Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Storbyluksus på 5* hotel med solterrasse

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Madrid
Pris fra kr. 1.219,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Storbyferie med 2, 3 eller 4 overnatninger på 5-stjernede Hotel Miguel Angel i Madrid inklusive morgenmad og fly tur-retur

Kom med på ferie i Spaniens hovedstad! Madrid er byen med de enorme parker, imponerende bygninger og hyggelige kvarterer. Lad byen berige jer med sine kulturelle oplevelser, venlige befolkning og smagsfulde køkkener. I Madrid mangler I intet — dette er den ideelle ferie, når den spanske kultur skal udforskes! Lad jer forkæle på det luksuriøse 5-stjernede Hotel Miguel Angel, som sørger for morgenmaden, inden dagens oplevelser begynder. Her kan I også slappe af, når I har udforsket Madrids seværdigheder. Så gør jer klar til en ferie med oplevelser i sus og dus!

Inklusive
 • Hotel Miguel Angel: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg til Madrid tur-retur
¡Hola Madrid!

Den spanske hovedstad har alt, hvad man kunne ønske sig. Denne hundreder år gamle by er Spaniens historiske og kulturelle centrum. Nogle af de største opdagelsesrejsende satte sejl fra Madrid, og her blev mange af de fundne skatte og erobringer opbevaret. Mange kan stadig ses på byens museer, og fortæller en historie om byens storhedstid. Madrid er knap så travl som dens catalanske modstykke, Barcelona, og stemningen er derfor også mere afslappet blandt både turister og lokale. Giv jer god tid til at opleve byens storslåede seværdigheder, og slå jer ned på en restaurant, hvor I kan nyde lidt spanske delikatesser, før I bevæger jer ud i nattelivet.

Hotel Miguel Angel

 • Hotel
 • Madrid, Spanien
Hotel Miguel Angel-garden

Det 5-stjernede Hotel Miguel Angel tilbyder luksuriøse og hyggelige værelser i en elegant og klassisk stil. Hotellet har en restaurant, hvor I kan nyde jeres morgenmad hver morgen. Efter en dag, hvor I har oplevet Spaniens hovedstad, kan I også gøre brug af hotellets fitness- og wellness-område samt have, hvor I kan nyde en drink på terrassen.

 • +5
Læs mere
Hotel Miguel Angel-room

Dobbeltværelse

De luksuriøse dobbeltværelser er ca. 28 m² store og er indrettet i en smuk, klassisk stil med trægulv. På hvert værelse finder I en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, minibar (mod gebyr), værdiboks, TV, telefon samt badeværelse med bruser og hårtørrer. Yderligere har I muligheden for at lave te og kaffe på dobbeltværelserne.

Oplev Madrid

 • Gå en tur ned af Gran Vía, også kendt som Spanish Broadway. Gran Vía er en af byens vigtigste shoppinggader, og er også kendt for sit gode natteliv. Her finder I et utal af barer, biografer og klubber.
 • Langs Paseo del Prado finder I Triángulo del Arte, eller "museumstrekanten". Her ligger tre af byens største og mest berømte kunstmuseer: Museo Nacional del Prado, som uden tvivl huser den flotteste samling af spansk kunst i verden, Museo Reina Sofía, der udstiller værker af spanske avantgarde kunstnere, samt Museo Thyssen-Bornemisza, hvor I kan se verdens andenstørste private kunstsamling.
 • Følg jeres næse: Ligesom alle andre spanske byer er Madrid spækket med travle pladser, livlige markeder og maleriske gader. Her er masser at kaste jer over, hvis I er glade for det spanske køkken – så prøv f.eks. de lækre churros med chokoladesovs eller køl ned med en frisk tinto de verano, som er rødvin blandet med citrussodavand.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 1 år per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Gratis

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra lufthavnen til hotellet kan I tage metro nr. 8 til Nuevos Ministerios, og derfra tage metro nr. 10 mod Puerta del Sur til stoppestedet Gregorio Marañón. Herfra har I ca. 50 m til hotellet. Rejsetiden er ca. 30 min, og afgår ca. hvert 5. minut

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Miguel Angel er beliggende i Madrid blot 50 meter fra metrostationen Gregorio Marañón, hvorfra I nemt kan komme rundt til alle hovedstadens seværdigheder. Yderligere ligger hotellet 13 km fra lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice