• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Oplev en siciliansk solferie i lejebil

Solferie 7 overnatninger Sant'Alessio Siculo

Ny
per person fra kr. 4.469,-
baseret på 2 personer

7 nætter på 4-stjernede Elihotel på solrige Sicilien med morgenmad og mulighed for halvpension, fly tur-retur fra København eller Hamborg og lejebil

Indånd duften af frisk havluft og appelsintræer, lyt til de lokales melodiske snak og nyd synet over det krystalklare vand. Velkommen til Sicilien! Sol, strand og lækker mad er nogle af Siciliens absolutte specialiteter, så glæd jer til en ferie fyldt med afslapning, forkælelse og oplevelser. Når I ikke har travlt med at udforske øens skatte i jeres lejebil eller spise jer mætte i den fantastiske sicilianske mad, kan I snuppe en forfriskende tur i vandet, for jeres 4-stjernede hotel ligger lige ved stranden. Med i opholdet får I morgenmad, og I har mulighed for at tilkøbe halvpension i bookingprocessen, hvori en kulinarisk workshop er inkluderet.

Inklusive
 • Elihotel: 7 overnatninger, med halvpension inkl. kulinarisk workshop, med morgenmad
 • Fly fra Hamburg/Copenhagen til Catania og fra Catania til Hamburg/Copenhagen
 • Håndbagage
 • Lejebil
 • Brug af to liggestole og en parasol på stranden (Fra d.15/6 - d.15/9)
 • WiFi
 • Parkering
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Sicilien

Sicilien er den største af de italienske øer, og er det helt ideelle sted at tage hen, hvis man vil have sol, strand og klart, blåt vand. Tempoet er langsomt og afslappet, maden er i topklasse, og med egen lejebil til rådighed har I friheden til at køre rundt og opleve alle øens herligheder. Rul vinduerne ned, og tag på køretur langs kysten, kig på citronlunde og store appelsintræer blandt de imponerende bjerge og charmerende små landsbyer. Besøg byen Catania, som ligger 60 km fra hotellet, hvor I kan spise jer mætte i de sicilianske specialiteter, der er at finde på byens restauranter. Eller kør afsted til byen Messina, som ligger 40 km fra hotellet, hvor I kan opleve en smuk domkirke, Orione-springvandet og kirken Santissima Annuziata dei Catalani. Og ikke mindst kan I tage afsted til kystbyen Siracusa, som ligger 120 km fra hotellet, hvor I kan finde museet Museo Archeologico Regionale Paolo Orsi og se genstande fra stenalderen til den byzantinske tid.

Elihotel

Hotel Sant'Alessio Siculo, Italien
Elihotel

Det elegante 4-stjernede Elihotel ligger i Sant'Alessio Siculo på den nordøstlige del af Sicilien. Hotellet tilbyder gratis parkering, WiFi, en bar og en terrasse med panoramaudsigt over stranden og det Ioniske Hav. Her er også en restaurant, hvor I kan nyde den daglige morgenmad, og hotellet ligger helt ned til stranden, så der er ikke langt, når I vil bade i de blå bølger.

 • +3
Læs mere

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Til værelset er der eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Værelset indeholder TV, telefon, værdiboks, minibar (mod betaling) og aircondition.

room sea view

Dobbeltværelse med havudsigt og altan

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne med havudsigt og altan har en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelset indeholder TV, telefon, værdiboks, minibar (mod betaling) og aircondition. Til værelset er der eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Elihotel superior room

Dobbeltværelse med havudsigt og terrasse

2 voksne per værelse

På hotellets dobbeltværelser med havudsigt og terrasse finder I en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Til værelset er der eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Værelset indeholder TV, telefon, værdiboks, minibar (mod betaling) og aircondition samt en terrasse med et bord og stole.

Vejret på Sicilien

Laveste og højeste temperaturer på Sicilien:

 • Januar: 8 °C - 13°C
 • Februar: 8°C - 13°C
 • Marts: 9°C - 15°C
 • April: 11°C - 18°C
 • Maj: 14°C - 22°C
 • Juni: 18°C - 25°C
 • Juli: 21°C - 29°C
 • August: 22°C - 29°C
 • September: 19°C - 26°C
 • Oktober: 16°C - 22°C
 • November: 13°C - 18°C
 • December: 10°C - 14°C
Kulinarisk workshop med frokost:

I løbet af opholdet kan I også glæde jer til at deltage i en workshop, hvor I lærer at lave en lækker lokal specialitet og afslutter med en dejlig frokost. I kan deltage i workshoppen gratis, hvis I tilkøber halvpension i bookingprocessen.

Dyk ned i hemmelighederne bag siciliansk madlavning! I lærer at lave en siciliansk specialitet som for eksempel en traditionel pastaret, den søde dessert cannoli eller arancini, dybtstegte risottokugler. Når I har svinget gryderne og oparbejdet en god appetit, kan I glæde jer til en lækker frokost bestående af forskellige antipasti, en pastaret, en dessert, frugt, en kvart liter vin, en halv liter vand og — på vaskeægte, italiensk manér — en kaffe til at slutte af på.

Workshoppen finder sted på en tirsdag eller torsdag fra omkring kl. 10.30 hos Azienda Agrituristica Kikajon, der ligger 35 km fra hotellet. I står selv for transport hertil, og I kan få yderligere informationer på hotellet.

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Peugeot 208, VW Polo, Renault Clio eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositum på maks. € 2500,-. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
Vælg en afgangsdato
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 2 børn op til 14 år per Dobbeltværelse med havudsigt og altan
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 2 børn op til 14 år per Dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 2 børn op til 14 år per Dobbeltværelse med havudsigt og terrasse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-6 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 7-14 år: får 50% rabat per overnatning

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 10 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering ved hotellet

Forplejning

Det er muligt at tilkøbe halvpension i bookingprocessen, hvori der er en kulinarisk workshop inkluderet. Halvpensionen omfatter morgenmad og aftensmad.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. Hvis I ikke har udfyldt de personlige oplysninger indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Elihotel ligger i landsbyen Sant'Alessio Siculo på den nordøstlige del af Sicilien, lige ved stranden og kun 700 meter fra centrum af byen. Catania Lufthavn ligger ca. 70 km fra hotellet.