• Med indkvartering

Familiehotel i Tyrol inkl. halvpension

 • Solferie
 • 5 eller 7 overnatninger
 • Imst District
kr. 2.834,32 -32%
Pris fra kr. 1.949,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Tag med til 6 eller 8 dage på Familien-Landhotel STERN i naturskønne Tyrol inklusive halvpension, mountainbikes og andre aktiviteter

Kom ud i den østrigske natur med hele familen! I bor på det familiedrevne Familien-Landhotel STERN, hvor både bæredygtighed, aktiviteter og afslapning er i centrum. Omgivet af smuk natur med imponerende bjergtoppe, store dale og tætte skove kan I tage på dejlige cykel- og vandreture på tværs af snoede bjergstier. Efter morgenmaden indbyder hotellet til en mængde aktiviteter, blandt andet stiller de mountainbikes til rådighed, børnene kan ride på pony eller klappe gederne og meget, meget mere! Tag også på en dagtur til Innsbruck, hvor I vil få en times guidet tur rundt i byen.

Inklusive
 • Familien Landhotel STERN: 5 eller 7 overnatninger
 • Med halvpension
 • 50% rabat på oplevelsesbad (gældende fra d. 21.04.18 til d. 04.11.18)
 • Tur i kabelsvævebane i områderne Kühtai og Mutters (gældende fra d. 21.04.18 til d. 04.11.18)
 • Børnepasning og -underholdning (gældende fra d. 21.04.18 til d. 04.11.18)
 • Guided tur til Innsbruck inkl. bustransport (gældende fra d. 21.04.18 til d. 04.11.18)
Aktiv ferie i Mieminger Sonnen i Tyrol

Mieminger Sonnen er populært på grund af sit milde klima, frodige enge, åbne vandløb og er kendt som et af de mest solrige steder i Tyrol. Opdag skønne bjerglandskaber med grønne dale, imponerende fjeldtoppe og en klar blå himmel. I dette område findes der aktiviteter for folk i alle aldre og tilpasset alles ønsker om aktivitetsniveau. De aktive kan træde i pedalerne på mountainbikes eller elcykler og nyde den betagende udsigt fra cykelsadlen. Eller hvad med en fredelig vandretur med masser af frisk bjergluft? For de eventyrlystne findes der et hav af andre aktiviteter såsom klatring, golf og selvfølgelig ski- og vintersport. Her kombineres natur med byliv og aktivitet med afslapning!

Familien Landhotel STERN

 • Hotel
 • Imst District, Østrig
Table 2

Midt i et smukt bjerglandskab finder I Familien-Landhotel STERN, som med sine mere 500 år på bagen, er den ældste familiedrevne kro i regionen! Hotellet er klimaneutralt, og restauranten bruger produkter fra lokale producenter. Under opholdet bydes der på halvpension, hvor morgenmaden serveres som buffet, og aftensmaden består af forret, hovedret, suppe og salatbuffet. På hotellet foregår der altid en lang række daglige aktiviter for hele familien, og de stiller samtidig mountainbikes til rådighed. Elcykler kan lånes mod betaling. Det er også frit for at benytte hotellets panorama-sauna, hvor I kan slappe af i en hængekøje eller liggestol og nyde den storslåede udsigt over byen Obsteig og Mieminger Sonnen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Læs mere
Komfortzimmer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er 22 m² stort og har egen altan, dobbeltseng, gulvtæppe, TV, telefon, værdiboks og badeværelse med brusebad, toiletartikler samt hårtørrer.

Familiekamer

Familieværelse

2 voksne per værelse

Familieværelset har en dobbeltseng og en opholdsstue med en dobbelt sovesofa. Rummet er ca. 23-35 m² stort og har egen altan på ca. 28 m². Endvidere findes der køleskab, elkedel, TV, telefon og værdiboks. Badeværelset har bruser, toilet, toiletartikler og hårtørrer.

Familieappartement

Familielejlighed

2 voksne per lejlighed

Familielejligheden har 2 soveværelser, en stue, altan og et badeværelse med bruser, badekar, toilet og hårtørrer. Lejligheden er på ca. 45 m² og er også udstyret med køleskab, elkedel, værdiboks og TV. Bemærk venligst, at i nogle tilfælde består familielejligheden af et soveværelse og en stue med dobbeltsovesofa og køkken eller 2 forbundne dobbeltværelser.

Guidet tur i Innsbruck
 • Den guidede tur i Innsbruck finder sted hver fredag. Omkring kl. 10.30 tager I med offentlig transport til Innsbruck. I Innsbruck venter en byguide, som vil guide jer rundt i byen i 1-1,5 time. Herefter kan I vælge at fortsætte dagen på egen hånd eller tage tilbage til hotellet.
Alpernes hovedstad

Innsbruck, også kaldet 'Alpernes hovedstad', er den største by i området og har en smuk beliggenhed midt i bjergene. Den er berømt for det storslåede slot og museum Hofburg, farvede huse samt hyggelig landsbyatmosfære. Gå gennem den gamle bydel Innsbrucker Altstadt på hovedgaden Maria-Theresien-Straße. Prøvesmag også en af de lokale specialiteter, for eksempel den berømte bjergret: speckknödel. Disse boller er lavet af dej vendt i sprød bacon og smager fantastisk sammen med suppe og surkål. Afslut med lidt sødt, måske en pandekage med blåbær og sukker eller en måske en Apfelstrudel kunne friste?

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: Ca. 15 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Landhotel Stern. Du indgår derfor direkte aftale med Landhotel Stern. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 2 børn op til 17 år og 1 baby op til 2 år per Familieværelse
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 2 børn op til 17 år og 1 baby op til 2 år per Familielejlighed

Børnerabat

Dobbeltværelse, Familielejlighed, Familieværelse: Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: får 100% rabat per overnatning
Familielejlighed, Familieværelse: Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 12-17 år: får 40% rabat per overnatning
Børn mellem 3-11 år: får 65% rabat per overnatning

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 7 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Forplejning

Halvpensionen omfatter morgenmadsbuffet og aftensmad med forret, hovedret, suppe og salatbuffet

Cykeludlejning

Leje af mountainbikes på hotellet er gratis (afhængigt af tilgængelighed).
Leje af e-cykler koster 19 € per cykel for en halv dag og 24 € per cykel for en hel dag (afhængigt af tilgængelighed og betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Familien-Landhotel STERN ligger ca. 900 km fra Hamborg og ca. 1200 km fra København. Innsbruck Lufthavn ligger 43 km fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice