Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Betagende natur ved Ortasøen i Piemonte

 • Solferie
 • 3, 5 eller 7 overnatninger
 • Ameno
Pris fra kr. 1.879,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

3-7 nætter med halvpension på Albergo Ristorante Monterosa, lejebil, rabat på hesteridning og cykelleje samt fly tur-retur fra København eller Hamborg

Kom med til Piemonte i Norditalien — regionen, som producerer de verdensberømte vine Barolo, Barbaresco og Barbera d'Alba. I bor på hotel kun få kilometer fra den lille perle, Ortasøen, der vil fortrylle jer med sit glimtende blå vand, og hvor den bedårende ø San Giulio ligger uberørt i midten af søen. I den inkluderede lejebil kan I udforske områdets middelalderlige landsbyer, førsteklasses shopping og romantiske restauranter, hvis kulinariske fornøjelser kan slå selv den fineste næse og gane omkuld!

Inklusive
 • Albergo Ristorante Monterosa: 3, 5 eller 7 overnatninger
 • Med halvpension
 • Fly fra København, Hamborg til Milano tur-retur
 • Håndbagage
 • Lejebil
 • 10% rabat på hesteridning og cykelleje
 • Lille gave fra hotellet ved afrejse
Mmm, Piemonte!

Velkommen til Piemonte, den billedskønne vinregion, hvis navn betyder 'Ved foden af bjergene'. Bjergene henviser naturligvis til de majestætiske Alper, som indrammer området. Her kan I smage på oste, besøge vingårde og nyde nogle af de lækreste trøfler i Italien. Og har I lyst til at udforske regionshovedstaden, er der masser af spændende spisesteder, museer og shoppingmuligheder i Torino. I Piemonte dyrkes den ædle Nebbiolo-drue, som man blandt andet fremstiller Barolo-vin af. Og kender I en smule til det italienske køkken, har I sikkert også smagt på de sprøde grissini, som faktisk har deres oprindelse i Piemonte - ligesom en anden folkekær favorit, Nutella! Piemonte er i særdeleshed en region for mad- og vinelskere.

Albergo Ristorante Monterosa

 • Hotel
 • Ameno, Italien
Albergo Ristorante Monterosa restaurant

Jeres hotel Albergo Ristorante Monterosa ligger i den charmerende by Ameno. Fra hotellet har I panoramablik til bjergene Monte Rosa og Mottarone, og på en klar solskinsdag kan I fra hotellets tagterrasse se den smukke Lago d'Orta, også kendt som Ortasøen. Området er frodigt og grønt, og I kan på kun få minutter gå til Amenos historiske centrum. Hotellet samt restauranten er drevet af familien Pastore siden 1974, men er blevet renoveret sidenhen for at holde komforten i top for alle besøgende. Hotellet ligger perfekt i forhold til Ortasøen, Laggio Maggiore samt Ossola- og Sesia-dalene.

 • +2
Læs mere
Chambre standart

Dobbeltværelse

Dobbeltværelset er indrettet i klassisk, italiensk stil med to enkeltsenge eller en dobbeltseng og har eget badeværelse med bruser og hårtørrer. På værelserne er der endvidere telefon, værdiboks, TV og WiFi. Nogle af værelserne har altan med udsigt til bjergkæden Monte Rosa.

Lago Maggiore og området omkring

Beliggende vest for den romantiske Ortasø eller Lago d'Orta, ligger Lago Maggiore, også kendt som 'Den Store Sø'. Med et areal på over 212 km² er Lago Maggiore en af Norditaliens største — men bestemt også smukkeste — søer. Her er fremragende udsigter, plads til stilhed og eftertænksomhed, og samtidig masser at tage sig til. Historiske monumenter og smukke kirker, restauranter med italienske specialiteter og det charmerende marked i den nærliggende by Luino er bare nogle af dem. Eller hvad med at tage kabelbanen op til toppen af bjerget Sasso del Ferro, hvorfra udsigten over søen er helt suveræn?

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Citroen C3, Nissan Micra, VW Polo, Renault Clio eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Den primære chauffør skal være indehaver af et KREDITKORT i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække et depositum på maks. 2500 €. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort/MasterCard Debit IKKE kan benyttes til at betale depositummet. Medbring i stedet et kreditkort. Er du i tvivl om, hvorvidt dit kort er et kreditkort eller ej, anbefaler vi, at du tager kontakt til din bank.
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat ca. 8 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 11:00 - 21:30

Check-ud

Indtil 08:00 - 10:30

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Forplejning

Halvpension består af morgenmadsbuffet og en 3-retters aftenmenu inklusive salatbuffet (eksklusive drikkevarer)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

10% rabat på hesteridning og cykelleje

I får 10% rabat på hesteridning og cykelleje. Booking og betaling på hotellet

Sted

Albergo Ristorante Monterosa ligger i den lille by Ameno i Piemonte-regionen i Norditalien. Fra hotellet har I ca. 2 km til Ortasøen, ca. 85 km til Milano og ca. 130 km til Torino.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice