Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Frihed til at opleve Norditaliens perler

 • Solferie
 • 7 overnatninger
 • Sarzana
Pris fra kr. 3.389,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

7 nætter på Residenza Al Borgo i Norditalien med morgenmad, lejebil, dagsbillet til Cinque Terre & fly fra København, Billund eller Hamborg

Cinque Terre er uden tvivl et af de smukkeste områder i Italien. Med sine unikke, rå klippesider og naturskønne omgivelser er det et yderst charmerende sted at besøge. I flyver til Pisa eller Milano fra København, Billund eller Hamborg, hvor der venter jer en lejebil. Herfra ligger vejene åbne for jer, og eventyrene venter! På Residenza Al Borgo får I daglig morgenmad, og fra hotellet kan I køre til steder som Pisa, Firenze og Toscana på 1-2 timer, og I kan nyde den smukke tur undervejs, hvor det kun er jer selv, der bestemmer tempoet.

Inklusive
 • Residenza Al Borgo: 7 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Billund, København, Hamborg til Milano, Pisa tur-retur
 • Lejebil
 • Velkomstkurv med lokale produkter
 • Dagsbillet til Cinque Terre Nationalpark
Cinque Terre i Ligurien

Ligurien er måske en af de skønneste regioner i Italien. Her klynger farverige kystbyer sig til de forrevne klipper over havet, længere inde i landet ligger maleriske landsbyer blandt blomstrende enge. Det liguriske køkken er også noget for sig — friske fisk og skaldyr fra havet, fyldige rødvine, ovnbagt focaccia og hjemmelavet pasta med pesto så god, at englene synger! Fyld dagene op med lange gåture i de romantiske omgivelser, afslapning på de gyldne strande og besøg til Cinque Terres formidable byer. Det er et sandt paradis for livsnydere!

Residenza Al Borgo

 • Apartment
 • Sarzana, Italien
Entree

Residenza Al Borgo ligger i byen Sarzana, godt en halv times kørsel fra Cinque Terre og nationalparken. Der er ca. 900 meter til Sarzana Station, hvorfra I også kan vælge at tage toget til Cinque Terre Nationalpark og de fem landsbyer. Hotellet var tidligere en oliemølle, som nu er blevet ombygget til et charmerende hotel. I kan se frem til at stå op til en morgenbuffet hver morgen, og har I lyst til en cykeltur under den italienske sol, kan I mod betaling leje cykler på hotellet.

 • +2
Læs mere
Kamer

Dobbeltværelse

Hotellets dobbeltværelser har aircondition og tekøkken med køleskab og elkedel. Der er også eget badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

På opdagelse i Cinque Terre

 • Nationalparken Cinque Terre er optaget på UNESCO's Verdensarvsliste og består af 5 landsbyer, der er bygget på stejle klipper langs kysten i Ligurien. Næsten ligegyldigt hvor man står, er udsigten fantastisk, og I kan gå på opdagelse blandt de pastelfarvede huse med en flot panoramaudsigt over havet og de forrevne klipper. Der findes også masser af gode restauranter og isbarer, der kan gøre oplevelsen endnu mere særlig.
 • Jeres dagsbillet til Cinque Terre Nationalpark giver jer fri transport i hele parken samt entré til alle 5 landsbyer.
 • Ca. 55 km fra jeres hotel finder I byen Monterosso i Cinque Terre. Har I ikke travlt, og er vejret med jer, så tag et stop på stranden, der er kendt som værende den bedste i området.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: ca. 1,50 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 3-12 år: får 40% rabat per overnatning
Børn mellem 13-17 år: får 10% rabat per overnatning

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Almindelig rabat

Baseret på min. 2 fuldtbetalende personer:
Rabat ved tredje gæst: får 10% rabat per overnatning

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Residenza Al Borgo ligger i byen Sarzana i Ligurien, ca. 57 km fra Pisa Lufthavn og ca. 280 km fra Milano Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice