• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Med lejebil tværs gennem Sverige

Rundrejse 9 overnatninger Sverige

per person fra kr. 4.899,-
baseret på 2 personer

9 nætters rundrejse gennem Sverige: Stockholm, Söderköping, Jönköping, Göteborg og Örebro inkl. morgenmad, lejebil og fly fra København eller Billund

Astrid Lindgren, kanelbullar, rød-hvide træhuse, pittoreske landskaber... Listen er lang og ligeledes er Sveriges udbud af oplevelser! I jeres lejebil rejser I tværs gennem Sverige — fra den trendy Stockholm til den charmerende Söderköping, videre til kulturelle Jönköping, til livlige Göteborg og ikke mindst forbi den driftige Örebro. I kommer til at opleve både kultur og natur, og I bestemmer selv, hvor mange afstikkere I vil tage på turen. Hold ind ved et af de mange historiske mindemærker, nyd den svenske kultur, og lad jer betage af den natur, som har inspireret så mange af vores mest elskede eventyr. Heja Sverige!

Inklusive
 • Rundrejse med 9 overnatninger i dobbeltværelse på følgende hoteller:
 • Good Morning+ Hägersten: 3 overnatninger (2 første og sidste nat), med morgenmad
 • Husby Säteri: 1 overnatning, med morgenmad
 • Hotel Savoy: 1 overnatning, med morgenmad
 • Fars Hatt: 2 overnatninger, med morgenmad
 • First Hotel Örebro: 2 overnatninger, med morgenmad
 • Fly fra Copenhagen/Billund til Stockholm og fra Stockholm til Copenhagen/Billund
 • Håndbagage
 • Lejebil
 1. Nat 1 & 2: Stockholm

  Velankommet til Sverige henter I jeres lejebil i lufthavnen, og derefter kører I ind til Stockholm by. Stockholm er en fascinerende by, hvor I kan opleve det spændende samspil mellem land og vand og blive fortabt i en lille tidslomme i den historiske bydel Gamla Stan. Gamla Stan er et af de ældste og mest autentiske bycentre i verden, og går I udenom de mest turistede gader, vil I opleve de mest charmerende, små gemmesteder blandt de gamle bygningsværker. Gå forbi den kongelige residens, Stockholms Slot, til sightseeingattraktionen SkyView og herfra videre til det trendy kvarter Södermalm. Kulturentusiaster får også noget for pengene i Stockholm. I kan for eksempel besøge det moderne Fotografiska museum i Stadsgårdshamnen tæt på Slussen eller få udvidet horisonterne på Nobelmuseet. Bliv fortryllet af kulinariske lækkerier i den maleriske markedshal Saluhall på Östermalm, og smag på de klassiske, svenske specialiteter.

  Lobby

  Good Morning+ Hägersten****

  Hotel Stockholm, Sverige

  Det moderne 4-stjernede hotel Good Morning+ Hägersten ligger i det vestlige Stockholm. Fra hotellet er der ca. 800 meter til den nærmeste metrostation, og herfra tager det ca. 20 minutter at køre til centrum af Stockholm. Hotellet har en stilfuld indretning og byder på en lille døgnåben snackbar, en restaurant og et mindre fitnesscenter, som I frit kan anvende. Hver morgen får I serveret morgenmad i hotellets restaurant, så I er klar til en dag fuld af oplevelser i Stockholm, og efter en indholdsrig dag kan I slappe af i hotellets sauna.

  • +3
  Læs mere
 2. Nat 3: Söderköping

  Efter en køretur gennem det smukke, svenske landskab kommer I til den typiske svenske by Söderköping. Den middelalderlige havneby har en malerisk beliggenhed ved Göta-kanalen, som forbinder områdets mange søer og floder. Det idylliske brostensbelagte centrum i Söderköping har flere gange lagt kulisse til svenske film, og de fine pastelfarvede træhuse med sprossede vinduer, gør det ikke svært at forstå hvorfor. De aktive kan gå de 318 trin op til toppen af Ramunderberget, og få en vidunderlig udsigt ud over det omkringliggende naturreservat. Har I lyst til en is? Langs Göta-kanalens bred finder I den populære isbutik Smultronstället, kendt blandt svenskerne som den bedste is i landet!

  Matsal

  Husby Säteri

  Hotel Söderköping, Sverige

  Husby Säteri ligger i et tidligere slot fra det 18. århundrede i Östergötland, kun 10 km fra Söderköping. Omgivet af skov er Husby Säteri et smukt udgangspunkt for at udforske det svenske landskab i Östergötland, som er snehvidt om vinteren og græsgrønt om sommeren. Slottets hovedbygning byder på store, kongeligt indrettede rum samt en vinkælder. Bare et stenkast fra slottet finder I Husby Säteris mere moderne anneks, hvor de fleste af værelserne befinder sig. Som Husby Säteri selv beskriver det, er der bogstaveligt talt bare nogle hundrede meter mellem det 18. og det 21. århundrede.

  • +1
  Læs mere
 3. Nat 4: Jönköping

  I dag fortsætter turen mod Jönköping — byen på den sydøstlige spids af Vättern-søen. Gå hånd-i-hånd gennem Rosenlunds Rosarium, hvor der i sommertid blomstrer over 500 forskellige roser eller slå et smut forbi Stadsparken, hvor I både kan spille minigolf, besøge dyrene i kæle-zoo'en eller fodre ænderne. Eller hvad med at få en lidt anderledes museumsoplevelse på verdens eneste tændstiks-museum? Har I længtes efter den der rigtige svenske natur med masser af skov, gran, mos og fabelagtige udsigter, skal I tage på vandretur gennem Naturreservatet Skurugata & Skuruhatt. Den store bjergkløft Skurugata har efter sigende givet inspiration til Astrid Lindgrens Ronja Røverdatter!

  Restaurant

  Hotel Savoy****

  Hotel Jönköping, Sverige

  Det 4-stjernede Hotel Savoy ligger i hjertet af Jönköping 500 m fra søen Vättern. Hotel Savoy byder på en farverig indretning, og i lobbyen tilbydes I gratis te og kaffe 24 timer i døgnet. I hotellets restaurant og bar 'Sofiehof Kök & Bar' serveres der morgenmadsbuffet hver morgen, og denne er åben både til frokost og aften. Der findes yderligere et afslapningsrum med sauna, boblebad og fitnessudstyr, som gæster frit kan benytte mellem kl. 05.00 og 23.00. I sommerperioden kan der lejes cykler for 150 SEK pr. døgn.

  • +6
  Læs mere
 4. Nat 5 & 6: Göteborg

  Göteborg er ikke kun den næststørste, men også en af de smukkeste byer i Sverige. Byen fascinerer sine besøgende med sin imponerende havn, hvor industrikraner og enorme containerparker, næsten er blevet byens vartegn. Göteborg har virkelig meget at byde på: Midt i byen finder I for eksempel Nordens største forlystelsespark Liseberg, hvor sjov og hurlumhej har gået for sig siden 1923.

  Små og store nysgerrige sjæle bør også besøge Universum, hvor dyr, natur, ny teknologi og spændende eksperimenter mødes. Gå på regnskovs-safari, dyk ned i det mørke dyb i Ocean Zone, eller kast jer ud i spændende eksperimenter for krop og sind. Historieinteresserede skal tage en tur til forsvarsfæstningen Skansen Kronan, som blev bygget tilbage i det 17. århundrede. På jagt efter en kulinarisk oplevelse? Ingen problemer! Fiskemarkedet Feskekôrka er samlingspladsen for alle, som værdsætter fisk og skaldyr, og der findes bogstavligt talt et hav af frokost og take away-muligheder.

  Hotel

  Fars Hatt***

  Hotel Kungälv, Sverige

  I hjertet af den lille by Kungälv, omkring 20 km fra Göteborg, ligger Hotel Fars Hatt. Den hyggelige atmosfære forstærkes af hotellets historie, der går helt tilbage til 1600-tallet. Udover selve hotellet huser Fars Hatt både en restaurant og en café, som begge er meget populære blandt lokalbefolkningen. Er I her over en weekend, kan I endda være så heldige, at der er liveorkester på scenen og dans på programmet. I kan også nyde en stille stund på hotellets terrasse.

  • +5
  Læs mere
 5. Nat 7 & 8: Örebro

  Rejsen fortsætter i historiens fordspor, nemlig i byen Örebro. På en lille ø i åen Svartån, der løber igennem byen, ligger det imponerende Örebro Slot. Bag slottets tykke stenmure er mange kapitler af svensk historie skrevet, og slottets lokaler har lagt øre til flere af fortidens rigsdagsmøder. I kan også besøge Wadköping Open-Air Museum, som modsvarer vores Frilandsmuseum, hvor I kan besøge det 17. og 18. århundredes huse og butikker. Vil I se Örebro ovenfra? Så kan I gå op i det 58 meter høje vandtårn Svampen og nyde en svensk 'fika' (kaffe og kage), mens I kigger ud over byen. Hvis I er på udkig efter fredelige omgivelser og natur, kan I besøge Tivedens Nationalpark. Parken er fyldt med fyrretræer, klipper, huler og vandløb og ligger ca. 85 km fra Örebro.

  garden

  First Hotel Örebro***

  Hotel Örebro kommun, Sverige

  First Hotel Örebro har en central placering omkring 550 meter fra både Örebro Central Station og byens berømte slot med samme navn som byen selv. Hotellet råder over en tagterrasse, et fitness- og wellnessområde samt 71 værelser, der alle har en unik indretning.

  Læs mere
 6. Nat 9: Stockholm

  Den sidste del af rundrejsen foregår tilbage i Stockholm. Inden I flyver tilbage til Danmark, kan I lige nå at spise de sidste svenske köttbullar, knäckebröd eller kanelbullar. På den sidste dag af rejsen kører I til lufthavnen, afleverer jeres lejebil og flyver tilbage til Danmark med et stort 'På gensyn Sverige!' på læberne.

  Lobby

  Good Morning+ Hägersten****

  Hotel Stockholm, Sverige

  Det moderne 4-stjernede hotel Good Morning+ Hägersten ligger i det vestlige Stockholm. Fra hotellet er der ca. 800 meter til den nærmeste metrostation, og herfra tager det ca. 20 minutter at køre til centrum af Stockholm. Hotellet har en stilfuld indretning og byder på en lille døgnåben snackbar, en restaurant og et mindre fitnesscenter, som I frit kan anvende. Hver morgen får I serveret morgenmad i hotellets restaurant, så I er klar til en dag fuld af oplevelser i Stockholm, og efter en indholdsrig dag kan I slappe af i hotellets sauna.

  • +3
  Læs mere

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Toyota Yaris, Seat Ibiza eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositum på maks. € 2500,-. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. 1 og maks. 2 voksne

Solorejsende

kr. 1.052,- - kr. 1.066,- på hotelprisen

Tilgængelighed

Rejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på de fleste af hotellerne

Parking

Der kan forekomme udgifter til parkering på hotellerne

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse