Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Wellness ved den vidunderlige Comosø

 • Solferie
 • 3, 4 eller 7 overnatninger
 • Colico Piano
Pris fra kr. 379,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

4, 5 eller 8 dage ved Comosøen i Italien på det 4-stjernede Seven Park Hotel inkl. halvpension og 2 timers adgang til spa og wellness hver dag

Hvad er mere glamourøst end at holde ferie på et wellness-hotel i de mest fantastiske naturomgivelser, omgivet af den smukke, norditalienske Comosø i hjertet af Lombardiet? I har 4, 5 eller 8 dage til at indsnuse de vidunderlige omgivelser på og omkring det elegante, 4-stjernede Seven Park Hotel, som også byder på halvpension. Her kan I nyde solens stråler ved søen og hotellets pool, slappe af i spa-området og gå på opdagelse i de omkringliggende, charmerende, små landsbyer. Glæd jer til en ferie med glamourøse forhold i fantastiske omgivelser!

Inklusive
 • Seven Park Hotel: 3, 4 eller 7 overnatninger
 • Med halvpension
 • Adgang til hotellets indendørs spa-område (2 timer per dag)
 • WiFi
Comosøen og områderne omkring

Comosøen ligger i regionen Lombardiet, i den nordlige del af den italienske støvle og omkring 90 km nord for Milano. Mange kunstnere og forfattere har valgt Comosøens omgivelser som deres foretrukne feriested. Selv skuespilleren George Clooney er blandt de kendisser, som besøger regionen igen og igen. Byen Colico Piano har alt hvad hjertet begærer —restauranter, barer, butikker og strande. Der er samtidig god mulighed for at dyrke diverse vandsport-aktiviteter eller tage på sejltur. Landkrabber kan spadsere gennem Colico Pianos gamle bydel og blive imponeret af Montecchio-fæstningen eller Forte di Fuentes-ruinerne fra det 17. århundrede. Får I lyst til storbystemning, kan I tage på en dagstur til regionens større byer som modemekkaet Milano, historiske Bergamo og Verona, hvor I kan gå i Romeo og Julies fodspor. Madelskere er også kommet til den helt rigtige region — Lombardiet har nemlig rigtig meget at byde på rent gastronomisk. Eksempelvis stammer både gorgonzola, amaretto og den forfriskende spritzer fra regionen. Skål og velbekomme!

Seven Park Hotel

 • Hotel
 • Colico Piano, Italien
swimming pool

Der er tænkt over navnet på det 4-stjernede Seven Park Hotel. Ifølge den græske filosof Platon er tallet syv er den perfekte balance mellem det åndelige og det fysiske. Og det er præcis dét, I finder her. På Seven Park Hotel sænker roen sig og bringer krop og sind tilbage i balance. I det indendørs spa-område Seven Wellness finder I forskellige saunaer, dampbad, saltgrotte, boblebade og fitnessrum. Eller måske foretrækker I at slappe af ved en af de to udendørs swimmingpools i haven, der ligger ved bredden af Comosøen? I poolområdet findes der både liggestole og pavilloner, hvorunder I kan nyde en stund i skyggen. I hotellets store terrasse-bar og restaurant, kan I nyde en drink, mens I får en dejlig udsigt ud over søen og de omkringliggende bjerge.

 • +5
Læs mere
room garden

Dobbeltværelse med udsigt til haven (DZB)

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset har udsigt over hotellets have og ligger i stueplan med en lille terrasse uden for værelset. På værelset findes der en dobbeltseng, aircondition og varme, TV, telefon, minibar (mod gebyr) og værdiboks. Badeværelset har bruser, hårtørrer og toiletartikler.

room

Dobbeltværelse (DZA)

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er indrettet i lyse, rolige farver og er udstyret med to sammenstillede enkeltsenge, aircondition og varme, TV, telefon, minibar (mod gebyr) og værdiboks. Værelset ligger i stueplan, og der er mulighed for at åbne glasdørene op til en lille terrasse. På badeværelset finder I en bruser, hårtørrer og toiletartikler.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse med udsigt til haven (DZB)
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse (DZA)

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 10 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er muligt at medbringe et kæledyr mod et gebyr på 10 €. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Det er muligt at parkere ved hotellet mod et gebyr, dette betales på hotellet (afhængig af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension består af morgenmadsbuffet og 3-retters middag (ekskl. drikkevarer)

Sted

Seven Park Hotel ligger lige ud til Comosøen i Lombadiet, 93 km fra Milano og 1200 km fra den dansk-tyske grænse i Flensborg.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice