• Med fly
 • Med indkvartering

Luksuriøs solferie i Abu Dhabi

Solferie 5, 6, 7 eller 8 overnatninger Abu Dhabi

per person fra kr. 5.409,-
baseret på 2 personer

5 eller 7 overnatninger på det 5-stjernede Beach Rotana Resort i Abu Dhabi inkl. morgenmad, transfer og fly fra København eller Hamborg

Futuristiske skyskrabere, imponerende moskeer og smarte lystbåde: velkommen til Abu Dhabi! I denne fascinerende by kombineres hypermoderne teknologi og arkitektur med gamle traditioner og krydrede dufte fra de labyrintlignende souker. I skal opleve De Forenede Arabiske Emiraters hovedstad fra et 5-stjernet luksushotel, hvorfra I både er tæt på centrum og få skridt fra hotellets private strand. Kombiner det bedste af byens liv med afslapning ved havet — selvfølgelig drysset med arabisk luksus!

Inklusive
 • Beach Rotana Resort: 5 eller 7 overnatninger, med morgenmad
 • Mulighed for opgradering til halvpension eller all-inclusive (tilvælges i bookingprocessen)
 • Fly fra Hamburg/Copenhagen til Dubai og fra Dubai til Hamburg/Copenhagen
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Tilvalg
 • Abu Dhabi bytur
 • Billet til Ferrari World Abu Dhabi
 • Heldagstur i Dubai inkl. billet til Buj Khalifa
 • Dubais forlystelsesparker
 • Ørkensafari med BBQ-middag
Fascinerende Abu Dhabi

Velkommen til hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater – Abu Dhabi. Ønsker I at fordybe jer i en helt anden kultur og i en luksus, som I aldrig har oplevet den tidligere, er I kommet til det helt rigtige sted. Byen er fuld af kontraster, hvor I på den ene side finder smukke gamle moskeer, der næsten giver fornemmelsen af, at I er landet i et eventyr. På den anden side står tårnhøje bygninger og skyskrabere, der sender tankerne hen på science fiction-film. Som prikken over i'et omfavner det klare, blå vand fra den Persiske Golf byen, og sætter Abu Dhabi højt på listen over solferie-paradiser!

Beach Rotana Resort*****

Hotel Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater
Pool

Det 5-stjernede Beach Rotana Resort har en privat strandklub, hvor I fra den store udendørs pool med poolbar finder en solterrasse med liggestole og udsigt over det klare blå hav. Går I et par skridt længere, er I direkte nede på den private strand, hvor I også kan slænge jer i en liggestol under parasollerne. Det elegante hotel er centralt beliggende i Al Zahiyah-kvarteret og har flere restauranter samt en imponerende lobby. Mod betaling kan I benytte spa-faciliteterne samt tennis- og squashbanerne. Derudover er hotellet forbundet med Abu Dhabi Mall, hvor I finder butikker og en biograf.

Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Det moderne dobbeltværelse er ca. 30 m² stort. Værelset er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, minibar (mod gebyr), satellit-TV, te og kaffe-faciliteter, værdiboks samt gratis WiFi. Det luksuriøse badeværelse har badekar, bruser, badekåber og hårtørrer. Alle værelserne har enten udsigt over byen eller strandpromenaden.

Room2

3-personersværelse

3 voksne per værelse

3-personersværelset er moderne indrettet og er ca. 30 m² stort. På værelset finder I endvidere med en dobbeltseng og en ekstra opredning samt minibar (mod gebyr), satellit-TV, te og kaffe-faciliteter, værdiboks og gratis WiFi. Det luksuriøse badeværelse har badekar med bruser, badekåber og hårtørrer. Fra værelset har I enten udsigt over byen eller strandpromenaden.

Udflugter og oplevelser som tilvalg

I bookingprocessen har I mulighed for at tilkøbe følgende udflugter og oplevelser:

 • Abu Dhabi bytur: På denne heldagstur kommer I forbi Salalah Al Husn-paladset og Emirates Palace-hotellet. I skal også besøge den største moské i verden Sheikh Zayed og hovedgaden Corniche Road. I kommer også til at stoppe ved Abu Dhabi's Formel 1-bane. Turen finder sted på tirsdage og lørdage og inkluderer transport og engelsktalende guide. Bemærk venligst, at arme og ben skal være tildækkede ved besøg i moskéen.
 • Billet til Ferrari World Abu Dhabi: Bilentusiaster se her! Fordyb jer i Ferraris fascinerende verden under et besøg i forlystelsesparken, hvor det berømte bilmærke er temaet. Sæt jer ind i verdens hurtigste rutsjebane, og nå hastigheder på op til 240 km i timen på mindre end fire sekunder. Eller hvad med at se en 4D-film om Ferraris historie eller en af de andre 20 forlystelser. Besøget kan finde sted på en valgfri dag og er eksklusiv transport og guide. Forlystelsesparken er åben fra kl. 10.00 - 22.00.
 • Heldagstur i Dubai inkl. billet til Burj Khalifa: Tag med til Abu Dhabis søster stat Dubai. I glitrende Dubai kommer I forbi den imponerende Jumeirah Moské og verdens fjerde største hotel Burj Al Arab. I kommer herfra videre til Dubai Museum, som er den ældste bygning i Dubai, og videre til Bastakiyas historiske kunst-distrikt. I en traditionel havnetaxa sejler I over Dubai Creek til souken, hvor I kan købe guld og krydderier. Sidste stop er en tur op i verdens største skyskraber Burj Khalifa, og herefter bliver I kørt tilbage til Abu Dhabi. Turen finder sted på mandage og torsdage og inkluderer transport samt engelsktalende guide.
 • Dubais forlystelsesparker: Under én dag har I adgang til to forlystelsesparker. I kan vælge mellem de følgende fem parker: Legoland® Dubai, Legoland® Water Park, Motiongate™ Dubai, Bollywood Parks Dubai eller Riverland™ Dubai. Oplevelsen kan finde sted på en valgfri dag. Bemærk venligst, at turen er ekslusive transport og guide.
 • Ørkensafari med BBQ-middag: På denne halvdagstur bliver I transporteret i jeep gennem ørkenens sandklitter. Velankommet til ørkenen kan I prøve at ride på en kamel, tage et hiv fra en vandpibe eller prøve at få hånden malet med hennatatovering. Inden I bliver kørt tilbage til hotellet, skal I nyde en BBQ-middag i en traditionel beduinlejr til tonerne af et mavedansershow. Udflugten kan bookes på en valgfri dag og inkluderer transport, BBQ-middag med udvalgte drikkevarer samt engelsktalende guide.
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat ca. 26 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Occupancy

Min 3 people and max 3 adults and 1 infant up to age of 2 in a Triple Room
Max 2 adults and 1 infant up to age of 2 in a Double Room

Children discount

Child discounts only for minimum of 2 full paying persons:
Children of 0-12 years old: will get 100% discount per stay

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

kr. 1.404,- - kr. 3.523,- på hotelprisen

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

I bookingprocessen kan I vælge at opgradere til halvpension eller all-inclusive.

Halvpension inkluderer morgenmad og aftensmad i form af buffet (eksklusive drikkevarer).

All-inclusive omfatter morgenmad, frokost og aftensmad, snacks, læskedrikke, kaffe og te samt alkoholholdige drikkevarer (huset vin, øl og spiritus) til alle måltider. Morgenmaden serveres som buffet i restaurant Essence. Til frokost og aftensmad kan I besøge Essence (buffet), Bay View (3-retters menu), Prego's (italiensk restaurant), Indigo (indisk restaurant), Rodeo Grill (bøffer og grill-mad), Brauhaus (tysk restaurant) eller Finz (fisk- og skaldyrsrestaurant). Drikkevarer og snacks kan nydes i de følgende barer på følgende tidspunkter:

Bay View: Kl. 11:00 - 21:00
Café Columbia (lobbybaren): Kl. 11:00 - 23:30
Trader Vic's & Brauhaus Bar: Kl. 17:00 - 23:30

Vaccinationsregler

Inden afrejse til De Forenede Arabiske Emirater kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Visumregler

For danske statsborgere er det ikke nødvendigt at søge visum ved rejser på under 90 dage. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. På flyselskabets hjemmeside kan I se den fulde rejseplan inkl. eventuelle mellemlandinger. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Ved ankomst i Abu Dhabi vil jeres chauffør vente på jer med enten et TravelBird-skilt eller et skilt med jeres navne. Transporten ved afrejse aftales med hotellet. Bemærk venligst, at der I forbindelse med transporten kan forekomme ventetid, da det kan være en gruppetransport, og der derfor kan der forekomme flere stop på vejen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Beach Rotana Resort ligger ca. 45 km fra Abu Dhabis Internationale Lufthavn.