Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Svensk miniferie i dejlige Gøteborg

 • Storbyferie
 • Göteborg
Pris fra kr. 389,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev dejlige Gøteborg i 2, 3 eller 4 dage fra det centralt beliggende Hotel Opera inklusive morgenmad og adgang til wellnessområde

Når forårssolen kommer til Sverige, så jubler Gøteborg. Fortovscaféerne fyldes, og byens samlingsted og marked Feskekörka vrimler med liv. På jeres miniferie i det svenske bor I på et flot, centralt hotel, og med i opholdet følger morgenmad og adgang til wellnessområde. Og ja, resten af tiden kan I bruge på at nyde hinandens selskab, shoppe, opleve og spise herlig mad på en af byens mange restauranter. Hop med på sporvognen, og oplev dejlige Gøteborg!

Inklusive
 • Med morgenmad
Gøteborg

Gøteborg blev grundlagt helt tilbage i 1621, og byens kanaler vidner om, at de oprindelige byplanlæggere var hollændere. I dag byder byen på masser af gode restauranter, trendy caféer, indkøbsmuligheder og alt, hvad man kan forvente sig af en storby. Samtidig er den på mange måder en lille by, der oser af charme, hvor alt er i gåafstand, og hvor man kan gå afslappende ture langs vandet.

I det karakteristiske Haga-kvarter, der grænser op til de gamle bastioner omkring den indre by, er blandt Gøteborgs ældste kvarterer. Her finder I små, hyggelige specialbutikker, caféer og genbrugsbutikker. Er I på udkig efter kultur, kan I besøge byens koncerthus Operaen eller måske Verdenskulturmuseet.

Hotel Opera

 • Hotel
 • Göteborg, Sverige
hotel

Midt i centrum af Gøteborg, beliggende på Drottningtorget, finder I Hotel Opera. Hotellet ligger i gåafstand til både Operahuset, Ullevi Stadion, Scandinavium-arenaen samt det populære indkøbscenter Nordstan og Gøteborgs Centralstation. Fra stationen og Drottningtorget har I let adgang til hele byens offentlige transportnet. Dele af Hotel Opera blev bygget helt tilbage til slutningen af ​​1800-tallet, mens den resterende del af hotellet blev bygget i 2008. Jeres morgenbuffet serveres i restauranten, der også har åbent til frokost og om aftenen. Desuden har hotellet et mindre wellnessområde med swimmingpool, 2 saunaer og fitnessfaciliteter.

 • +5
Læs mere
standard room

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne er nydeligt indrettet og udstyret med dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge. Værelserne har desuden TV, skrivebord, strygejern, gratis WiFi samt badeværelse med bruser og hårtørrer.

Tips til pauserne

Lad batterierne op med et par af de svenske snacks og drikkevarer:

 • Det er næsten uundgåeligt ikke at holde pause med en 'fika', hvor I kan nyde en traditionel 'kanelbulle' og en varm kop kaffe. En stærk konkurrent til kanelbullen er en 'kardemommesnurre', hvor kanelen er skiftet ud med kardemomme, og får tænderne til at løbe i vand... En ægte Gøteborg-variant er en Hagabulla, som er en kæmpe kanelsnegl!
 • For sjov skyld kan I prøve at købe en Trocadero. Trocadero er en klassisk svensk, og næsten nostalgisk, æble-appelsinssodavand, der har været i produktion siden 1950'erne.
 • For en lidt anderledes hotdog-oplevelse end den I kender herhjemme, skal I i en pølsevogn bestille en 'halv special'. En 'halv special' består af et pølsebrød og en ristet pølse med kartoffelmos på toppen — eller hvad at gøre som de lokale og toppe hele herligheden af med rejesalat? Det er obligatorisk at drikke en Cocio til — eller en Pucko, som svenskerne kalder den!
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Opera Göteborg. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Opera Göteborg. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Pris per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Parkering

Parkering i P-huset ved shoppingcenteret Nordstan ved siden af hotellet koster 160 SEK per døgn. Parkeringsbillet kan købes i hotellets reception

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Wellnessområde

Hotellets wellnessområde har åbent kl. 15.00 - 23.00 på hverdage og kl. 08.00 - 23.00 i weekenden

Sted

Hotel Opera ligger 500 meter fra Gøteborgs Centralstation, 320 km fra København over Øresundbroen og ca. 300 km fra Århus med færgen fra Frederikshavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice