Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Sol, strand & afslapning på Gran Canaria

 • Solferie
 • 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Maspalomas
Pris fra kr. 6.539,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Flyv til sydens sol: 7, 10 eller 14 nætter på det sydlige Gran Canaria inkl. halvpension eller all-inclusive, transfer & fly fra København el. Hamborg

Indbydende sandstrande, azurblåt vand og varme temperaturer – velkommen til Gran Canaria! Undslip det danske vejr, og oplev Spaniens paradisø. Her er ca. 20-25 °C hele året rundt, så I kan roligt pakke sommertøjet, solcremen og sandalerne. Nyd et hvil ved en af hotellets swimmingpools eller på den nærliggende strand Playa del Inglés. I bor 7, 10 eller 14 overnatninger på IFA Continental Hotel, hvor I helt selv bestemmer, om I er til en ferie med halvpension eller all-inclusive, som kan tilkøbes i bookingprocessen. Her bliver jeres eneste bekymring blot at undgå en solskoldning!

Inklusive
 • IFA Continental Hotel: 7, 10 eller 14 overnatninger med halvpension (det er muligt at tilkøbe all-inclusive i bookingprocessen)
 • Fly fra København, Hamborg til Las Palmas tur-retur
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Gran Canaria og La Playa del Inglés

Gran Canaria ligger 150 km fra Afrikas nordkyst og tiltrækker året rundt solglade feriegæster. La Playa del Inglés ligger på sydsiden af Gran Canaria og er med sine langstrakte, silkebløde sandsstrande et yndet feriested. Her kan I dyrke alle mulige vandsportsaktiviteter, vandre ad de mange naturskønne ruter eller blot dase ved det krystalklare vand. I Maspaloma kan I opleve de imponerende ørken-agtige klitområder, der også kaldes ‘mini-Sahara’. Fra det 68 meter høje fyrtårn El Faro de las Palomas har I en fantastisk udsigt over både klitterne og stranden – helt sikkert et besøg værd!

IFA Continental Hotel***

 • Hotel
 • Maspalomas, Spanien
Pool

IFA Continental Hotel beliggende i byen Playa del Inglés er tæt på stranden med samme navn som byen. Er I til swimmingpool tilbyder hotellet to swimmingpools og en børnepool med tilhørende liggestole og parasoller. Hotellet har også en restaurant samt to barer, hvoraf den ene er en poolbar. Mangler I lidt ferieslik kan I gå en tur ned i hotellets kiosk, og hvis I i løbet af ferien skulle trænge til at røre jer, har hotellet faciliteterne til at I kan spille basketball, bordtennis, volleyball, fodbold eller hoppe en tur på motionscyklen i fitnessrummet. For børnene tilbyder hotellet en legeplads og en børneklub i sommerferien.

 • +4
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne er ca. 31 m² store og er indrettet med to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Herudover har værelserne også en telefon, TV, altan eller terrasse, værdiboks (mod gebyr) og et opholdsområde med sofa. Altanen er udstyret med havemøbler, og badeværelset har bruser eller badekar.

Balcony

Dobbeltværelse med havudsigt

Disse dobbeltværelser har en altan eller terrasse med havemøbler, hvorfra I kan nyde havudsigten. Værelserne er ca. 31 m² store og er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, et opholdsområde med sofa, TV, værdiboks (mod gebyr), telefon og eget badeværelse med bruser eller badekar.

Gå på opdagelse i området

Tag på vandreture i naturskønne omgivelser, smag på lækre delikatesser fra det spanske køkken eller nyd øens afslappede atmosfære — Gran Canaria har noget for alle!

 • Man forventer det måske ikke, men Gran Canaria er utrolig frodig og grøn. Her på øen kan I opleve smukke søer, majestætiske bjerge, grønne dale og små lokale landsbyer.
 • Som en unik kontrast til det frodige Gran Canaria ligger nationalparken Dunes i Maspalomas. Dunes minder mest af alt om en ørken. Med store sandbanker og et næsten øde landskab, er nationalparken et specielt syn på Gran Canaria.
 • Den mest berømte strand på Gran Canaria er uden tvivl Playa del Inglés, som ikke ligger langt fra hotellet. Denne fine sandstrand på 6 km strækker sig helt ind til kystbyen Maspalomas. Langs stranden ligger smukke hoteller, ferielejligheder, livlige barer og restauranter.
 • Støt en velgørende dyrepark, og giv børnene en oplevelse! I Cocodrilo Park ca. 24 km nordøst for hotellet kan I møde chimpanserne Judith og Alicia, som desværre ikke har haft den nemmeste start på livet. Derfor bor de nu i Cocodrilo Park, hvor de sammen med andre dyr, der heller ikke har haft det nemt bliver passet og forkælet. Her må I fodre dyrene, så husk en banan eller to til Judith og Alicia.
All-inclusive

Ud fra værelsestypen kan I vælge, om ferien skal være med halvpension eller all-inclusive. All-inclusive kan tilkøbes i bookingprocessen. Vælger I all-inclusive dette fra kl. 12 på ankomstdagen og slutter kl. 12 på afrejsedagen.

All-inclusive omfatter:
- Morgenbuffet fra kl. 07.30 til 10.30 (i restauranten)
- Brunch fra kl. 11.00 til 12.00 (i poolbaren)
- Buffet frokost fra kl. 13.00 til 15.30 (i restauranten)
- Eftermiddagskaffe og kage fra kl. 15.30 til 16.30 (i poolbaren)
- Buffet middag fra kl. 18.00 til 19.30 og fra 19.30 til 21.00 (i restauranten)
- Snacks (i poolbaren fra kl. 11.00 til 18.00 og i lobbybaren fra kl. 17.30 til 23.00)

Frokost og aftensmad er inklusive følgende drikkevarer: mineralvand, læskedrikke, fadøl og husets vin. Inklusive drikkevarer ved pool- og lobbybaren er: lokale drikkevarer med og uden alkohol samt varme drikke.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Drikkevarer ved halvpension
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00 - 00:00

Check-ud

Indtil 07:00 - 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per Dobbeltværelse
Maks. 3 personer per Dobbeltværelse med havudsigt

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 4.845,- - kr. 14.744,- på opholdet

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

All-inclusive omfatter:
- Morgenbuffet fra kl. 07.30 til 10.30 (i restauranten)
- Brunch fra kl. 11.00 til 12.00 (i poolbaren)
- Buffet frokost fra kl. 13.00 til 15.30 (i restauranten)
- Eftermiddagskaffe og kage fra kl. 15.30 til 16.30 (i poolbaren)
- Buffet middag fra kl. 18:00 til 19:30 og fra 19:30 til 21:00 (i restauranten)
- Snacks (i poolbaren fra kl. 11.00 til 18.00 og i lobbybaren fra kl. 17.30 til 23.00)

Frokost og aftensmad er inklusive følgende drikkevarer: mineralvand, læskedrikke, fadøl og husets vin. Inklusive drikkevarer ved pool- og lobbybaren er: lokale drikkevarer med og uden alkohol samt varme drikke.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I vil modtage mere information om transporten mellem lufthavnen og hotellet sammen med jeres rejsedokumenter. I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til hotellet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Fra IFA Continental Hotel har I 250 m til den 6 km lange strand Playa del Inglés, 800 m til centrum af byen Playa del Inglés og 28 km til lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice