørrer.

I nærheden...

Oplev Cinque Terre, den berømte nationalpark, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, og de smukke landsbyer omkring Chiavari:

 • I Santa Margherita, 15 km fra hotellet, kan I opleve la dolce vita: Tag en slentretur gennem fiskemarkedet, se Villa Durazzo og den tilhørende park, og nyd livsglæden i gaderne, hvor barer og restauranter byder jer velkommen til en oplevelse jeres smagsløg sent vil glemme!
 • 5 km syd for Santa Margherita og ca. 20 km fra hotellet finder i byen Portofino, en populær kystby blandt berømtheder. Her vil I forstå, hvorfor stedet inspirerer kunstnere og ofte bliver kaldt for den italienske Saint-Tropez. I Portofino bør I besøge borgen Castello Brown, San Giorgio kirken og tage et smut forbi byens fyrtårn, hvorfra udsigten er helt unik.
 • Oplev Cinque Terre nationalpark beliggende ca. 50 km fra hotellet. De farverige huse, der op af klippesiden danner landsbyen Manarola, forfører mange rejsende hvert år. I 1997 blev parken optaget på Unescos verdensarvsliste på grund af områdets harmoniske samspil mellem mennesker og natur. Det er også her, at I kan opleve den brede sandstrand Monterosso al Mara, den charmerende havn Vernazza og de smukke vinmarkerne samt olivenlunde omkring Corniglia
Gastronomiske Ligurien

Når I skal opleve italiensk gastronomi på højt niveau, er I på det rette sted i Ligurien! Vidste I for eksempel, at den grønne pesto kommer fra Genova, hovedstaden i Ligurien, der ligger 40 km fra hotellet? Tag en tur til denne smukke havneby, hvor I kan beundre arkitekturen, shoppe italienske mærker og nyde en middag med friskfanget fisk på havnen! Nyd desuden en 3-retters middag med regionale specialiteter i hotellets restaurant samt vinsmagning på en Cinque Terre-vingård, og yderligere får I også muligheden for at besøge en oliemølle, hvor der laves olivenolie. Så kom med på den helt store gastronomiske oplevelse i Italien!

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Citroen C3, Nissan Micra, VW Polo eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Den primære chauffør skal være indehaver af et KREDITKORT i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække et depositum på maks. 2500 €. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort/MasterCard Debit IKKE kan benyttes til at betale depositummet. Medbring i stedet et kreditkort. Er du i tvivl om, hvorvidt dit kort er et kreditkort eller ej, anbefaler vi, at du tager kontakt til din bank.
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Drikkevarer under middagen
 • Brændstof til lejebil
 • Eventuelle vej- og broafgifter
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 1 år per Dobbeltværelse
Maks. 3 voksne og 1 baby op til 1 år per 3-personersværelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Almindelig rabat

Baseret på min. 2 fuldtbetalende personer:
Rabat ved tredje gæst: får 10% rabat per ophold

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Gastronomiske Ligurien

Entrébilletterne og ruteforklaringen til oliemøllen og vingården kan afhentes i hotellets reception ved ankomst

Sted

Hotellet er beliggende i centrum af Chiavari blot 150 m fra Italiens vestkyst. Fra hotellet er der ca. 12 km til byen Rapallo, ca. 37 km til Genoa og ca. 180 km til Milano. Hotellet ligger ca. 205 km fra Milano Malpensa Lufthavn og 130 km fra Pisa S. Giusto Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice